Dodaj do ulubionych

Tik nerwowy

IP: *.* 28.12.02, 00:11
Cześć Kochani .Może ktoś z Was podtrzyma mnie na duchu .Bardzo się martwię ,bo od tygodnia mój synek 5 letni ma tiki nerwowe w postaci "drgawek całym ciałem".Lekarka dała skierowanie do neurologa i poweidziała że leczy się to bardz ciężko.Ja przewertowałam już wszystkie możliwe książki i wszędzie pisze że to nie jest nic poważnego i samo przechodzi.Już sama nie wiem co myśleć.Kiedy patrzę jak moim symkiem wstrząsa chce mi się płakać.Pomóżcie!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wiktorias Re: Tik nerwowy IP: *.* 28.12.02, 22:02
      czytając twój post bardzo sie wystraszyłam bo moja 9 miesięczna córka też się strzącha czasami właściwie od urodzenia czy to to też tik nerwowy czy mogłabyś mi napisać coś o tym bliżej bo może sie myle.
      • Gość: gosiask Re: Tik nerwowy IP: *.* 30.12.02, 01:23
        Sama jezcze za dużo na ten temat nie wiem bo nie byłam jeszcze u neurologa dopiero czekam na wizytę ale już tak bardzo się nie martwię bo te wstrząsania jakby zanikają stają sie już słabsze i coraz rzadsze wiec mam nadzieję że to ustąpi a wygląda to tak jakby mały miał czkawkę bez końcana początku myślałam że on tak sam robi specjalnie bo 5 latki lubią czasami tak poudawać.Jak wrócę od lekarza bądż dowiem się coś więcej to się odezwę Pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka