corelll 11.09.08, 08:26 czy ktora stosowała? podobno ma przeniskac do mleka i pomoc dziecku...czy nie lepiej dac cods bezposrenio niemowlakowi- ma 3,5 miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammajowa Re: Zyrtec dla mamy karmiącej?c 19.09.08, 21:55 nie wiem czy pomaga przez mleko. ja łykam vo inaczej sie dusze prze kilka miesiecy w roku. nie zauwazyłam poprawy ud ziecka Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Zyrtec dla mamy karmiącej?c 19.09.08, 22:17 Można podawać bezposrednio ale zalezy po co sie podaje i na co, to silny lek ale często przepisywany, nam lekarka z oporami kiedys przepisała w 2 miesiacu zalecając dawkę góra 3 kropelki, poprawa była o tyle że mała się nie drapała i była spokojniejsza (zyrtec otumania dziecko) ale efektu na skórze nie było zadnego, efekty pojawiły się w zasadzie dopiero jak go całkiem odstawiliśmy, ustalilismy dietę dla żony i zaczęliśmy stosować odpowiednie metody smarowania kremami i kapiele tylko w owsiance, a od kiedy stosujemy homeopatie jest po prostu rewelacja. Napisz co się właściwie dzieje, bo może faktycznie zyrtec to jedyna metoda a może lekarz go przepisał z automatu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dariafm Re: Zyrtec dla mamy karmiącej?c 24.09.08, 22:02 nie wiem czy dobrze zrozumiałam, masz łykac zyrtec zeby przeszedł do mleka i w ten sposób pomoc? czy musisz zazywac dla siebie. jesli ma pomóc lepiej bezpośrednio. do mleka przenikaja sladowe ilości, w ten sposób nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
corelll Re: Zyrtec dla mamy karmiącej?c 25.09.08, 22:21 niby ja miałam lyac zeby przenikal do mleka daje fenistil, ale niereularnie - za duzo tych tabletek , nie nadazam dawac Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: Zyrtec dla mamy karmiącej?c 25.09.08, 22:50 nie za bardzo rozumiem, komu nie nadążasz dawać tych tabletek? jak dajesz fenistil, to nie dawaj zyrtecu. mój synek bierze zyrtec od 4 m-ca życia, najpierw 4kr raz dziennie. poprawa była spora, ale to u każdego osobniczo. w ogóle nie rozumiem sensu brania leku przez siebie by w sladowych ilościach przenikał do dziecka. to lekarz tak zalecił?! Odpowiedz Link Zgłoś