IP: *.* 30.10.02, 13:31
Niestety od dłuższego czasu nie ma Vigantolu w aptekach. Kiedyś przeczytałam na forum, że jest inny preparat o tych samych właściwościach. Niestety nie pamiętam nazwy. Napiszcie proszę, jak sobie radzicie bez tych kropelek.
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: Vigantol IP: *.* 30.10.02, 13:50
      Ja podaję mojej córci wit. D3 w kropelkach-ma ona paskudny anyżkowy smak dlatego podaję ją z napojami typu herbatka Hip lub soczek-Hania ma 16 mies.POzdrawiamMarzena
    • Gość: luna Re: Vigantol IP: *.* 30.10.02, 23:16
      a u nas w aptece od dzisiaj jest juz vigantol!!!!!!Pan aptekarz sam mi powiedzial, tak czesto o nie pytalam, ze juz mnie zapamietal ;-)A w miedzyczasie kupilam polska witamine D3 i moja corcia sie nie uskarza na jej smak, a dostaje bezposrednio do buzi, ale ona wszystko zeźre ;-)
    • Gość: Michalinka1 Re:Mi tez sie dzis udalo kupic!!! IP: *.* 31.10.02, 17:14
      Mi tez sie dzisiaj udalo kupic Vigantol w Warszawie, wiec chyba chwilowy brak minal. Bardzo sie ciesze, bo moja wkrotce pieciomiesieczna Zabeczka po zwyklej wit. D3 ulewa dalej niz widzi, a Vigantol toleruje bardzo dobrze.PozdrawiamMichalinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka