bluemadlen 10.02.09, 09:16 .... czy powoduje u malucha zaparcia?? czy przebarwia ząbki?? jak zapobiec jeśli przebarwia?? mały nie potrafi przepłukiwac jeszcze ust Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka.007 Re: multivitamol 10.02.09, 09:30 Witaj, nie ma obaw, nie przebarwia ząbków, nie wywołuje zaparć. Jest smaczny dla dzieci i zwiększa apetyt. Polecam, jest super i bardzo ekonomiczny, zwłaszcza ten w 0,5l. butelce. Odpowiedz Link Zgłoś
astra124 Re: multivitamol 10.02.09, 11:22 U nas też nigdy nie powodował żadych zaparć ani przebarwień. A do tego jest bardzo smaczny i moje dzieci chętnie go piją. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.czarka Re: multivitamol 10.02.09, 15:43 Potwierdzam wcześniejsze opinie o tym syropku, moje dzieci też chętnie go piją - bez rozcieńczania z łyżeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_as Re: multivitamol 10.02.09, 22:45 U mnie synek jak wypil z łyzeczki multivitamol to za kazdym razem sie dusil. Mialam wrazenie ze to ma zbyt intensywny smak. Przestraszylam sie i juz mu nie dawalam tego. Odpowiedz Link Zgłoś