Gość: Lepper IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 16:53 REKLAMA PHILIPSA Z LAT 90 TYCH POLICJANT KIERUJE RUCHEM CZY JAKOŚ TAK KTOŚ ODPALA BOOMBOXA I CAŁY TŁUM ZACZYNA FALOWAĆ KTO TO GRA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gogo Re: KTO------TO---------GRA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 16:25 Gość portalu: Lepper napisał(a): > REKLAMA PHILIPSA Z LAT 90 TYCH > POLICJANT KIERUJE RUCHEM CZY JAKOŚ TAK > KTOŚ ODPALA BOOMBOXA > I CAŁY TŁUM ZACZYNA FALOWAĆ > KTO TO GRA? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: KTO------TO---------GRA? 13.06.02, 17:25 Przyznam, ze zafrapowala mnie ta niezwykla odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: KTO------TO---------GRA? 13.06.02, 18:58 Gość portalu: Lepper napisał(a): > REKLAMA PHILIPSA Z LAT 90 TYCH > POLICJANT KIERUJE RUCHEM CZY JAKOŚ TAK > KTOŚ ODPALA BOOMBOXA > I CAŁY TŁUM ZACZYNA FALOWAĆ > KTO TO GRA? Ile razy jeszcze będziesz o to pytać??Już raz udzieliłem ci odpowiedzi, wystarczy spojrzeć w stare posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepper Re: 3 dni szukałem i nic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:25 Wszędzie gdzie się dało szukałem i nic nie znalazłem. Leftfild jakby nie istniał. Może jest inna pisownia, może to są dwa wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś