malgra 25.11.04, 14:24 czy Bebilon Pepti jest bardziej kaloryczny od tego zwyklego Bebilonu. Dzis pediatra zalecil zmiane mleka i moja Oliwka wypila tylko 120 ml, podczas gdy zwyklego Bebilonu pila 210 ml.Pomijam fakt ,ze pewnie mniej jej smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuka9 Re: Bebilon Pepti -pytanie 25.11.04, 17:16 moja Zuzka też pije mniej pepti od tego które piła wcześniej i wystarcza jej - ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
wroc.aga Re: Bebilon Pepti -pytanie 27.11.04, 00:33 Oj nie wiem czy bardziej, bo nie używaliśmy zwykłego, ale czy Ty dałaś jej od razu całą porcję nowego mleka? Bez tego okresu mieszania, że przykładowo 1 miarka nowego, 3 starego, potem 2 / 2, potem 3 / 1 i dopiero całość? Może właśnie przez nowy smak? ----- zapraszam Rodziców, którym zależy na zdrowiu dzieci kontrowersyjne forum dla Rodziców: MOJE DZIECKO Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana Re: Bebilon Pepti -pytanie 27.11.04, 10:42 malgra napisała: > Pomijam fakt ,ze pewnie mniej jej smakuje. I to jest pewnie przyczyna... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Bebilon Pepti -pytanie 28.11.04, 01:06 Niestety na pewno jej nie smakuje.Je na śpiąco i wtedy jakoś wypija. Odpowiedz Link Zgłoś