Dodaj do ulubionych

potrzebuje psychologa

IP: *.* 28.12.02, 13:45
Witam :(Poszukuje naprawdę dobrego psychologa/psychiatry na terenie Warszawy. I to takiego, który przyjmuje państwowo, bo aktualnie nie mam możliwości na opłacanie prywatnie. Może ktos z Was zna takiego? Dzisiaj sobie uświadomiłam, że dłużej sama sobie nie poradzę, a nie chcę narobić głupot sobie i innym. Będę wdzięczna za namiary, może być na privdyziak :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: potrzebuje psychologa IP: *.* 28.12.02, 23:44
      Dyziaczku,mam nadzieje, ze ktos Ci poda namiary na dobrego lekarza.Ja ze swej strony mogę jedynie myślec o o Tobie.jestem z Toba całą swoja wielgachno - ciążową osoba ;)Buziaki, trzymaj sie- Siunia
    • Gość: 20081972 Re: potrzebuje psychologa IP: *.* 29.12.02, 16:09
      cze :)polecam Ci Poradnie , która nazywa się "Uniwerytet dla Rodziców" przy ul. Raszynskiej 8/10. Tel. 822-24-46, 822-71-68. Terminy są dłuuuugie (jeżeli mozesz rano, to sporo krótsze), ale jak juz wskoczysz do grafiku psychologa (gdyby chodziło o dłuższa terapię), to bedziesz miała stałą pore co tydzień. Są tez grupy wsparcia dla rodziców - wszystko bezpłatnie, poza wizytami u psychiatry i grupami dla dzieci zdolnych.Każda osoba pracująca tam godna jest polecenia, może poza(ale to moje zdanie - nie wszyscy je podzielają) E. Supryn.nie wahaj sie, jak cos więcej chcesz, to Ci napisze na priv.Ania
      • Gość: olauda Re: potrzebuje psychologa IP: *.* 03.01.03, 09:55
        Hej!Wpadłam na ten wątek przypadkiem...i moją uwage przykuło nazwisko E. Supryn.Czy chodzi o panią Elżebietę Supryn (mi znaną jako Supryn-Dulko)?Miałam z nią zajęcia na studiach i bardzo podobała mi sie jako dydaktyk. Ostatnio widziałam jej zdjęcie i wypowiedź w "Mamie i dziecku", dlatego podejrzewam, że chodzi o tę samą osobę.Czy możesz mi opisać swoje odczucia na jej temat jako terapeuty? Wcześniej czy później tez będę prawdopodobnie szukała pomocy profesjonalisty i szczerze mowiąc myślałam właśnie o niej...Pozdrawiam
    • Gość: Maka__ Re: potrzebuje psychologa IP: *.* 03.01.03, 22:37
      HEJ!Zacznę od tego, że zazdroszczę Mamusiom z Warszawy. Macie ogromny wybór, jeśli chodzi o psychologów. Ja również rozpaczliwie potrzebuję pomocy psychologa, niestety mieszkam w małej miejscowości a do nabliższego gabinetu (prywatnego, niestety) mam 40 km. Usiłuję radzić sobie sama, choc bardzo mi ciężko...Droga Marleno, w każdym numerze "Dziecka" masz adres Fundacji Rodzić po ludzku. I tam masz do dyspozycji panią psycholog (przemiłą!), z którą kilkakrotnie rozmawiałam przez telefon. Porady nieodpłatne + spotkania dla mam, które mają problemy.Pozdrawiam - Marlena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka