Dodaj do ulubionych

Wysoko gorączkujące dzieci

IP: *.* 13.09.02, 14:22
Owszem, jakiś czas po porodzie widziałam gorzej, czasami mniej ostro (zwłaszcza wieczorem), w ogóle oczy mi się szybko męczyły i łzawiły i do tego doszła częstsza wymiana szkieł kontaktowych (szybko osadzało się na nich białko).Też myślę, że to hormony, bo od kiedy przestałam karmić wszystko powooooli wróciło do normy, czego i Tobie życzęAnia :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: heldom Re: Wysoko gorączkujące dzieci IP: *.* 13.09.02, 14:28
      Przepraszam, nie ten klawisz!Chciałam zapytać czy któraś z was jest mamą dziecka, które na wszystko, czy to wirus, czy zęby, czy brzuszek, reagują wysoką gorączką. Moja Helenka (2 latka) zawsze dostaje wysokiej gorączki - zawsze powyej 39. często jest to tylko gorączka i nic się nie dzieje. Moja lekarka mówi, że po prostu jej organizm tak reaguje i wysoką gorączką zwalcza wszelkie infekcje. Na wszelki wypadek zrobiliśmy jej wszystkie badania krwi, mocz, itp. i wszystko wyszło dobrze.Lekarka powiedziała mi, że Helenka po prostu należy do grupy ludzi którzy tak reagują. Z jednej strony to dobrze, bo zawsze wiem jak coś się dzieje i mogę odpowiednio wcześnie zareagować. Ale z drugiej strony trochę mnie to niepokoi.Co o tym sądzicie?Pozdrowienia, Dominika.
      • Gość: _Tosiaa_ Re: Wysoko gorączkujące dzieci IP: *.* 13.09.02, 15:10
        Moja starsza córcia Ola też tak zawsze reagowała ,temperaturka koło 39 czasami i lepiej daw dni chorowania i dziciak jak nowo narodzony lekarka też twierdzi że taka jej uroda teraz ma osiem lat i nie wiem jak byłoby z temepraturą bo odpukać od kilku lat w ogóle nie chorujenie martw się wiem że to potwornie wygląda takie 39,8 ale dzieciaki znoszą to lepiej niż my aha ja też tak zawsze gorączkuję ,może to rodzinnepozdrowiska Gosia :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka