gagu3 11.05.05, 13:23 krem A-DERMY,DERMALIBOUR. WAŻNY DO 03.07, prawdopodobnie bardziej szkodzi mojemu maluchowi niż pomaga. Oddam chętnie komuś z Ursynowa lub Kabat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajulitki Re: oddam krem A-DERMY 11.05.05, 14:25 no co ty? a co si,e dzieje? jak skora sie luszczy to tak chyba ma byc, pozniej jest tylko lepiej ale po nalozeniu ze 20min ja jeszcze nawilzam czyms, na poczatku tez bylo zle Odpowiedz Link Zgłoś
gagu3 Re: oddam krem A-DERMY 11.05.05, 15:16 nie mam pewności , czy to ten krem... kiedyś próbowałam na szyjce i chyba pogorszyłam sprawę (właściwie nic nie pomogło w tym miejscu tylko elidel) a wczoraj posmarowałam pupkę i po 2 godzinach miał czerwoną kaszkę na pupie, plecach i brzuchu. I jakoś tak już nie mam sumienia doswiadczać go bardziej. Raczej wszystkie inne możliwości uczulenia usunęłam parę dni temu (była poprawa). Chetnie oddam bo poprostu nie chcę juz żadnych nowych wysypek, wystarczą stare... Odpowiedz Link Zgłoś
kkamyczek Re: oddam krem A-DERMY 11.05.05, 16:01 Witaj, ja chetnie podejde do Ciebie po krem, tez mieszkam na Kabatach, podaje email: aammanda@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gagu3 Re: do kkamyczka 12.05.05, 14:22 halo, halo, wysłałam Ci maila , czekam na odp. Mam chętną koleżankę!!! Czekam na kontakt do 16.30. Odpowiedz Link Zgłoś