ankad2 27.04.03, 11:48 Zatrułam się czymś i wymiotuję, czy mogę karmić piersią. Bardzo proszę o szybką odp. Anna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytka73 Re: Zatrucie a karmienie-PROSZE O ODPOWIEDŹ 02.05.03, 00:18 Pewno Ci juz przszło, ale dawno nie było mnie na tym forum. Z tego co wiem, przy zatruciu spokojnie możesz karmić, tylko musisz się solidnie nawadniać. Zatrucie dotyczy Twojego układu pokarmowego, a nie "układu mlecznego". To, czym Ty się zatrułas do mleka nie przechodzi. Ed. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiakraj Re: Zatrucie a karmienie-PROSZE O ODPOWIEDŹ 03.05.03, 18:47 jesli to zwykle zatrucie to tak jak jest tylko biegunka i wymioty i cos Ci zaszkdzilo to jak najbardziej mozesz karmic piersia.Ja jak Michalek mial tydzien tez sie strulami wzywalam pogotowie.Dostalam nospe w zastrzyku i kazali dalej karmic.Gdyby to byla salmonella to wtedy nie wolno,ale przy zwyklym zatruciu TAK.Musisz tylko duuuuzo pic zeby sie nie odwodnic,lekkostrawna dieta i mozna brac Smekte.Do picia sa wskazane soki jablkowe ale rozcienczone z woda,no i duzo snu,bo odpoczynek jest bardzo wazny (zeby pokarm nie zanikl). Zycze powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś