13.01.11, 13:31
Witam wszystkich.
Mam pytanie do osób mających mniejsze sklepy.Czym handlujecie? Sort? nie sort? Pytam,ponieważ ja nie zarabiam ani na jednym,ani na drugim...Sort drogi,w nie sorcie wielkie g***o....Jak sobie Państwo radzicie?
Obserwuj wątek
    • mimiszka Re: ????? 13.01.11, 15:24
      Male sklepy niestety powoli odchodzą w niebyt i jest to reguła dla wszystkich branż. Można coś dobrać do handlu i nie skupiać sie tylko na uzywce ,a jak i to nie wychodzi to trzeba likwidować,aby koszty nie przerosły zysku,bo nie wszystkie miejsca są handlowe i żeby tam było samo złoto to i tak niewypał
      • diana03 Re: ????? 14.01.11, 13:36
        Racja,jednakże obserwuję i widzę,że te mniejsze sklepy jakoś się utrzymują nadal...Po podwyżce cen w hurtowniach zapewne pozostaną giganty,które same sobie towar sprowadzają i hurtownie mające własne sklepy....
    • diana03 Re: ????? 15.01.11, 13:35
      hhmmm...no i martwa cisza w tym temacie....Zero doświadczeń?.....
    • olinka288 Re: ????? 19.01.11, 20:19
      W moim 20-sto paro tysięcznym mieście zamknęło się w ostatnich dwóch miesiącach 5 sklepów z odzieżą używaną i 3 z nową - kryzys w branży odzieżowej i jak na razie nie zapowiada się na lepsze.
    • butikowa Re: ????? 20.01.11, 11:46
      witam prowadze sklep z odz. uż i jesli chce pani sie wymienic doswiadczeniem to ja chetnie ale osobiscie na meila nie na forum
      • diana03 Re: ????? 20.01.11, 14:41
        butikowa napisała:

> witam prowadze sklep z odz. uż i jesli chce pani sie wymienic doswiadczeniem to
        > ja chetnie ale osobiscie na meila nie na forum

Dziękuję za odzew.Podaje maila andromeda010@hotmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka