monia27.0 11.10.08, 11:26 witam mam pytanie jakie są objawy alergi na roztocza?mojemu synkowi w testach skornych wyszlo mu ze jest na roztocza uczulony i musze go poobserwowac ale niewiem za bardzo na co zwrucic uwage prosze o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: objawy alergii na roztocza 11.10.08, 14:32 Nam też wyszło w testach skórnych że syn ma alergię na roztocza.Generalnie objawów brak,był czas że miał taki odruch jak by miał coś pod nosem i co chwilę przeciagał ręką,teraz jest ok. Na buzi ma wysypkę (lekko szorstkie policzki).Poza tym ma alergię na pleśnie i grzyby. Ja spryskałam Allergofem jego materac może to jego zasługa-sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
monia27.0 Re: objawy alergii na roztocza 11.10.08, 17:27 a gdzie mozna kupic ten produkt?mojemu synkowi wyszlo takze na plesnie i pierza mam zamiar zlikwidowac pierzowe posciele a co do objawow to tez za bardzo nic nie ma po za niewielkimi krostkami na policzkach,przedramieniach i udach ale sa to drobniutkie krostki takie suche czasem mu sie nasilaja i czasem swedza Odpowiedz Link Zgłoś