Dodaj do ulubionych

problemy ze snem

08.02.07, 11:23
Moje dziecko ma prawie 14 miesięcy i spi coraz gorzej. Początkowo płakała
przez sen i siadał podczas smu w łóżeczku, a teraz potrafi się obudzić każdej
nocy i płacze przez godzine albo dłużej.Czy ktoś miał podobne problemy z
dzieckiem.Ja już nie wiem co mam robić!
Obserwuj wątek
    • arim28 Re: problemy ze snem 08.02.07, 12:23
      Moja corka ma teraz dwa latka. Dopiero przed miesiacem przespala cala noc bez
      krzykow.
      U nas problemem byly drogi moczowe. Chociaz od wielu lekarzy slyszalam opinie,
      ze taka uroda dziecka. Budzila sie co pol godz. ew. co 1 godz. z placzem.
      Bolal ja brzuch - teraz to wiemsad
      Przyczyn moze byc kilka. Jesli atmosfera w domu jest normalna to dziecko raczej
      nie odreagowuje we snie.
      Moga to byc problemy z trawieniem, alergia, pasozyty. Najlepiej byloby abys
      porobila dziecku badania moczu i kalu w dobrym laboratoriu (kalu kilkakrotnie)
      i wykluczyla pasozyty lub stany zapalne.
      • mdzidzia Re: problemy ze snem 08.02.07, 21:18
        mój mały ma 20 miesięcy zawsze spał ładnie ale jak jest pełnia księżyca to już
        pospane , budzi się z dziwnym krzykiem gada przez sen takie marudzenie. wcale
        nie spimy mam nadzieję że dziś już jest po i nareszcie bedzie spał , ale może w
        twoim przypadku to ząbek wychodzi , posmaruj smoczka żelem i daj do buzi jak
        się obudzi.... u mnie przy zębach to skutkowało
    • monia.147 Re: problemy ze snem 08.02.07, 22:01
      Znam ten ból.Starszy Kuba 4 lata punktualnie o23.30 budził sie z takim
      wrzaskiem że stawiał na nogi całą rodzinę.Nie pomagało noszenie tulenie
      uspokajanie ,darłsię jak by go ze skóry obdzierali.Dopiero gdy skończył 4 lata
      miał robione testy alergiczne (często chorował)Zaczął brać zyrtec,ketotifen i
      odpowiednia dieta eliminująca ipo problemie.Młodszy ma 2,5 roku i nie
      przespałam jeszcze żadnej nocy dłużej niż 3 godziny ciągiem więć powtórka z
      rozrywki .Być może twoją córę coś uczula pokarmowo i boli ją brzuszek tak jak
      moich chłpców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka