Dodaj do ulubionych

Dobry alergolog na Śląsku

15.12.08, 15:22
Witam wszystkich bardzo serdecznie i będę wdzięczna za pomoc! Pilnie
poszukuję dobrego alergologa w okolocach Gliwic, Zabrza, Katowic dla
mojego 3-letniego synka. Mój mały jest od trzech miesięcy chory i
już drugi raz na antybiotyku. Musimy porobić wszystkie badania. Z
góry dziękuję za pomoc!!
Obserwuj wątek
    • jolanda35 Re: Dobry alergolog na Śląsku 15.12.08, 16:32
      Zdecydowanie polecam dr mariolę z siemianowic jest to naprawdę
      mądry lekarz ja tam jeżdżę z Warszawy.Naprawdę warto oprócz tego
      jest lekarzem rodzinnym i co ważne ciągle dokształcającym sie.Ma
      naprawdę szeroki zasób wiedzy.Jeśli cię interesuje podam nr na
      pocztę.pozdrawiam
      • maman3 Re: Dobry alergolog na Śląsku 15.12.08, 19:23
        ja też proszę o info na pocztę-i coś bliżej nt p. dr
        • tata311 Re: Dobry alergolog na Śląsku 16.12.08, 10:42
          Dr Jolanta Pietrzak Piekary Slaskie ulica Pod Lipami najlepsza na
          swiecie tylko terminy ma długie lub wtorki kto pierwszy ten lepszy
          ale warto naprawde warto
          • mon-ika33 Re: Dobry alergolog na Śląsku 16.12.08, 16:46
            Czy ja też mogłabym prosić o namiar na dr Mariolę z siemianowic?
            Mój mail: wwwmoni2@wp.pl

A tak z ciekawości bo ja niezorientowana jestem to czy nie można
            podawać namiarów na lekarzy publicznie? Trzeba na prv?
            • jolanda35 Re: Dobry alergolog na Śląsku 17.12.08, 14:19
              Witam.Właściwie to myślę że podam publicznie jej adres , chyba nikt mnie za to nie zlinczuje a komuś pomoże.Mariola Macierzyńska 503140196 najlepiej dzwonić po 13.
              • marzena771 Re: Dobry alergolog na Śląsku 19.12.08, 09:09
                jest dużo opini na tym forum na temat tej kontrowersyjnej
                pani "doktor". Wpiszcie w wyszukiwarkę macierzyńska, poczytajcie i
                sami zdecydujcie. Byłam u niej i więcej nie pójdę, dla mnie to jakaś
                szarlatanka a nie lekarka.
                • marzena771 Re: Dobry alergolog na Śląsku 19.12.08, 09:11
                  i jeszcze jedno polecam wymienioną wyżej dr. Pietrzak z Piekar,
                  świetna lekarka.
                • jolanda35 Re: Dobry alergolog na Śląsku 19.12.08, 22:00
                  Witaj Marzena .Ale mnie zaskoczyłaś aż sama poczytam.
                  • mon-ika33 Re: Dobry alergolog na Śląsku 20.12.08, 15:01
                    Jolanda35 dziękujęsmile

Marzena, ja chyba szukać nie umiem, wpisałam macierzyńska i
                    wyskoczył mi tylko jeden post z namiarem i nic więcej.
                    • jolanda35 Re: Dobry alergolog na Śląsku 20.12.08, 18:04
                      Witam.Ja chyba też szukać nie umiem ,bo wpisałam i nic szczególnego
                      nie wyskoczyła .Było kilka postów ale nie była tam nic takiego żeby
                      nie można było wierzyć tej pani. Jeszcze się taki nie urodził co by
                      wszystkim dogodził. Jest według mnie mądrym lekarzem i nie jest
                      żadnym zdziercą jak niektórzy, byłam z całą moją rodziną 4 osoby,
                      kazdemu poświęciła czas byliśmy tam ,półtorej godziny zapłaciłam 100
                      zł.Zawsze mogę do niej zadzwonić, czasami z wynikami dzwoni ona.
                      Antybiotyki to ostateczność no niewiem czy mogłabym jej coś
                      zarzucić.Kurcze trochę jestem zdziwiona ,tymi negatywnymi postami
                      naprawdę.
                • adriana_29 Re: Dobry alergolog na Śląsku 20.12.08, 21:45
                  Witam wszystkich czytelników. Piszę ponieważ uderzyło mnie to zdanie nt. Pani doktor że jest szarlatanką, ktoś kto to napisał raczej nie miał z nią dłuższego kontaktu. Wiem co piszę ponieważ jestem jej pacjętką już ponad 1,5 roku. wszystko zaczęło się od mojego syna u którego wykryła nietolerancję pokarmową. Jak trafiliśmy do niej to Matewusz był w fatalnym stanie skóra brzydka, kolki, nadpobudliwośc itd. Po badaniach i zaproponowanej diety wqszystko ustału. Podczas pierwszej wizyty jak to powinno być u lekarza dokładny wywiad rodzinny i wtedy mój mąż zaczął opowiadać o swoich problemach zdrowotnych dokładnie stwierdzono u niego zespół jelita drażliwego icały czas tylko jakieś tabletki i tabletki a bóle jak były tak były i wtedy Pani doktor powiedziała mu że taki zespół to jest czasami nic innegi jak nietolerancja pokarmowa. Zrobiliśmy bardzo dokładne badania----wyniki---i dieta zaproponowana przez p. Mariolę i dzięki Bogu od ponad roku mąż w fantastycznej kondycji bez żadnych tabletek tylko na diecie bóle ustały a on znowu szczęśliwy. Właściwie to chyba jest to jedyny lekarz któremu naprawdę ufam i nie mogę o nij nic złego powiedzieć, nie znam lekarza, który w gabinecie trzymałby swojego pacjęta tak długo zawsze wysłucha zawsze pomoże.
                  • hmm91 Re: Dobry alergolog na Śląsku 27.03.09, 22:12
                    mam prosbe...czy ktoś mogł by mi podac dokładniejsze namiary takie
                    jak adres pani doktor Marioli Macierzyńskiej...bardzo prosze...jest
                    mi to bardzo potrzebne...bede ogromnie wdzieczna...
                    • bograi Re: Dobry alergolog na Śląsku 19.04.09, 20:49
                      witam, mam prośbę o podanie namiarów na dr Pietrzak i może coś więcej na jej
                      temat. Właśnie wyszłam z córeczką ze szpitala i szukam naprawdę dobrego
                      specjalisty od astmy mam podejrzenie astmy wewnątrzpochodnej a opinie lekarzy co
                      rusz to inna. Proszę o pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka