olna 12.09.04, 10:54 czy danonki moga uczulac?przeciez sa robione specjalnie dla dzieci ale wychodzi mi na to ze to one uczulaja corke.mleko i inne produkty mleczne dobrze toleruje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anies75 Re: DANONKI 12.09.04, 21:48 poczytaj to forum mnóstwo matek ma nieciekawe doświadczenia z danonkami one bardzo czesto uczulaja ponoc to sama chemia ja nie daję daje Bakusie Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: DANONKI 13.09.04, 10:11 Jak zadzwonisz na infolinię Danona dowiesz się, że zalecają swoje produkty dopiero od 3 roku życia lub ha ha za zgoda pediatry wcześniej. Tylko że żaden pediatra mający pojęcie o alergii nie pozowli ci ich dawać. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
marill1 Re: DANONKI 15.09.04, 11:28 Czasem może być tak,że uczula np. wanilia albo inny dodatek. tak powiedział mój lekarz. Jednak moja córka bardzo źle reagowała po danonkach. Ostatnio jej podałam i jest ok. ma jednak już 4,5 roku i miała 2 lata przerwy w podawaniu danonków. Odpowiedz Link Zgłoś