siegrun 11.10.06, 20:46 Pilnie poszukuje alergologa-pumonooga w Gdańsku. Z góry dziekuje za informacje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamanaci Re: alergolog w Gdańsku 11.10.06, 20:55 Polecam Dr.Teresa Małaczyńska pediatra-alergolog, jest ordynatorem w szpitalu na Polankach na oddziale dla dzieci przewlekle chorych. Tel.502 125 099 Wizyta kosztuje 100,- Odpowiedz Link Zgłoś
agnes000 Re: alergolog w Gdańsku 11.10.06, 22:21 Dr Małaczyńska- goraco polecam! Mama 2 malych astmatykow Na komorke najlepiej dzwonic w okolicach 14, tuz po, najczesciej wtedy odbiera Odpowiedz Link Zgłoś
zonka9 Re: alergolog w Gdańsku 12.10.06, 12:22 A ja absolutnie nie polecam dr Małaczyńskiej. Nie bede sie wypowiadala dlaczego, moge napisac na priv. Polecam natomiast dr Kapiszke tez z Polanek Odpowiedz Link Zgłoś
marticca Re: alergolog w Gdańsku 12.10.06, 13:10 a ja z kolei u dr Kapiszko byłam 3 razy i ... więcej nie pójde, alergolog jak każdy inny nic nowego. Jednakże muszę wspomnieć, że dzięki niej zrobiliśmy bezpłatnie testy skórne i z krwi w szpitalu na Polankach. Poza tym uważam , że każdy alergolog mówi to samo , dieta eliminacyjna, testy i odpowiednia pielęgnacja skóry . Fakt jedyne co przemawia za tym zeby chodzić do alergologa to chyba recepty na maści apteczne, a poza tym dużo zalezy od mamy, od tego co daje dziecku do jedzenia , czy dba o dietę i skórę dziecka . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zonka9 Re: alergolog w Gdańsku 12.10.06, 15:54 Tak, to jest dobre, ze badania mozesz zrobic w szpitalu. Dbam o diete i skere dziecka, i fakt, to zalezy od mamy. Ale pewne wskazowki sa bardzo cenne, diagnozowanie, wykluczanie, sama mama teo nie wymysli, a nam dr Kapiszka bardzo pomogla i pomaga Odpowiedz Link Zgłoś