ata_11 04.11.05, 15:30 moze mi kogos polecicie...z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solidna dr Ruszkowska z IMiDz 04.11.05, 16:09 Jakiś czas temu były w Smyku targi dla młodych rodziców i właśnie tam poznałam dr Ruszkowską. Zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Ale nie znam Jej z wizyt, bo niegdy u niej nie byliśmy. Przyjmuje w iNSTYTUCIE mATKI I dZIECKA NA kASPRZAKA. Bezpośredni tel. do gabinetu 32 77 121, wcześniej trzeba się zarejestrować w centralnej rejestracji (tel. 32 77 000 w.473 lub 477). Nie potrzeba skierowania. A przyjmuje pon. śr. pt. 9-13, wt. 9-12, czw. 10-15. i z tego co mówiła, nie czeka się nie wiadomo jak długo na wizytę, jest się "załatwianym" praktycznie od ręki. Nie polecam natomiast p. dermatolog z przychodni na Kochowskiego. pozdr Bielanka Odpowiedz Link Zgłoś
ata_11 Re: dr Ruszkowska z IMiDz 04.11.05, 17:22 zadzwonie w pon dziekuje ci bardzo....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lampego3 Re: dermatolog warszawa 07.11.05, 19:43 A ja bym nie poleciła tej pani. Byłam u niej z moim synkiem i ona stwierdziła, że on wcale nie ma alergii tylko łojotokowe zapalenie skóry. Kazała mu podawać wszystko łącznie ze schabowym, chociaż nie skończył jeszcze roku. Dobrze ,że jej nie posłuchałam, bo Filip ma alergię i to dosyć poważną. Ja polecam dr. Rywik. Ona przyjmuje w Instytucie Dermatologii na Koszykowej. Niestety czeka się na wizytę ok. 1,5 miesiąca (bezpłatną). Wiem, że przyjmuje też prywatnie ale szczegółów nie znam. Oczywiście możesz iść na Kasprzaka i się przekonać, bo faktycznie nie czeka się długo i przyjmują z marszu, ale nie ufaj tej Pani bezgranicznie. A propos Kochowskiego, czy ktoś był u alergologa w tej przychodni? Jeśli tak to proszę o opinię. Mam tam umówioną wizytę ale wolałabym nie tracić skierowania, Pozdrawiam Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
wenecja4 Re: dermatolog warszawa 08.11.05, 15:33 Ja też nie polecam p. Ruszkowskiej. Nie rozpoznała ewidentnej, jak powiedział alergolog, alergii na mleko, choć jest także alergologiem skórnym, nie tylko dermatologiem! Straciłam rok smarując różnymi papkami i wpędziłam dziecko w jeszcze większą alergię. w końcu trafiłam na inne piętro tegoż samego IMiD do dr Bieleckiej (polecam, alergolog -pulmunolog) Odpowiedz Link Zgłoś
dorismam Re: dermatolog warszawa 08.11.05, 15:46 Dermatolog z IMiDZ także nie polecam. Dobra dermatolog przyjmuje (nieodpłatnie i tak jak wszyscy dermatolodzy bez skier.) w przychodni w Al Wyzwolenia przy Placu na rozdrożu - młoda (ok. 35 lat)- niestyty nie pamiętam nazwiska. Przyjmuje także starsza ok. 50 ale z nia nie miałam kontaktu. Tel. do Przychodni 628-20-80 można się dostać praktycznie w ciągu tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś