aha12 16.11.03, 20:00 Chyba mamy mały problem z maluszkiem. Jest bardzo aktywny, ale martwi mnie że nieraz wygina bardzo główkę do tyłu. Robi takie troszkę wykręcone C. Jeżeli możecie to proszę polećcie proszę jakiegoś dobrago neurologa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszko02 Re: Neurolog-poznań 16.11.03, 20:22 Doktor E. Przedpelska- Ober, przyjmuje w przychodni (niestety prywatnie) na Bogusławskiego 6. Umawiać należy sie telefonicznie pod numerem 865 2262 Odpowiedz Link Zgłoś
aha12 Re: Neurolog-poznań 16.11.03, 22:51 Dzięki. Czekamy jak tylko maluszkowi przejdzie katarek (mam nadzieję że na nic poważniejszego) i zaczniemy zaliczać lekarzy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko02 Re: Neurolog-poznań 17.11.03, 11:18 Znalazłam dziś wizytówkę pani doktor, wiec oprócz Centrum Pediatrii (Bogusławskiego, tyły św.Rodziny) przyjmuje też na Promienistej 104 (tel.8610991), a pracuje w szpitalu na Przybyszewskiego, jej tel. osobisty: 602 659046. mam nadzieję że te informacje są jeszcze aktualne, my z naszym maluszkiem odwiedzaliśmy ją jakieś półtora roku temu, też sie bałam jakiś zaburzeń neurologicznych, wydawało mi się, że mały odchyla głowę do tyłu i drżą mu rączki, na szczęście wszystko ok. Mój mały jest wcześniakiem i pani doktor ogłądała go 3 razy w odstępach 1-miesięcznych. Jest rzeczowa choć trzeba ciągnąć ją za język, aby dowiedzieć się szczegółów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś