exylia 21.06.07, 15:05 Wpisujcie w ten wątek polecanych lekarzy. W tytule postu proszę wpisać nazwę miasta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exylia Re: Polecani ortopedzi. 21.06.07, 15:08 dla Mam, które szukają dobrego specjalisty, będzie łatwiej Pietrzak Szymon - Multimed Wa-wa Prof. T.Karski - Lublin Klinika Ortopedii dziecięcej Prof. Marciński - Waryńskiego 9 Wa-wa Andrzej Sionek - Arka Wa-wa Hanna Kocoń - Lux med, Lindleya Wojciechowski - Katowice Okłot - Warszawa Czerniakowska 26b Piotr Anyżewski - warszawa Mokotowska 8 Krzysztof kłoszewski - warszawa Lux med Justynat • Re: Lekarze polecani na tym i innymforum - zestaw masia29 20.06.07, 23:39 + odpowiedz witajcie,szukam dobrego ortopedy dziecięcego w Poznaniu.Czy mozecie mi pomó? pozdrawiam M • Re: Lekarze polecani na tym i innymforum - zestaw exylia 21.06.07, 08:14 + odpowiedz Ja słyszałam o doktorze Napiontku. Nasz ortopeda wymieniał go w gronie polskich sław ortopedii. Zapytaj o namiary na niego na forum Poznań. Odpowiedz Link
exylia Śląsk. 21.06.07, 15:09 azanna 14.05.07, 11:58 + odpowiedz Proszę podajcie mi namiary na jakiegoś dobrego ortopedę dziecięcego ze Śląska, bo po ostatniej wizycie jestem zdegustowana. Moja córeczka ma niewielką dysplazję lewego bioderka, jest szeroko pieluchowana, ale w ciągu miesiąca nie dało to żadnych efektów. Na wizycie lekarka powiedziała, że to dlatego, że jest źle pieluchowana i pokazała jak ma wyglądać rostaw nóg - powiedziałam jej, że choćbym założyła córce 8 pieluch to tego efektu nie osiągnę, niech więc mi coś innego poradzi. A lekarka na to, że wada jest mała i nie będzie dawała poduszki i mam pokombinować z pieluchą. Dziś założyłam jej dwie flanelowe pieluchy, ale do zamierzonego efektu jeszcze bardzo daleko. Kupiłabym sama poduszkę Frejki, ale nie wiem nawet na jaki rozmiar i jak prawidłowo ją zakładać. Odpowiedz Link
milo.1 Re: Śląsk. 26.01.11, 22:54 Byłem na badaniach z moim dzieckiem u doktora Bojarskiego w przychodni Animed w Tarnowskich Górach, lekarz ten wykonał mojej córce badanie USG bioderek i stwierdził że córka ma dysplazje stawu biodrowego i powinna nosić poduchę frejke. Wątpliwości moje co do decyzji doktora wzbudził mój znajomy który też był u tego doktora i po przebadaniu bioderek przez USG stwierdził dysplazje bioderek,a powtarzając te badanie u innego doktora okazało się że jest wszystko w porządku z bioderkami. Postanowiłem się upewnić i zrobić badania USG bioderek powtórnie u innego lekarza, okazało się że wszystko jest w porządku.Dlatego nie polecam tego doktora wręcz odradzam , jeżeli nie chcecie mieć błędnej postawionej diagnozy, powiedziano mi też że na tym badaniu nie można widzieć takich różnic jakie zbadał wyżej wymieniony doktor. Odpowiedz Link
exylia Wrocław. 21.06.07, 15:10 • dobry ortopeda z Wrocławia - pomóżcie proszę katelyn 07.04.07, 11:07 + odpowiedz Moja córcia ma już 7,5 miesiąca i dopiero teraz wykryto dysplazję stopnia IIa i IIb. Stosujemy poduszkę Frejki ale chciałabym skonsultować wyniki badań USG z innym lekarzem. Doradźcie proszę jeśli jesteście z Wrocławia Odpowiedz Link
exylia Re: Wrocław. 21.06.07, 15:16 Godny polecenia ortopeda we Wrocławiu nati_28 26.10.06, 09:42 + odpowiedz Czy ktoś mógłby mi polecić zaufanego ortopedę we Wrocławiu? Pozdrawiam Odpowiedz Link
rozrabiara27 Re: Wrocław. 28.10.08, 11:35 my rowniez leczymy mala u doktora Szybinskiego w szpitalu na borowskiej. jednak trafilismy do niego za pozno,corka miala 8 m-ce. leczymy ja od 3 m-ce, zostala zle zdjagnozowana (dysplazja a IIb IIc- a ma wrodzone zwichcniecie stawu biodrowego prawego) no i zle prowadzona przez innego lekarza. dlatego leczenie ciagnie sie juz ponad rok (corka ma teraz 16m-cy) teraz mamy kolejna operacje. szkoda ze tak pozno trafilismy do dr Szybinskiego bo jakby od razu to juz bysmy pewnie byli po leczeniu. wiec jak cos to polecem dr Szybinskiego , no i ponoc dr Michajlow tez jest b.dobry ale nie mielismy z nim kontaktu. pozdrawiamy Odpowiedz Link
justynaleksandra27 Re: Wrocław. 08.02.08, 19:05 moja coreczka ma 5miesiecy lezalam 2tyg w szpitalu na ul.Borowskiej na wyciagu pozniej miala nastawiany staw biodrowy i gipsowany na 4 tyg.obecnie ma szyne koszli.wyleczyl mi ją dr.Szybinski Andrzej bo dr.Pytlasinski w promyku slonca powiedzial tylko operacja i nic po zatym.Szybinski Andrzej przyjmuje obecnie na Gajowickiej juz nie na Mlodych Technikow.lekarz z prawdziwego zdarzenia Odpowiedz Link
kleciej Re: Wrocław. 04.03.08, 07:55 Michajłow podobno faktycznie jest najlepszy, teraz przyjmuje na Gajowickiej - numer tel ten sam(80 zł),ja jeszcze robiłam USG na potwierdzenie diagnozy Michajłowa w Dolmedzie u dr Wawro, jeden z lepszych radiologów (45 zł). Odpowiedz Link
exylia Warszawa. 21.06.07, 15:11 ortopeda i pediatra Z LUXMEDU lub z W-wa truskaweczka18 12.01.07, 11:51 + odpowiedz szukam dobrego ortopedy pomóżcie!!! może macie jakieś namiary napiszcie czy bułyście zadowolone • Re: ortopeda i pediatra Z LUXMEDU lub z W-wa sagula 14.02.07, 19:56 + odpowiedz Dr Kłoszewski, moze nie jakis wylewny ale dobry specjalista, nam pomogl bardzo. Odpowiedz Link
exylia Re: Warszawa. 21.06.07, 15:14 gdzie najlepiej zobi usg w Warszawie jolao41 20.11.06, 13:54 + odpowiedz Bardzo proszę o pomoc mój synek ma 11 miesięcy i zaczyna stawać. Wcześniej miał wykrytą dysplazję stawu biodrowego, byłam z nim u pani doktor ale ona nie dała mi skierowania na usg więc postanowiłam zrobić je prywatnie. Proszę pomóżcie!!! Gdzie najlepiej zrobić usg stawu biodrowego w Warszawie? Proszę ojak najszybszą odpowiedz bo zależy mi na czasie. • Re: gdzie najlepiej zobi usg w Warszawie renata28 24.11.06, 22:50 + odpowiedz Na Waryńskiego, u prof. Marcińskiego Odpowiedz Link
anuska_23.85 Re: Warszawa. 12.06.08, 23:17 Polecam dr Krzysztof Krauze. Świetny specjalista i USG robi u siebie w gabinecie. wizyta z wykonaniem USG kosztuje 150zł. Przyjmuje na Broniewskiego w Warszawie oczywiście tel (022)633-10-33 zapisy po godz 16. Odpowiedz Link
iniemamocna Re: Warszawa. 14.12.07, 16:27 Polecam dr Krystynę Bobrowską - ordynator Ośrodka Rehab. na Ożarowskiej 75A Dobre opinie słyszałam o dr Kłoszewskim (Luxmed) i dr Świątnickiej (również Luxmed). Z resztą z dr Świątnicką miałam do czynienia, to był jedyny orto, który w całej naszej historii postawił właściwą diagnozę dopóki nie trafiliśmy do dr Bobrowskiej Odpowiedz Link
a_gula74 Re: Warszawa. 07.02.08, 15:18 My tez bylismy teraz u dr Bobrowskiej. Czy w Waszym przypadku jedynie rehabilitacja była zastosowana czy jakiś aparat? Bo my mamy rozpocząc rehabilitację za jakis miesiąc dopiero (brak miejsc). Jaką wadę miało Twoje dzieciątko? Nasz wynik RTG: "Panewki bidrowe spłycone. Zewn. brzegi kostne słabo wykształcone. Jądra kostnienia głów obu kości udowych celują w zewn. brzegi panewek" Odpowiedz Link
allieonline Re: Warszawa. 06.05.09, 10:37 Hej, my z dysplazją córki chodziliśmy do doktora Sionka, przyjmuje np. w Babce Medica. Bardzo miły, wszystko tłumaczy co i jak i ... mobilizuje bo my z trudem akceptowaliśmy konieczność zakładania Frejki. Polecam. Odpowiedz Link
mondziaa Re: Warszawa. 01.07.09, 09:51 witam. ja tez polecam dr Bobrowską. przed dr Bobrowską chodzilismy do dr Szymczaka. tez bardzo polecam Odpowiedz Link
kasia_pi Re: Warszawa dr Kroczak 15.01.10, 16:22 Polecam dr Sławomira Kroczaka. Przymuje w LIM-ie. Uznany fachowiec a przy tym bardzo ciepły, cierpliwy, nie traktujący pacjentów jak intruzów. Odpowiedz Link
marta_warszawa Re: Warszawa dr Kroczak 14.02.10, 22:32 Potwierdzam bardzo miły człowiek - angażuje się i naprawdę chce pomóc. U naszej córeczki wykrył zwichnięcie lewego stawu biodrowego - od razu skierował nas do szpitala - Wojskowego Instytutu Medycznego i jeszcze polecił nas pracującej tam Pani doktor Stępień. Obecnie jesteśmy pod jej opieką i jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link
exylia Łódź. 21.06.07, 15:13 Gdzie w Łodzi USG bioderek? majasz15 02.05.06, 13:33 + odpowiedz Czy ktoś mógłby poradzić/polecić gdzie w Łodzi zrobić USG bioderek maluszkowi? Chodzi o prywatny gabinet, ponieważ zależy nam na czasie. • Re: Gdzie w Łodzi USG bioderek? exylia 03.05.06, 14:53 + odpowiedz Cześć, polecam Ci doktor Bika. Przyjmuje przy ul. Piotrkowskiej 18/5 we wtorki i czwartki 15:30-17:30. Rejestracja pod tel. 645 75 01. Wizyta kosztuje 100 zł. Bardzo dobry lekarz, leczę u niego córkę. Odpowiedz Link
exylia Re: Łódź. 21.06.07, 15:13 Opinie na temat dr Kołeckiej - ortopeda Łódź katarinaa77 04.02.07, 22:21 + odpowiedz chodzę do dr kołeckiej z córeczką. mała miała dysplazję 2a teraz ma 4 miesiące i ma stopień 2b. lekarka zaleciła frejkę. chciałabym znać wasze opinie dotyczące tej lekarki. nie ukrywam, że zapisałam się też prywatnie na konsultacje do dr bika. ------------------------------------------------------------------------------ -- • Re: Opinie na temat dr Kołeckiej - ortopeda Łódź margot2007 05.02.07, 12:26 + odpowiedz tej lekarki nie znam ale bardzo polecam ci wybitnego specjaliste z Łodzi - prof. J.SYNDER przyjmuje prywatnie w omedze tel . 633-22-12 lub w szpitalu na drewnowskiej • Re: Opinie na temat dr Kołeckiej - ortopeda Łódź exylia 05.02.07, 12:34 + odpowiedz Na temat Kołeckiej nic nie znalazłam. Jest za to sporo o innych łódzkich lekarzach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=600&w=55441347&a=55442195 Odpowiedz Link
ilk50 Re: Łódź. 18.10.08, 16:29 A co sądzicie na temat prof. Kryspina Niedzielskiego z Centrum Zdrowia Matki Polki? Odpowiedz Link
hubertkow Re: Łódź. 21.05.09, 11:08 Witam, byłem u Pani doktor z synkiem 7 miesięcznym u którego zdiagnozowała lekką dysplazję. Pomimo "późnego" już wieku dziecka, przy użyciu poduszki Frejki zdołała skorygować bioderka. Po paru wizytach w odstępach 1-2 miesiące wszystko było ok. Pani doktor wytłumaczyła mi zasadę postępowania w takich przypadkach. Polecam! Odpowiedz Link
exylia Trójmiasto. 21.06.07, 15:15 Poszukuję dobrego ortopedy - Trójmiasto, Gdańsk kamilaiartur 23.06.06, 23:38 + odpowiedz Jak w temacie, proszę o zorientowanych na namiary, Kamila • Re: Poszukuję dobrego ortopedy - Trójmiasto, Gdań andziak.k 10.08.06, 20:59 + odpowiedz Podbijam watek. Dziewczyny z Gdanska - dajcie znac... • Re: Poszukuję dobrego ortopedy - Trójmiasto, Gdań synovia 25.10.06, 20:20 + odpowiedz dr Sieliwończyk we Wrzeszczu na Miszewskiego Odpowiedz Link
magonil.1 Re: Trójmiasto. 03.10.08, 00:15 My też , mielismy jedno biodro zwichnięte tylko należy przestrzeać tego co dr mówi, my przez pierwsze 10 dni wogóle nie zdejmowaliśmy Koszli ......i jesteśmy zdrowe Odpowiedz Link
joanna_l84 Re: Trójmiasto. 18.10.08, 18:13 Witam mam pytanie w jakim miesiącu (tygodniu) wykryto to zwichnięcie..?czy było one połączone z dysplazją stawu biodrowego a jeśli tak to jakiego stopnia...Ja też lecze córeczkę u dr Sieliwończyka...Moja Julka ma dysplazje IV stopnia z podwichnięciem i narazie ciężko znosi Koszle..jak sobie z nią tak szybko poradziłaś..? Odpowiedz Link
joanna_l84 Re: Trójmiasto. 18.10.08, 18:15 magonil.1 napisała: > My też , mielismy jedno biodro zwichnięte tylko należy > przestrzeać tego co dr mówi, my przez pierwsze 10 dni wogóle nie > zdejmowaliśmy Koszli ......i jesteśmy zdrowe Witam mam pytanie w jakim miesiącu (tygodniu) wykryto to zwichnięcie..?czy było one połączone z dysplazją stawu biodrowego a jeśli tak to jakiego stopnia...Ja też lecze córeczkę u dr Sieliwończyka...Moja Julka ma dysplazje IV stopnia z podwichnięciem i narazie ciężko znosi Koszle..jak sobie z nią tak szybko poradziłaś..? Odpowiedz Link
magonil.1 Re: Trójmiasto. 20.10.08, 22:51 Dr u nas nie opisywał zmian w biodrze w stopniach. My jedno mieliśmy dysplasyczne, a drugie zupełnie zwichnięte, tak że na pierwszej wizycie nastawiał i nastawił.Bylismy u niego jak mała miał 4,5 tyg, i żałowaliśmy że nie wcześniej. Ani w szpitalu ani na pierwszej wizycie u pediatry nikt na te biodra nie zwrócił uwagi, a to przeciez było zwichnięcie ! Pierwsza noc była koszmarem , bo mała budziła się co 5 min, ale już następny dzień był ok, przyzwyczaiła się. No i te 10 pierwszych dni, kiedy nie zdejmowaliśmy wogóle szyny - koszmar. A potem to już z górki! I na każdej wizycie było coraz lepiej, kątay się poprawiały , a na ostatnich zdjęciach usg widać już jądra kostnienia. Nie wiem w jakim wieku masz córeczke , ale podobno im wcześniej rozpocznie się leczenie tym lepiej, także dziecko szybciej się przyzwyczaja do szyny i tylko nam rodzicom ona najbardziej przeszkadza. A te 4 miesiące strasznie szybko minęły. Życze Ci powodzenia i wytrwałości !!! Odpowiedz Link
joanna_l84 Re: Trójmiasto. 02.11.08, 13:16 Bardzo dziękuję za słowa pocieszenia Moja córeczka ma już niestety 3 m-ce. Tak późno trafiliśmy do doktora bo w 4 tygodniu inny ortopeda uzbał że wszystko jest ok... U nas też było ciężko na początku ale teraz jest już ok... Byliśmy właśnie w piątek u drSieliwończyka i mamy już prawie zdrowe to nasze bioderko...Brakuj mu tylko 10 % aby było idealne więc zlecił Koszle narazie jeszcze przez 6 tygodzni później zobaczymy może już będzie całkiem dobrze...Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam ciepło... Odpowiedz Link
exylia Kielce. 21.06.07, 15:17 szukam dobrego ortopedy dzieciecego-swietokrzyskie fumcia 10.01.07, 13:46 + odpowiedz szukam dobrego ortopedy dzieciecego z kielc, ostrowca swietokrzyskiego., opatowa, staszowa lub innego miasta w woj swietokrzyskim. bede bardzo wdzieczna za info • Re: szukam dobrego ortopedy dzieciecego-swietokrz pola061 22.01.07, 08:27 + odpowiedz Witam, lecze moją córkę w rzeszowie/nie tak daleko od kielc/.dr sławomir snela, ordynator dziecięcej ortopedii w rzeszowie, człowiek z lublina. polecam • Re: szukam dobrego ortopedy dzieciecego-swietokrz e_dyta71 05.02.07, 19:40 + odpowiedz Ja jestem z Ostrowca a leczyłam moją córkę w Kielcach u dr Zająca. Jeździłam do szpitala na Langiewicza, tam dziecku robili i USG i rentgena, a wszystko bez płacenia. polecam. Odpowiedz Link
exylia Busko Zdrój. 21.06.07, 15:18 Polecam najlepszego w Polsce ortopedę... edyta0 18.06.07, 14:33 + odpowiedz i rehabilitanta dr Janusza Dobrowolskiego. Jest dyrektorem szpitalika "Górka" w Busko Zdrój. Jako jedyny lekarz w Polsce potrafi właściwie zdiagnozować dziecko (nie tylko pod swoim kątem specjalizacji, ocenia również rozwój dziecka, i bacznie się mu przygląda) a przede wszystkim nie naciąga rodziców tylko wydaje właściwą dla stanu dziecka opinię (nie jest typem naciągacza, który wynajduje nieprawidłowości w celu zdobycia większych pieniążków). Polecam z całego serca. Dzięki Niemu w mojej rodzinie wszyscy są zdrowi, chociaż różnie to mogło być. Jest również świetnym psychologiem, który potrafi uspokoić rodziców a zwłaszcza dokładnie wszystko wyjaśnić. Odpowiedz Link
r-p Re: Busko Zdrój. 04.12.07, 22:01 nie podzialam Pani zdania, przed kilku laty trafiłam do dr Dobrowolskiego z dysplazją, stan był ciężki, moje dziecko przeszło już kilka operacji, szukałam pomocy w naprawieniu błędu innych lekarzy. Niestety to co miał mi do powiedzenia pan doktor, to scementowanie chorego biodra, aby zapobiec dalszemu zwyrodnieniu stawu. Dziękuję wszystkim, którzy odradzili mi zaufanie lekarzowi bo gdybym to zrobiła, moja córka od dziewięciu lat byłaby inwalidką (teraz ma 15 lat). Odpowiedz Link
raila2 Re: Białystok 25.06.07, 14:04 Dr Kosmaczewski, poradnia preluksacyjna, ul. Wołodyjowskiego oraz ordynator oddziału ortopedii dziecięcej- dr Andrzej Szulecki Odpowiedz Link
anneczka2 Re: Białystok 12.07.07, 14:36 Również polecam tych samych lekarzy.Głównie ordynatora, konsekwentny i wyrozumiały.Przyjmuje prywatnie w Ełku ul. Gdańska 17 przechodnia SPECMED. Doktor Kosmarczewski jeszcze prowadzi naszą córcię, chociaż są to tylko wizyty kontrolne. Polecam. Odpowiedz Link
23ewa Re: Białystok 16.08.07, 11:46 Polecam lekarzy z DSK.Nas prowadziła Pani Dr.krol,bardzo dobra polecam. Odpowiedz Link
podlasiak1978 Re: Białystok 23.05.09, 14:33 Co dotyczy dr.Kosmaczewskiego to go nie znam , ale za to poznałem dr. Szuleckiego (ps. Wielki Szu) . Co do jego technik leczniczych to zbytnio nie jestem zadowolony, poniewaz tak dobrze leczył moje dziecko ,że teraz lekarze w Wawie drapią się w głowę, co za koniował składał tak nogę. Myśle , ze doktora (ps.Wielki Szu) powinni przeniesc do Weterynarii dla zwierząt, chociaż szkoda było by mu oddać jakiekolwiek zwierze. Powiem krótko , nie godny polecenia , ani nadający się do leczenia dzieci, po prostu praktykant...................................................................... Odpowiedz Link
tworkosia1 Re: Polecani ortopedzi. 06.07.07, 13:54 Olsztyn, polecam dr. Kotowicza, zdecydowanie odradzam dr Wencława, a już w szczególności dr Trusewicza i lekarzy z nowej przychodni na przeciwko szpitala dziecięcego (nazwiska nie pomnę)- a mam doświadczenie - byłam chyba u wszystkich i każdy stawiał wykluczający diagnozę poprzedniego, ale tak żeby jeszcze trochę pochodzić i w efekcie dziecko ze zdrowymi biodrami było leczone. Odpowiedz Link
tworkosia1 Re: Polecani ortopedzi. 06.07.07, 13:56 ups dr Koterski nie Kotowicz (ale byłam blisko ) Odpowiedz Link
anitarut Re: Polecani ortopedzi. do tworkosi1 01.08.07, 22:54 Czy możesz dać namiary na dr. Koterskiego Odpowiedz Link
iniemamocna tylko nie OKŁOT!!!! 05.08.07, 20:50 Wiele słyszałam dobrego o tym lekarzu, wszyscy naokoło mi go polecali i co? Dziecko ma 11 miesięcy i właśnie stwierdzoną dysplazję stawu biodrowego!!! Omijać z daleka! Odpowiedz Link
july64 sosnowiec 04.01.08, 14:40 dr pasierbek, szpital górniczy, plac medyków 1 pozdrawiam Odpowiedz Link
kk-74 Re: sosnowiec 24.09.08, 10:38 Przepraszam a nie orientujesz się czy może dr Pasierbek przyjmuje gdzieś prywatnie? Proszę o kontakt Moja poczta to: reklamacja100@wp.pl dziekuje Odpowiedz Link
awido Kraków 29.01.08, 11:44 Dr Sułko. W Krakowie nazywany "sławą". Zasługuje na ten przydomek Odpowiedz Link
bloomoo POZNAŃ 29.01.08, 20:57 polecam gorąco doktora Tomasza Timmlera,ma gabinet prywatny na ul Katowickiej 67d,przy Malcie obok Polanki!! jest naprawde super specjalista i wie co robi..namiary: 061 8798858 pon-pt od 14 do 20 Odpowiedz Link
a_gula74 Warszawa 21.02.08, 11:02 Witam, a słyszał ktos o prof.Czubaku - ortopeda traumatolog ze Szpitala Klinicznego w Otwocku? Podobno leczy najnowszymi metodami, nawet starsze dzieci. Odpowiedz Link
exylia Re: Warszawa 21.02.08, 19:07 A_gula, z tego co się orientuję, to Raila była u Czubaka ze swoją Milenką i była zadowolona. Wywołaj ją do "tablicy", to napisze Ci więcej. Odpowiedz Link
li17 Re: Warszawa 10.02.15, 10:47 U nas ortopeda stwierdził obustronne zwichnięcie i szynę koszli. Na szczęście dzięki informacją z netu nie poddaliśmy się tak łatwo i trafiliśmy do prof. Czubak który odrzucił szynę i kazał nam czekać i nawet nie pieluchować. Teraz wszystko jest już ok i to bez SZYNY! Drodzy rodzice nie poddawajcie się tak łatwo i nie wsadzajcie swoich dzieci od razu do szyn warto taką decyzję potwierdzić u prawdziwych lekarzy. Odpowiedz Link
evra_only Warszawa - dr Kłoszewski - opinie ? 08.04.11, 12:10 Witam wszystkich, chciałam się zapytać czy ktoś był może u polecanego dr Kłoszewskiego? Wybieram się do niego w przyszłym tygodniu na wizytę i chciałabym się zapytać, czy warto Jest wśród lekarzy polecanych ale nie ma to jak opinia bezpośrednia. Z góry dziękuję za odzew Odpowiedz Link
tonieasy Poznan 24.04.08, 12:31 Dr Shadi przyjmuje w Poznaniu ul.Przemyslowa 15\17 telefon do poradni to 061 6636060 przyjmuje tagrze prywatnie jagby ktos chcial numer to zapraszam na meila gazety Dr Shadi bedzie operowal moja corke nie powierzylabym tego nikomu innemu Odpowiedz Link
dorka.m Warszawa dr Andrzej Sionek 13.09.08, 13:02 A czy ktoś z was słyszał coś o tym ortopedzie? Pracuje w CM Arka Odpowiedz Link
dorka.m Re: Warszawa dr Andrzej Sionek 17.09.08, 11:37 Byłam już na wizycie u tego lekarza. Gorąco polecam. bardzo skrupulatnie zbadał Maleńką. Zrobił USG i stwierdził, że Maleńka jest zdrowa! (tydzień wcześniej w ramach NFZ zrobili nam USG z którego wyszło, że ma dysplazję) Odpowiedz Link
annnusia Gdańsk, drTomasz Mazurek 22.09.08, 16:31 Wspaniały lekarz, podchodzi do pacjentow bardzo wyrozumiale!A co do leczenia to okaze sie potem, narazie jestesmy po 2,5 tyg wyciągu i do 4 tyg w gipsie ale niestety po dwoch probach nastawiania bioderek udalo sie nastawic lewe biodro a prawego nie! Pozdrawiam !!1 Odpowiedz Link
magdacool Re: Warszawa dr Andrzej Sionek 29.01.09, 16:10 witam, POLECAM!!!! to że zrobił USG i stwierdził że zdrowa to nie świadczy o tym że jest dobry. U mojego synka zdiagnozował zwichnięcie lewego stawu biodrowego, leczył go każdym z możliwych aparatów, potem skierował nas na leczenie w szpitalu ortopedycznym w Otwocku (gdzie sam pracuje)W sumie leczenie Frania trwało 9 miesięcy, ale gdyby nie dr Sionek to pewnie nie obeszłoby sie bez operacji. Będę mu wdzięczna do końca życia. DR Sionek pracuje w Arce, w Babca medica i w Aninie Odpowiedz Link
aga15311 Re: Warszawa dr Andrzej Sionek 01.02.10, 08:58 Gorąco polecam Doktora Sionka stwierdził u naszej córeczki wadę lewego bioderka IIa-, prawe jest zdrowe. Natomiast kilka dni wcześniej Doktor Kłoszewski stwierdził wadę prawe IIb, lewe IId - to już do Waszej własnej oceny. Dodam jeszcze że pierwsze usg Sonia miała robione u radiologa z limu doktora Zimińskiego prawe IIa lewe IIa/IIb. Doktor Sionek przyjmuje jeszcze w przychodni przyszpitalnej szpitala Sw. Zofii ul. Zelaznej i tam jest taniej od 150 do 210 zł ale trudno sie tam dostać. Odpowiedz Link
magcu lublin 28.10.08, 10:34 dr Kandzierski, ortopeda dziecięcy przyjmuje w Sanitasie na hempla Odpowiedz Link
izaa34 Re: lublin 04.11.08, 22:12 a czy ktoś leczył sie u Profesora Karskiego w Lublinie?jakie macie opinie??? Odpowiedz Link
agnieszka-natalie Re: lublin 09.04.09, 01:01 Po wielu perypetiach trafiłam z córką do Prof. Karskiego. Wyniki leczenia przekroczyły wyobrażenia jego poprzedników, którzy wróżyli 100%tową operację. Patrzy na pacjenta całościowo - tzn. nie skupia się wyłącznie na głównym schorzeniu. Działa też kojąco na nerwy rodziców - dzięki Niemu pozostaję przy zdrowych zmysłach Polecam gorąco. Odpowiedz Link
agnieszka-natalie Re: lublin 09.04.09, 01:06 Przyjmuje również w Łęcznej (ze skierowaniem od rodzinnego,bezpłatnie). Czeka się rzecz jasna nieco dłużej niż do gab.prywatnego, bo teraz nie ma rejonizacji i ma bardzo dużo pacjentów. Odpowiedz Link
locatio Re: krakow 05.11.08, 10:23 odradzam dr radło nie potrafi nawet zrobic usg i jest to ktorys raz z kolei jestem w trakcie szukania dobrego lekarza polecany jest dr felus z medicine i dr sulko z centermed Odpowiedz Link
asiula36 Re: krakow 13.11.08, 20:44 Nie mogę się z Tobą zgodzic - dr Radło to świetny specjalista z wieloletnią praktyką. To że nie potrafi zrobić USG (często najlepsi specjaliści nie umieją tego zrobić bo to wymaga setek godzin oglądania róznych przypadków na tej "maszynie" a ci najlepsi mają wyczucie w rękach, intuicję, doświadczenie - to duzo wiecej niż umiejętność zrobienia USG)nie zmienia faktu że jest świetnym specjalistą z intuicją (trafną!!!!) i świetnym operatorem (chodzi oczywiście o operacje chirurgiczne). Wiem - zprawdzone na własnym dziecku - gdybym musiała znowu zwrócić się kiedyś do ortopedy - tylko on! Odpowiedz Link
elunia-2 Re: Polecani ortopedzi. 07.11.08, 10:39 Polecam dr Dębińskiego - Przychodnia "Olsztyńska" w Radomiu - przyjmuje na NFZ - bardzo kompetenty lekarz, a przede wszystkim przemiły człowiek. Odpowiedz Link
elunia-2 Re: RADOM 14.11.08, 09:41 Polecam dr Dębińskiego - Przychodnia "Olsztyńska" w Radomiu - przyjmuje na NFZ - bardzo kompetenty lekarz, a przede wszystkim przemiły człowiek. Odpowiedz Link
catalina81 Re:Warszawa 02.02.09, 17:37 polecam dr Andrzej Czop przyjmuje w Centrum Medycyny Sportowej na Skrze, ul. Wawelska 5 Odpowiedz Link
fertqa Re:Warszawa 29.04.10, 07:33 Zgadzam się ja też polecam dr. Anrzeja Czop. Przyjmuje także w szpitalu na Niekłańskiej o ile się orientuję w środy przyjmuję na konsultacje. Dr Czop przeprowadził zabieg nastawienia zwichniętego bioderka u naszej córeczki wspólnie z dr Waciutą( Równiez dobry lekarz wszystko dokładnie potrafi wytłumaczyć i opisać tak żeby rodzice zrozumieli) Obecnie bioderko jest na swoim miejscu robiliśmy RTG. Będąc tam w szpitalu z małą na wyciągu słyszałam i widziałam jak zna się na tym co robi ten lekarz uważam że to chyba jego powołanie Odpowiedz Link
deess800 Re: Polecani ortopedzi. 17.02.09, 20:53 Warszawa- Otwock Szymon Pitrzak-super człowiek.POLECAM!!!!!! Odpowiedz Link
agabim Łódź-najnowsze dane 10.04.09, 03:22 Polecam Prof Marka Syndera, potwierdzam, wybitny specjalista ortopeda. Przymuje prywatnie w Centrum Księży Młyn, ul. Przędzalniana 66, tel. 253 3053. Wizyta jest bardzo droga bo 150zł ale warto. Przyjmuje tez bezpłatnie w poradni przyszpitalnej na Drewnowskiej, tel. 2537152 (ze skierowaniem) ale terminy z wyprzedzeniem 3 miesięcznym Odpowiedz Link
hubertkow Re: Polecani ortopedzi. 21.05.09, 11:14 Polecam Doktor Kołecką z ICZMP. Fachowo, dokładnie i szybko, jeśli tylko stosujemy się do Jej zaleceń. Odpowiedz Link
3zosia-2009 Re: Polecani ortopedzi. 14.01.10, 20:21 Dr Lipczyk z Łodzi.Świetny specjalista. Odpowiedz Link
margolalive75 Polecani ortopedzi- profesor Czubak 22.01.10, 20:07 Z calego serca polecam profesora Czubaka jest przemiłym człowiekiem i specjalistą jakich mało jestem pod ogromnym wrażeniem Jego osoby, natomiast nie polecam dr Okłota - brak usg w gabinecie Odpowiedz Link