Gość: milena IP: 195.205.73.* 03.06.02, 08:53 z 06.07.1974? czy mogą liczyć na szczęście? a układ z lwem z 1976r. - czy ma szanse powodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: a rak i lew - raz jeszcze? IP: 195.205.73.* 04.06.02, 08:05 Gość portalu: milena napisał(a): > z 06.07.1974? > czy mogą liczyć na szczęście? > a układ z lwem z 1976r. - czy ma szanse powodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: a rak i IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 09:15 a raczki sa boskie. Pozdr. Raczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: a rak i IP: 195.205.73.* 04.06.02, 10:21 Gość portalu: aneta napisał(a): > a raczki sa boskie. > są, ale wróżka o nich zapomniała... > Pozdr. > > Raczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: a rak i IP: *.man.polbox.pl 17.06.02, 10:51 nie ma szans , ja juz byłam 3 x w zwiazku z Lwami , ba nawet 3 x z osobami, które urodziły sie tego samego dnia i miesiaca czyli 6 sierpnia .... nie wiem jak to wytłumaczyc ... Lew nigdy nie doceni wrażliwosci i subtelnosci Raka , moze go nawet zniszczyc i unicestwić . To sa dwa odległe bieguny . Raczki nie dajcie się zhołdować przez te krwiożercze bestie. I uwazajcie oni , zawsze kłamią i szybko wypalaja sie nawet w sexie , proponuje układ z Bykiem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: a rak i IP: *.lama.net.pl / 192.168.8.* 19.06.02, 17:38 Ja bym tak sceptycznie nie podchodzila do Lwow - owszem sa od nas kompletnie rozne, ale mozna znalezc wiele pozytywow. Ja jestem w takim zwiazku od 5 lat i widze, ze nikogo innego bym nie zniosla, ani kto inny by ze mna nie wytrzymal. A moze trafilam na tak wyjatkowego lwa? Natomiast nie zgodze sie z twierdzeniem, ze lwy klamia. Znam ich kilka i jedna z cech, ktore moge stwierdzic na 100% jest ich prawdomownosc. Ale i tak nam - rakom nie dorownaja. Jestesmy the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: a raki? IP: *.man.polbox.pl 20.06.02, 09:28 Kłamia , tych , których znałam i znam sa kłamliwe , nieszczere i zadufane w sobie . Widocznie to kwestia charakteru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: a raki? IP: *.tnt7.m2.uunet.de 20.06.02, 18:56 Gość portalu: lola napisał(a): > Kłamia , tych , których znałam i znam sa kłamliwe , nieszczere i zadufane w > sobie . Widocznie to kwestia charakteru zgazdam sie co do lwow, niech rak sprobuje z panna, nieraz zdradzaja ale nigdy nie klamia, choc raz by mogly sklamac, a raki wcale nie sa takie fajne, ja tam wcale siebie tak bardzo nie lubie, sama wolalabym byc panna albo skorpionem, ale moze jestem najgorszym rakiem i tak samo bylabym najgorsza panna czy skorpionem, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: Milenko! 30.01.03, 13:01 Gość portalu: milena napisał(a): > z 06.07.1974? > czy mogą liczyć na szczęście? > a układ z lwem z 1976r. - czy ma szanse powodzenia? Ja też jestem z 6 lipca...tylko 1981 rok,no ale ten sam dzień. pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś