ankagaw1 10.12.06, 11:54 Mam pytanie,czy jest ktoś na forum z Tychów. Mama Piotrusia(TF) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemilki2 Re: tychy 09.01.07, 21:47 jestem z tychów i jestem mamą 2 letniej emilki. emilka ma wrodzoną wade serduszka vsd asd2 ps. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
ankagaw1 Re: tychy 09.01.07, 22:50 Witam i pozdrawiam Cię serdecznie,mój Piotruś 3 marca skończy 4 latka,jesteśmy z Piłsudskiego Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemilki2 Re: tychy 10.01.07, 08:59 Cześć! My mieszkamy na os Z- to blisko. 5 Lutego idziemy na operacje do CZD. Boimy się bardzo... pozdrawiamy Emilka z mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
ankagaw1 Re: tychy 10.01.07, 09:41 Witam.życze Twojej córeczce dużo szczęscia,aby wszystko sie udało ,szybkiego powrotu do domu,rozumiem że jedziecie do Ligoty,my także tam byliśmy na kardiochirurgii,choć sytuacja w jakiej byliśmy,cała operacja,to muszę ci powiedzieć że sam pobyt znieśliśmy dobrze,może dlatego że mogłam być z dzieckiem na oddziale,a to już dużo daje,zresztą nie było innej opcji. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemilki2 Re: tychy 10.01.07, 12:41 wiesz najbardziej boje sie tego jak to bedzie z emilka. czy bedzie cos przeczówała gdy będzie zabierana na blok a mnie chyba serce pęknie. no i już po operacji że będzie ją to bolało,a ja nie będe w stanie jej pomóc... tak bardzo chciałabym jej tego zaoszczędzić.. pozdrawiamy lucyna i emilka Odpowiedz Link Zgłoś
ankagaw1 Re: tychy 10.01.07, 23:06 Witam,musisz być dzielna.dzieci wyczuwają strach rodzicow jak mała poczuje że coś jest nie tak bedzie się denerwować.Wiem że łatwo się o tym mówi,gorzej w praktyce,i czasem emocje biorą górę,mój syn był operowany jak miał 3 miesiące wiec z jego strony nie było żadnego strachu,był nie świadomy tego co go czeka.Z pobytu pamiętam tyle,że starsze dzieci dochodzą do siebie gorzej niż te mniejsze,czase sam widok lekarz czy pielęgniarki wzbudza w nich lęk,wiem że to żadna pociecha,ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze,bo poprostu tak musi być. Pozdrawiam Ania i Piotruś Odpowiedz Link Zgłoś