gosia2122 29.11.06, 10:23 Witam Moj 7 tygodniowy synek miał biegunke przez 2 dni teraz jest ok, ale jeszcze mam mu podawac 3x dzienie zawiesine przez 2 dni. Czy można podac Nifuroksazyd z odrobina wody. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1gonia Re: Czy można podac Nifuroksazyd z odrobina wody? 29.11.06, 10:26 Ja zawsze dodawałam do leków trochę herbatki gdy dziecko nie mogło inaczej zażyć, Ale mam pytanko : czy karmisz Bebikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2122 Re: Czy można podac Nifuroksazyd z odrobina wody? 29.11.06, 10:35 Biegunke dostał nagle.Pediatra powiedział ze dziecko jest przejedzone i to moze jest przyczyna biegunki.Mały zjadał nawet po 150 ml, pediatra powiedział ze to za duzo dla tak małego dziecka.Karmie mlekiem NAN HA SENSITIV. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Czy można podac Nifuroksazyd z odrobina wody? 29.11.06, 10:40 a jaka zawisinę podajesz? jesli własnie Nifuroksazyd to ok PS nie piszesz konkretnie, czy na własna rękę ten Nifuroksazyd zamierzasz podać, czy z zalecenia lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2122 Ilosc mleka dla 7 tyg. malca? 29.11.06, 10:38 Ile powinno pic mniej wiecej mleka dziecko ktore skonczyło 7 tygodni na jedna porcję?Moj syn miał nie dawno biegunke, podiatra powiedział ze dziecko jest przejedzone.Karmie Nan ha sensitiv. Odpowiedz Link Zgłoś