Dodaj do ulubionych

Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poznaniu

04.06.09, 23:33
Szukam dobrego otolaryngologa w Poznaniu, moja córeczka ma niedosłuch i
dzisiaj się dowiedziałam,że ma natychmiast usunąć 3 migdał. Do tego ma jakiś
płyn w uszach . W każdym razie grozi jej głuchota. Chcę jej pomóc ale gdzie i
liczy się czas .Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • halszka111 Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 04.06.09, 23:51
      Może Bamberski Dwór przy ul.Kościelnej? Koleżanka niedawno usuwała (dziecku) i
      jest zadowolona.
    • yoo-yoo Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 05.06.09, 09:20
      My usuwaliśmy w przychodni "Ty i Dziecko" na Sobieskiego 103 tel 061 825 2747 u
      dr Woźnickiego. Polecam z całego serca. Zabieg przeprowadzony bardzo sprawnie,
      pan doktor niezwykle kompetentny (wiele lat pracy na Szpitalnej) no i na NFZ.
      Dodam, że kilka dni temu koleżanka usuwała dziecku migdał na śzpitalnej i
      przeszła katorgę. Wielogodzinne oczekiwania, nerwy, nikt nic nie wie, żadnej
      informacji, była poirytowana niemiłosiernie (dodam, że sama jest lekarzem, więc
      tym bardziej jej opinia jest wiarygodna)
    • elka27 Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 05.06.09, 09:41
      w "Ty i dziecko" mżna usuwać również odpłatnie - wtedy jest bez
      kolejki.
      A nie chcesz skonsultować tego jeszcze z innym alergologiem. Czasem
      jeden mówi, że migdał ogromny, a drugi - że średni.
      • elka27 Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 05.06.09, 09:43
        miało być oczywiście laryngologiem, a nie alergologiem
        • wiki-tola Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 05.06.09, 22:36
          chcę a u kogo słyszałam o dr Ryglewicz
    • arim28 Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 05.06.09, 22:47
      Do poczytania przed usunieciem.

www.mp.pl/artykuly/index.php?aid=28407&print=1&_tc=7F980E1D007E47AF99359E7A12734732

www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/175_przerost_migdałka_gardłowego.html

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=749&w=78007734&wv.x=2&v=2&s=0

www.zdrowemiasto.pl/ogrod/index.php?art=29
      • wiki-tola Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 05.06.09, 22:55
        Dziękuje poczytam,wiem, że w ostateczności usuwa się migdały ale moja córcia ma
        niedosłuch i płyn w uszach . Chciałabym się skonsultowac z innym otolaryngologem
        przed zabiegiem
        • elka27 Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 06.06.09, 21:47
          Z laryngologów konwencjonalnych b. dobra opinię ma dr Sobala
          (również z "Ty i dziecko").
          My byliśmy u laryngologa-homeopaty i dzięki granulkom uniknęlismy
          zabiegu.
          • alfa36 do elka 27 07.06.09, 21:36
            Napisz mi proszę, kiedy i do jakiego laryngologa homeopaty trafiłas.
            Czym leczyl Twoje dziecko i ile zajęło to czasu, w jakim stanie byl
            migdal Twojego dziecka. Jakie to lekarz, gdzie przyjmuje, jakie są
            koszty wizyt. Czy to homeopata klasyczny, leczący tylko kulkami.
            Słowem wszystko. Szukam homeopaty- laryngologa, co prawda do tej
            pory szukalam w okolicach Łodzi, ale jak będzie potrzeba pojadę do
            Poznania. Jeżeli możesz odpisz na forum albo na alfa466@wp.pl,
            ewentualnie nr gg 6966616
          • wiki-tola Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 08.06.09, 22:45
            Proszę o więcej konkretów w sprawie laryngologa-homeopaty. pozdrawiam
            • elka27 Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 09.06.09, 22:18
              napisałam na priva
          • halina-kiepska Re: Trzeci migdał usunąc natychmiast, gdzie w Poz 01.03.17, 13:45
            Moje dziecko miało wycinane migdałki - prywatnie u Pani doktor.
            Po zabiegu po 14 dniach kazała się zgłosić na wizytę kontrolną. Nie zostaliśmy z mężem uprzedzeni że koszt takiej wizyty nie jest w cenie zabiegu (1 900zł) Pani doktor za 5 minut i pytanie czy wszystko dobrze, oraz dmuchnięcie (nieodkażoną) gruszką, zajrzenie do uszu i noska dziecka skasowała 150 zł, dlaczego nie ma cennika, ani informacji i kolejnych kosztach? Czy jest to celowe wprowadzanie w błąd rodziców przejętych zdrowiem dziecka? Mogliśmy iść do naszej przychodni i zrobić takie badanie kontrolne w ramach NFZ albo prywatnie za 100 zł, tylko nikt nie uprzedził nas że wizyta u doktor Sobali nie jest KONIECZNA. Placówka w której wykonywany był zabieg jest piękna, czysta, nowoczesna, ALE po zabiegu pielęgniarka wyciągała dzieciom węflony BEZ RĘKAWICZEK, pościele w których cieci leżały po zabiegu, kaszlały, którym leciała krew, NIE BYŁY KAŻDORAZOWO ZMIENIANE!!! Nie poleciłabym nikomu tej placówki, sama tam nie wrócę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka