Dodaj do ulubionych

Witam się!

20.06.07, 09:39
Witam wszystkich, mam 5 miesięcznego synka- Antosia. Alergia ujawniła sie u
niego już w pierwszej dobie- po kąpieli całe ciałko pokryte było czerwonymi
krostkami i plamkami. Mały ma skazę białkową. Wcinał Bebilon pepti przez
ostatnie 6 tygodni i było lepiej, chociaż buzia nadal była z plamkami, po
podrapaniu się do krwi dostał elidel i rewelacja, ale kiedy przestałam
smarować buzia znowu pokryła się plamkami. Wczoraj mąż wymusił na lekarce
nutramigen. była niechętna bo stwierdziła, że to to samo co BP?!. Czekam na
rezultaty, i jest ociupinkę lepiejsmile). Fajnie, że was znalazłam.
Obserwuj wątek
    • aguniawu Re: Pytanie o Bebilon pepti 21.06.07, 19:36
      Od wczoraj stosujemy Bebilon pepti bo okazało się że nasz synuś ma skaze białkową, niestety dziś nie chce tego mleka pić! Tzn wypije troche, zaczyna płakać i już więcej nie chce. Na szczęście karmię go również piersią. Ale mam pytanko: czy to mleczko ma takie żółte zabarwienie? Poprzednio używaliśmy Nan ha i było bardziej białe. Pewnie jestem już przewrażliwiona ale wolę zapytać czy czasem nie jest jakieś popsute. Proszę o odp.
      • jutrzenkaa Re: Pytanie o Bebilon pepti 22.06.07, 08:02
        Tak bebilon pepti po rozpuszczeniu w wodzie ma zoltawy kolor
        • aguniawu Re: Pytanie o Bebilon pepti 22.06.07, 09:55
          Dzięki wielkie za odpowiedź. Wczoraj mieliśmy straszny dzień, ale dziś, jak narazie, jest lepiej. Kacperek wypił mleczko i zasnął. Wczoraj po wypiciu jakiś 20-30 ml strasznie płakał i dużo zwracał. Teraz muszę poszukać co ja mogę jeść, żeby małemu nie zaszkodzić. Od trzech dni chlebek, szynka, dżem, ryż, jabłko, banan i marchewka, herbata, kawa zbożowa i litry wody. Na razie nic mi nie brakuje ale muszę poszukać jakiś przepisów żeby trochę urozmaicić moje menu. Ale najważniejsze, że już Kacerek ma ładniejszą twarzyczke-jeszcze suchą ale już nie jest czerwona. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka