aniawlo1 17.05.07, 09:39 Czy podajecie swoim dzieciom danonki?Moj synek od dluzszego czasu je jadł (bardzo je lubi)ale ostanio z roznych zrodeł dochodza do mnie informacje ze to jest "wielkie swinstwo"Wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa30 Re: Danonki 17.05.07, 10:09 Mój synek na Danonki i Aktimel jest uczulony. W okresie gdy jadał je codziennie miał notoryczny katar, który ustępował po wyeliminowaniu tych produktów z diety. Zrezygnowalismy z tych przysmaków i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa30 Re: Danonki 17.05.07, 10:09 Mój synek na Danonki i Aktimel jest uczulony. W okresie gdy jadał je codziennie miał notoryczny katar, który ustępował po wyeliminowaniu tych produktów z diety. Zrezygnowalismy z tych przysmaków i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
attarrax Re: Danonki 17.05.07, 11:03 Większość takich wynalazków zawiera sztuczna dodatki. Kup jogurt naturalny i dodaj sam owoce - tak będzie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
buhara76 Re: Danonki 17.05.07, 11:36 Niestety sztuczne aromaty waniliowy i owocowy często uczulają. Lepiej kupić zwykły jogurt albo zwykły twaróg i dosmaczyć cukrem i owocami. Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka79 Re: Danonki 17.05.07, 11:44 Jeśli już to od trzech lat...ale i tak lepiej kupić świeży twaróg, śmietanę i owoce...to dopiero będzie pożywny twarożek i o wiele zdrowszy Odpowiedz Link Zgłoś
attarrax Re: Danonki 17.05.07, 12:34 Ale zgodne opinie Nie często się tak zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
aniawlo1 Re: Danonki 17.05.07, 19:31 Dzieki za opinie Danonki ida w zapomnienie... Odpowiedz Link Zgłoś