kiniaw1 13.07.05, 17:16 Czy może wiecie cośo biorezonansie magnetycznym metodzie BRT?? Jak to działa i czy jest skuteczne?? Czy ktoś był leczony tą metodą?? Jest tańsza od standardowego odczulania ale czy równie skuteczna?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowajulka Re: Biorezonans magnetyczny 13.07.05, 19:18 Ja słyszałam od kilku osób, że skuteczne..........niemniej jednak jedna z nich naspiała, że po odczulaniu pojawila sie alergia na inna rzecz........sama sie zastanawiam, czy nie odczulić w ten sposób Lolka...... Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Biorezonans magnetyczny 13.07.05, 19:55 Wrzuć w wyszukiwarkę birezonans lub bicom. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
qdachi Re: Biorezonans magnetyczny 15.07.05, 11:10 witam Ja mam 15mies. dziecko i robiłam testy biorezonansem i wyszło że jest uczulony na grzyby pleśniowe, a jeśli chodzi o odczulanie, sam alergolog daje 60% gwaracji. A w poradniach typowych alergologicznych nie wierzą w prawidłowość testów jak i w jakieś adczulanie tą metodą. Ja nie odczulałam więc nie wiem na ile jest skuteczna. Ale spróbować zawsze warto, to też zależy na co dziecko jest uczulone. Pozdrawiam. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: Biorezonans magnetyczny 16.07.05, 14:11 A same testy biorezonansu daja bardzo dobre wyniki..nigdy nie wpadłabym na to, że jestem uczulona na..........kawę .po jej odstawieniu czuja sie doskonale.......po pół roku nie picia kawy zrobilam próbę.........najpierw pojawiły sie dolegliwości ze strony jelit a potem dusznosci...... Odpowiedz Link Zgłoś