gabio3 31.08.09, 15:13 Witam wszystkich serdecznie mam pytanko jaki termometr jest najlepszy dla pół rocznego dziecka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristii Re: gorączka u niemowlaka 01.09.09, 15:19 Polecam elektroniczny do mierzenia pod pachą.Pomiar trwa krótko,wystarczy na te 2 min przytulić dzidziusia do siebie aby termometr nie wypadł i pomiar gotowy.Jak moja mała była niemowlakiem mierzyliśmy jej czasem temperaturę w pupie ale więcej było z tym zachodu i dziecko było niespokojne Dobre są też termometry do ucha ale trzeba umieć nimi precyzyjnie zmierzyć temp, no i cena jest wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek_agusia Re: gorączka u niemowlaka 02.09.09, 13:11 Ja swojemu 2 miesięcznemu synkowi mierzę temperaturę termometrem elektronicznym z elastyczną końcówką. Najlepiej kupić dwa i sprawdzić czy pokazują tą samą temperaturę... Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek_agusia Re: gorączka u niemowlaka 01.10.09, 00:22 a jak nie pokazuja to znaczy ze trzeba kupić trzeci Odpowiedz Link Zgłoś