mono5 29.03.10, 15:18 Mam prozbe czy ktos mogl by mi polecic lub dac namiary na alegologa z warszawy na NFZ PONIEWASZ NIE STAC MNIE CHODZIC PRYWATNIE BARDZO PROSZE CHODZI MI O ALERGOLOGA DZIECIECEGO Z GORY DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_niusia Re: szukam alergologa 29.03.10, 17:06 Wiem, że dr Sieradzka przyjmuje na NFZ w szpitalu na Banacha. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkawawa Re: szukam alergologa 30.03.10, 08:58 ale pewnie dostać się tam graniczy z cudem, albo terminy na 6 miesięcy w przód... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: szukam alergologa 30.03.10, 20:08 My czekamy dwa i pół miesiąca (na wizytę u dr Sieradzkiej w prywatnej przychodni podano mi dokładnie taki sam czas oczekiwania! i koszt 200pln! dzwoniłam do przychodni na Ursynowie w al. KEN - tam przyjmuje prywatnie). Nie wiem ile jest "standardowy" czas oczekiwania. ja jestem bardzo silną alergiczką i w przychodni na Banacha leczę się od lat. Nie mam tam żadnych znajomości, ale prawda, że panie z rejestracji z widzenia mnie dobrze znają Odpowiedz Link Zgłoś
loretta_pl Re: szukam alergologa 07.04.10, 11:06 my chodzimy na wrocławską 19 do p.dr Gola-Lewin.Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_olo Re: szukam alergologa 16.04.10, 22:11 Ja do dr. Gola ale na Kochowskiego, nie wiem czy to ta sama Pani? poza tym bardzo pomógł nam dr. Feleszko, ale to immunolog. Na Działdowskiej w szpitalu pracuje, ale jak z wizytami na NFZ to wygląda to nie wiem, trzeba by w szpitalu zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś