wiolka007 22.12.08, 23:32 Córeczka 19 miesięcy bawiła się przed snem magnezem wielkości 1gr. ktory przepadł... Boję się ze mała jak wszystko wepchała go do buzi ; (( Co robić jechać z dzieciakiem do chirurga?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proboszczunio Re: Jechać do chirurga?? 22.12.08, 23:53 Myślę, że jeśli nie miał ostrych kantów, to nie ma co panikować. Nawet jeśli połknęła, powinnaś go wkrótce odzyskać Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: Jechać do chirurga?? 22.12.08, 23:59 A ja myślę, że jeśli go nie znajdziesz to chociaz zadzwon do lekarza i zapytaj co robić, wiadomo, że magnez jest niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
asia0212 Re: Jechać do chirurga?? 23.12.08, 00:04 Rentgen by się przydał i porada.Mała dostanie może glicerynę do picia czy coś podobnego i wydali magnesik.Będziesz spokojniejsza,a może po RTG okaże się,że go nie połknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka007 Re: Jechać do chirurga?? 23.12.08, 00:19 Czyli budzić małą czy czekać do rana?? Dzwoniłam na pogotowie pani doktor powiedziala że mam jechać do chirurga nooo albo czekać az się samo wydali. Jeśli do rana zaczekam to coś może sie stać?? Proszę wiem, że jest późno ale odpiszcie bo ja już sama nie wiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś