mma_ramotswe 06.06.08, 15:53 ale tylko w ilościach śladowych. O czym może świadczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulipka76 Re: białko w moczu 06.06.08, 17:01 Z mich doświadczeń nigdy nic dobrego... Idziecie do lekarza? Napisz tu smyk.com/index.php?option=com_forum&action=category&c=43&Itemid=0 do lekarza szybko odpowiada może poda Ci więcej informacji, choć powinnaś podać więcej szczegółów... Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: białko w moczu 06.06.08, 21:00 Więcej szczegółów: wylądowaliśmy u lekarza z powodu dość silnej alergii. Badania krwi (morfologia+ rozmaz) bardzo dobre, badania kału (nei wiem po co) też dobre. Badanie moczu też dobre, tylko własnie te śladowe ilości białka Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: białko w moczu 06.06.08, 17:16 zum.org.pl/2.2.2.html#BIA%A3KO czyli moze swiadczyc o wszystkim i o niczym. Trzeba miec obraz ogolny, a nie tylko informacje "bialko w moczu". Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: białko w moczu 06.06.08, 20:58 złe pobranie moczu- jesli łapany był mocz poczatkowy to wypłukuje on leukocyty z cewki moczowej i może to fałszowac wynik wysiłek fizyczny przed pobraniem goraczka choroba drug moczowych u dziewczynki jeszcze zapalenia pochwy mozna brac pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: białko w moczu 06.06.08, 21:03 przeciwcialo napisała: > złe pobranie moczu- jesli łapany był mocz poczatkowy to wypłukuje on > leukocyty z cewki moczowej i może to fałszowac wynik O, to to! Wiesz, to chyba będzie właśnei to! Łapałam siki do pudełka cała zachwycona, że w ogóle sika (spieszyliśmy się) i nie zcekałam na tzw "środkowy strumień". Przeciwciało, pocieszyłaś mnie > wysiłek fizyczny przed pobraniem Raczej nie > goraczka nie > choroba drug moczowych raczej też nei, bo wyszłyby inne wyniki złe, poza tym na nic się nie skarży Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: białko w moczu 06.06.08, 22:54 Łap siki jeszcze raz. Umyj małą dobrze, odkaź srom i wytrzyj suchym papierowym ręcznikiem,i celuj w środkowy.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: białko w moczu 07.06.08, 09:02 Tak zrobię, chociaż chyba jeszcze odczekam kilka dni - z powodu tego nasilenia alergicznego, zeby z tego powodu nie wyszło jakieś zakłamanie. Guderianko, miło Cię widzieć i tutaj Odpowiedz Link Zgłoś