IP: *.* 03.03.03, 13:59
Szczepiłam swojego synka szczepionką przeciwką ospie. W prywatnym gabinecie wraz z badaniem zapłaciłam 200 zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: be@t@ Re: ospa IP: *.* 03.03.03, 16:15
      na tę ospę, której się boimy w razie ataków terrorystów?słyszałam w przychodni rozmowę jakichs ludzi na temat szczepień przeciwko ospie, ale nie mialam odwagi zagaić?a sama jesteś zaszczepiona?pozdrawiam beata
      • Gość: ilka Re: ospa IP: *.* 03.03.03, 17:19
        Wydaje mi się, że chodzi o ospę wietrzną, na czarną chyba nie ma możliwości zaszczepienia :what: MamoOlka czy mieliście jakieś powikłania po tej szczepionce i w jakim wieku zaszczepiłaś swoje dzieciątko?
        • Gość: mamaOlka Re: ospa IP: *.* 05.03.03, 10:13
          WITAM, synka szczepiłam dwa lata temu na ospę wietrzną.Sama się nie szczepiłam, ponieważ chorowałam na nią w dzieciństwie. Zaszczepiłam Olka, żeby w razie czego nie zachorował lub zminimalizować objawy ospy (ilość krostek, gorączka itp.)Chociaż był już w pomieszczeniu z dziewczynką z ospą i nie zachorował! I o to właśnie mi chodziło.Nie było żadnych powikłań po szczepieniu, pomimo że dwa tygodnie wcześniej był szczepiony na kleszczowe zapalenie mózgu.Pozdrawiam, chętnie odpowiem na każde pytanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka