emila103 25.03.09, 09:28 jak długo można stosować flixonase u 4 letniego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagabaga92 Re: Flixonase 26.03.09, 10:01 podobno można długo, bo to ponoć "łagodny" steryd działający miejscowo - tak powiedziała nam laryngolog (??????). Sama odstawiłam dziecku po dwóch użyciach, bo synek miał zawroty głowy - leczę synka metodami naturalnymi (BSM) i po dwóch miesiącach z płynu w uszach, niedosłuchu i obrzęku śluzówki nosa oraz uszu pozostał minimalny ślad po chorobie widoczny podczas specjalistycznego badania wykonanego wczoraj - lekarka, gdy to zobaczyła, nawet nie namawiała mnie do stosowania leków aptecznych, co z zapalczywością czyniła w czasie poprzedniej wizyty Odpowiedz Link Zgłoś
farfalina Re: Flixonase 26.03.09, 10:54 ja stosuje wlasnie u 4 latki flixonase 2 tydzien,wczesniej tez stosowalysmy 2 tyg,mialysmy przerwe i znow laryngolog nam zalecila 10 dni,10 przerwy,10 psikac,i tak 3 serie,tyle ze w przerwach mialysmy stosowac masc do nosa z biseptolu.niestety po jednym razie skonczylam bo corka jest uczulona.kazala nam stosowac sam flixo przez 2 tyg minimum Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Flixonase 26.03.09, 11:06 zalezy z jakiego powodu zostało zlecone. to steryd, o jego dawkowaniu powinien decydować lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
emila103 Re: Flixonase 03.04.09, 11:07 Mamy STRIDOR skierowanie na badania w Akademii Medycznej w Gdańsku. Jestem załamana . Czy to kiedyś się skończy ? Odpowiedz Link Zgłoś
annajulia2 Re: BSM 03.04.09, 18:59 Czy możesz nampisać coś więcej na temat Twoich doświadczeń z BSM - tego jeszcze nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
emila103 Re: BSM 07.04.09, 08:51 nie wiem czy do mnie to pytanie , bo nie bardzo wiem co ten skrót znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
arim28 Re: BSM 07.04.09, 23:00 www.samoleczeniebsm.pl/ pl.wikipedia.org/wiki/Metoda_B.S.M. Odpowiedz Link Zgłoś