Dodaj do ulubionych

Tabletki Logest i Tri Minulet

IP: *.* 17.07.02, 19:44
Cześć DziewsczynyMam do was zapytanie czy któraś z Was brała tabletki antykoncepcyjne Logest lub Tri Minulet. Jeśli tak to napiszcie jak je tolerowałyście, czy miałyście potem problem z posiadaniem dziecka. Ja zaczęłam łykać Cilest ale moje mdłości były tak ogromne, że po dwóch dniach musiałam zakończyć branie tych pigułek. Jutro zaczynam od Logestu jeśli i on będzie dla mnie zły to mam przejść na Tri Minulet.POZDRAWIAMKOTEK
Obserwuj wątek
    • Gość: Oliwia Re: Tabletki Logest i Tri Minulet IP: *.* 18.07.02, 09:49
      Cześć,brałam Logest ponad rok. Tolerowałam go bardzo dobrze bez żadnych sensacji. Teraz zmieniłam na Novynette. Jeszcze nie zaczęłam brać, więc nie wiem jak to będzie z tolerancją.PozdrawiamAda
      • Gość: Ptaszyna Re: Tabletki Logest i Tri Minulet IP: *.* 18.07.02, 10:46
        Logest biorę drugi miesiąc. W pierwszym nie czułam się najlepiej - plamiłam często. Moja lekarka nie pozwoliła przerwać i mam brać przez dwa kolejne miesiące. Dopiero wtedy można będzie powiedzieć, czy organizm toleruje, czy nie - musi przyzwyczaić się do hormonków. Poza tym wiem, że Logest ma najmniejszą dawkę hormonów i jako tzw. jednofazowy powinien być najlepiej tolerowany.
    • Gość: joakar Re: Tabletki Logest i Tri Minulet IP: *.* 19.07.02, 08:02
      Przy cilescie też okropnie bolała mnie głowa i lekarz zalecił mi logest jest rewelacyjny biore go już półtora roku i nie narzekam rzadnych problemów a ponieważ ma mało chormonów to z dzidziusiem po odstawieniu i odpowiedniej przerwie nie ma problemu
      • Gość: Małgośka Re: Tabletki Logest i Tri Minulet IP: *.* 12.08.02, 18:43
        Ja brałam kiedyś Cilest al również było mi po nim niedobrze.Niedawno brałam Minulet i czułam się po nim rewelacyjnie, ale ze względu na cenę zmieniłam na Microgynon 21 i też czuję się super (ma taką samą dawhę hormonów co Minulet, a dodatkowo jest refundowany)Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka