zielonatosia 22.09.08, 23:06 potrzebuje namiaru na sprawdzonego neurologa dziecięcego w Warszawie dla znajomej,której dziecko ma poważne problemy neurologiczne, prywatnie, na NFZ obojętnie z tel i adresem jeśli mogę- z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_luiza Re: Dziewczyny z W-wy 23.09.08, 22:15 Ja znam właściwie tylko dobrego neurochirurga i neurologa- epileptologa. Jeśli chodzi o takiego zwykłego neurologa to niestety, nie spotkałam na swej drodze żadnego godnego polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
zielonatosia Re: Dziewczyny z W-wy 23.09.08, 22:28 Iza każda info jest cenna o reha też wiem, że masz w tej mierze doświadczenie . Moja znajoma przeprowadziła się do W-wy by być bliżej czd i tu wielkie zaskoczenie odsyłają ja od jednych do drugich drzwi . Dziewczyna jest zrozpaczona, bo nie ma jej kto pomóc nakierować. Jeśli możesz i wpadnie ci coś do głowy to daj mi znak na maila gazetowego , ja niestety nie jestem ze stolicy więc nie bardzo mogę jej pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
ggwiazdkaa Re: Dziewczyny z W-wy 24.09.08, 20:53 witaj ja aktualnie pracuję w instytucie psychiatrii i neurologii w Warszawie, i pytałam ostatnio mojego znajomego neurologa właśnie o to czy zna dobrego lekarza od neuro. dziecięcej...( w sprawie mojego Frania) i polecił mi panią doktor która pracuje w Medicoverze... jutro spróbuję podpytać o nazwisko... i jak coś będę wiedzieć to napiszę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabrynio Re: Dziewczyny z W-wy 24.09.08, 21:33 A możesz powiedzieć w jakiej dziedzinie neurolog ma pomagać czy chodzi o wadę rozwojowa czy coś innego np padaczka Odpowiedz Link Zgłoś
zielonatosia Re: Dziewczyny z W-wy 25.09.08, 20:44 zamartwica okołoporodowa i padaczka ale ponoć jakaś nietypowa Odpowiedz Link Zgłoś