Dodaj do ulubionych

SPRZWDZONY ALERGOLOG W KRAKOWIE

IP: *.* 25.03.02, 10:53
cześć dzieczyny ! Mam nadzieję, że mamy z Krakowa będą znały jakieś nazwiska, oczywiście chciałabym usłyszeć nazwiska tych lekarzy, których warto odwiedzić.Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z doc Lisem ?Z góry dziękuję.Małgosia
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcik Re: SPRZWDZONY ALERGOLOG W KRAKOWIE IP: *.* 25.03.02, 16:20
      A nie jest ot przypadkiem pani Doktór Lis?Przyjmuje na Kieleckiej :)
      • Gość: Mia Re: SPRZWDZONY ALERGOLOG W KRAKOWIE IP: *.* 05.04.02, 12:58
        Dzieki za odzew, myślę że choidzi jednak o pana Lisa, pracuje w Prokociumiu, prywatnie przyjmuje na Nitscha. Nie moge uwierzyć, że mamy z Krakowa nie chodza ze swymi pociechami do alergologa. Sporóbuje napisac jeszcze raz.
        • Gość: halina Re: SPRZWDZONY ALERGOLOG W KRAKOWIE IP: *.* 05.04.02, 17:52
          My bylysmy na Strzeleckiej, u pani doktor, ktorej nazwiska w tym momencie nie moge sobie przypomniec, a notesiku nie mam pod reka. Ale zachwycona nie bylam, dlatego sie nie odzywalam./
    • Gość: Dorota619 Re: SPRZWDZONY ALERGOLOG W KRAKOWIE IP: *.* 05.04.02, 21:16
      Znajoma mama małego alergika (1rok) poleciła mi dr Martę Stepień, przyjmuje w przychodni na Alei Pokoju (są tam też wizyty płatne) lub prywatnie na Czyżynach. Ta znajoma mama twierdzi, że ta lekarka wyprowadziła jej synka na "prostą" po ciągłych zapaleniach oskrzeli i kilku pobytach w szpitalu.Byłam u niej z moją 3,5-letnią córeczką, ale jakoś niezbyt przypadła mi do gustu jako osoba, choć od strony medycznej nie mam zastrzeżeń. Co mi się bardzo podobało, to to, że oprócz leków i różnych zaleceń kazała mi prowadzić dziennik kaszlnięc i katarów Matyldy-dzień po dniu, kiedy, w jakich okolicznosciach itp. Nie wiem czy to powszechna praktyka, ale chyba nie.Teraz dwoje moich dzieci (3,5 i 1rok) jest pod opieką dr.Krystyny Targosz, która przyjmuje w Centrum Medycznym Med-All na Budziszyńskiej (Mistrzejowice).Byłam dopiero raz, więc trudno mi jeszcze coś powiedzieć, ale wrażenia OK. Poza tym poleciła mi ją pediatra moich dzieci, która twierdzi, że jest bardzo dobra. Tak na marginesie, to bardzo sobie to centrum chwalę-moje dzieci są tam pod opieką pediatry, sa tam też specjaliści (np. laryngolog czy alergolog właśnie), więc leczenie dziecka wydaje sie skoordynowane, każdy lekarz wie co inny zdiagnozował i na podstawie tego zaleca dalsze leczenie.pozdrawiamdorota
      • Gość: Mia Re: SPRZWDZONY ALERGOLOG W KRAKOWIE IP: *.* 09.04.02, 08:37
        dziękuję Ci Dorotko za odpowiedź. Muszę się zastanowić, raczej Mistrzejowice to daleko, my mieszkamy kawałek za Krakowem w stronę Olkusza, więc możeszs obie wyobrazić. W każdym razie ciesze się, że mam jakieś info. Nie jest to pierwszy mój post z tym pytaniem, a odpowiedzi jak na lekarstwo. Ponieważ nie wiedziałam do jakiego alergologa iść, to poszłam do homeopaty. Bierzemy te leki tydzień i narazie (odpukać ) skórka jest piekna. Na razie bez mleka ale mamy wizytę kontrolna za 4 tygodnie i dowiem się kiedy mogę zacząć wprowadzać nabiał. W zależności od efektów terapii homeopatycznej zdecyduję o ewentualnej wizycie u alergologa.Dziękuje raz jeszcze.
    • Gość: MonikamamaBartka Re: SPRZWDZONY ALERGOLOG W KRAKOWIE IP: *.* 10.04.02, 11:11
      Chodzę z moim Bartkiem do Zygmunta Nowackiego - lekarz pediatra alergolog. Bardzo dobre podejście do dzieci, duże osiągnięcia (syna znajomej wyleczył z astmy). Przyjmuje na ul. Masarskiej 7 (chyba 7)na przeciwko fabryki czekolady "Wawel" tel. do rejestracji 422-69-43.Cena wizyty to 80 zł :-( odczulanie mniej, ale nie wiem ile.Jest tam więcej lekarzy różnych specjalizacji.Pozdrawiam Monika
      • Gość: Mia Re: SPRZWDZONY ALERGOLOG W KRAKOWIE IP: *.* 11.04.02, 10:19
        Dzięki za odpowiedzi, drogie mamy-Krakowianki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka