Dodaj do ulubionych

czy Wasze dzieci zwracają na siebie uwagę?

01.02.07, 18:25
Bo za moja Emilką ludzie sie oglądają na ulicy(nie wspomne o komentarzach,za
które nie jeden oberwał)Nie ma dnia żeby ktoś nie zapytał,lub poprostu minął
obojętnie.Moje dziecko jest tak "charakterystyczne"że w moim mieście obcy
ludzie nas kojarzą.Moja córeczka jest śliczna, ale marzę żeby wyglądała jak
inne dzieci.A jak u Was???
mama Emilki i Gabrielkasmile
Obserwuj wątek
    • oyate Re: czy Wasze dzieci zwracają na siebie uwagę? 01.02.07, 23:24
      Nie mamy z tym problemów na ulicy, dziewczynki w ubraniach nie wyglądają źle.
      Ale pamiętam jak byliśmy gdziekolwiek nad wodą i rozebrałam dziewczynki do
      stroju kąpielowego, to miałm wrażenie, że się wszyscy na nie gapią, a sama się
      czułam jak rodzina patologiczna, która nie ma na chlebsad(
      • janeczka79 Re: czy Wasze dzieci zwracają na siebie uwagę? 02.02.07, 11:48
        oyate...pozwoliłam sobie obejrze Twoje zdjęcia...masz śliczne dzieci...a
        dziewczynki poprostu jak aniołkiwink I wcale nie wygladają na jakieś inne niż
        wszyscysmile
        • mamaivcia Re: czy Wasze dzieci zwracają na siebie uwagę? 02.02.07, 11:54
          Piotruś najgorzej wyglądał latem nad morzem smile))
          jest bardzo milusiński, więc mnóstwo ludzi go zaczepiało, ale komentarze jaki
          on drobniutki i chudziutki dobijały i tak już zdruzgotaną matczyną psychikę sad((
          jego rekord z wakacji to 4 łyżki rosołku na cały dzień i dwa soki ...
          • lizbetka Re: czy Wasze dzieci zwracają na siebie uwagę? 02.02.07, 13:50
            U nas jest tak ,że Aska nie budzi niezdrowego zainteresowania , tylko swym
            wyglądem powoduje małe zamieszanie smile
            A dlatego ze oceniana jest z reguły na najwyżej 3 lata a ma prawie 5 .
            Dopiero teraz w szpitalu jej waga , wzrost i lata budziły niedowierzanie .
            Gdy pielęgniarki nie znały jeszcze wieku Asi została połozona na sali dwulatków smile
        • oyate janeczko! 03.02.07, 11:00
          Gdy są w ubraniach to jest ok, gorzej jak mam z nimi iść nad wodę.
          Taka karma, ale jedzą ostatnio troszkę więcej, może przybiorą kilka gramsmile)
    • ania.silenter tak, bo są dwie i podobne do siebie 03.02.07, 13:23
      ludzie często myślą, że to bliźniaczkismile.
      pozdrawiam
      • emilka74 Re: tak, bo są dwie i podobne do siebie 03.02.07, 14:18
        Dziewczynki są urocze.Byłam przekonana że to bliżniaczki(???)
        pozdrawiam mama Emilki i Gabrielkasmile
        • ania.silenter Emilka:) 03.02.07, 17:40
          emilka74 napisała:

> Dziewczynki są urocze.Byłam przekonana że to bliżniaczki(???)

Zartujesz kobietosmile. Przecież od wieków znamy się wirtualnie z
          forum "Wcześniaki". Olka (wcześniak z 31 tc) jest 15 miesięcy starsza od Adki.
          pozdrawiam
          • emilka74 Re: Emilka:) 03.02.07, 21:38
            Sorki myslałam że mowa jest o córeczkach oyatesmileA Twoje laseczki znam nie od
            dziś(wirtualnie)poniekąd one były inspiracja aby mieć drugie dzieciątko,które
            to miało być właśnie siostrzyczką dla naszej księżniczki.Wyszedł księciunio ku
            naszemu zdumieniusmileale i tak jestesmy nie mniej szczęsliwi.Może kiedys jeszcze
            się uda druga córeczkasmile
            pozdrawiam gorącosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka