agnes_now 22.12.04, 21:16 Mam pytanie po czym (lub w jaki sposób) matki poznają u swoich dzieci, że mają nietolerancje bialka krowiego lub uczulenie na laktoze??? Skąd wiecie,że dla dziecka to mleko a nie inne będzie dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: Po czym ... 23.12.04, 10:20 Alergia na bialko mleka krowiego jest jedna z najczesciej wystepujacych u niemowlat i malych dzieci. Dlatego podejrzewa sie ja w pierwszej kolejnosci. Jesli zmiana mleka na hydrolizat badz przejscie matki na diete bezmleczna nie pomoze, szuka sie innych alergenow. Rutynowa procedura w medycynie: zaczyna sie od hipotezy najbardziej statystycznie prawdopodobnej )). A mleko, oczywiscie, zapisuje pediatra. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_now Re: Po czym ... 23.12.04, 20:51 Dziękuję za odpowiedż (na obydwa moje zapytania!!!). Bardzo proszę podaj mi swój numer GG lub adres emailowy. Mam problemy ze skórą synka i dlatego potrzebuje rady. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Po czym ... 27.12.04, 09:45 Mozesz pisac na adres gazetowy albo isma@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś