Witajcie
Przekopalam sie przez to forum, pocieszajace, ze nie tylko ja przezywam taka chorobe dziecka. U mojego synka AZS pojawilo sie w drugim miesiacu zycia, bly kapiele w krochmalu, ostatnio Balneum Hermal Plus, krem Balneum i masc cholesterolowa. Oczywiscie restrykcyjna dieta dla mnie, bo karmie piersia (zero nabialu, nie napisze, co dzialo sie po zjedzeniu przeze mnie niewielkiej ilosci lodow

Dzis pani doktor nie stwierdzila poprawy i do masci cholesterolowej dorzucila niewielka ilosc sterydu, mam smarowac tym rano i wieczorem do wizyty u dr Glowackiej na Lesznie w Warszawie- za tydzien. A po przecyztaniu tego forum zaczynam sie zastanawiac, dlaczego nie zaproponowala np Elidelu. Zmiany sa zaognione, chociaz nie tak jak 3 tygodnie temu po lodach, maly sei drapie, glownie po glowie i w zgieiach lokci. Balneum krem ma lepsze dzialanie przeciwswiadowe, ale w nocy trzeba kilka razy smarowac, masc cholesterolowa lepiej natluszcza, ale nie zapobiega swiadowi.
Boje sie tego sterydu, 29 synek skonczy 5 miesiecy.
CO radzicie?
Moze wykopie spod ziemi 04zl (w aptece obok) na Elidel i wydebie od pani doktor recepte? Chociaz przeczytalam w aptece na ulotce, ze od 2 roku zycia sie go stosuje, a w necie przeczytalam ze badano duza grupe dzieci od 3 do 24 miesiecy z duzym pozytywnym skutkiem?
Co z tym strydem zrobic?
Pozdrawiam
Gosia i Paskal