Gość: biba IP: *.* 17.03.03, 13:24 Okazalo sie ze mam cyste na jajniku. Dostalam Piroxicam w czopkach i Stendiril. Czy uda mi sie ja wyleczyc farmakologicznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YennaM Re: CYSTA IP: *.* 17.03.03, 13:41 biba, mam dokladnie ten sam klopot, ino cysty są dwie.Podobno da sie to rozpedziec hormonami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTek_28 Re: CYSTA IP: *.* 17.03.03, 14:10 Pedze Was pocieszyc dziewczeta, bo wlasnie 2 miesiace temu moja szwagierka uciekla spod noza, bo miala cyste i pogonila ja farmakologicznie. Raz dostawala jakies leki, ktore nie pomogly, pozniej druga dawke i wszystko zniknelo! bez sladu! wiec glowa do gory! bedzie ok, czego wam z calego serucha zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: CYSTA IP: *.* 17.03.03, 18:44 Yenna, da się Miałam, to wiem. Fakt, że nie zawsze, niestety - ale jednak w większości przypadków się da. Ja miałam wyjątkowo dużą i wredną, a jednak przepędziło się ją farmakologicznie Potem dostałam jeszcze coś na wyregulowanie hormonów i jakby "zabezpieczenie", żeby się następne pojawić nie ważyły I od lat jest okay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Re: CYSTA IP: *.* 17.03.03, 14:36 Ja miałam ich kilka na każdym jajniku. Ginekolog (a niech go ....) stwierdził, że bez jajnika można żyć. Czarna rozpacz... ale trafiłam na dr Skawińskiego, który lekami homeopatycznymi w ciągu 30 dni spowodował, że zniknęły na dobre. To było trzy lata temu. Robiłam później USG i ani śladu. A niecałe 9 miesięcy temu urodziałm zdrowego synka. Rejestracja do dr pod nr tel. 0607033684 Kraków ul. Cystersów 15Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Re: CYSTA IP: *.* 17.03.03, 14:49 No ja wlasnie dostalam tabletki antykoncepcyjne ktore lecza jajniki. Odpowiedz Link Zgłoś