Dodaj do ulubionych

Jak długo czekać............. ?

IP: *.* 08.01.02, 23:09
..... żeby sucha skóra, m.in. na policzkach, była znowu ładna i gładka. Synek ma skazę białkową, od miesiąca jest na diecie, ale zmiany skórne bardzo powoli znikają, najgorsze są jeszcze policzki, które w dalszym ciągu niezbyt ładnie wyglądają (nawet mimo intensywnego nawilżania).Pozdrawiam.Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Jak długo czekać............. ? IP: *.* 10.01.02, 19:09
      Powinny już aniknąć, jeśli jest uczulony na mleko i od miesiąca tego mleka nie dostaje. Chyba, że jest uczulony na coś jeszcze? Czy coś jeszcze je? Zapewne nie jest to uczulenie na jego własne kosmetyki, bo wtedy zmiany byłyby raczej na skórze pośladków, w zgięciach itp, ale przeciez policzkami dotyka Ciebie i Twoich rzeczy, może tapczanu, innych sprzętów? Zastanów się, jakich kosmetyków Ty używasz _ może tu leży przyczyna? W czym pierzesz swoje ubranie? Moja córka też jest alergiczką i przez pewien czas ja myłam się w jej płynie do kąpieli, a nasze rzeczy do dziś piorę w Jelpie, tak jak jej ubranka. A i tak co jakiś czas coś jej wychodzi i naprawde trudno mi dociec, od czego. Więc czasami po prostu przeczekuję. Powodzenia. Ewa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka