was-ka 06.08.09, 12:00 poszukuje alergologa dziecięcego, może być przyjmujący prywatnie lub państwowo. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weroneeka Re: dobry alergolog-toruń lub okolice 06.08.09, 20:33 Witaj. ja chodzę do pani Łysek do citomedu - prywatnie wizyta 90zł, państwowo też przyjmuje ale terminy odległe. byłam też u pani sielatyckiej-chojny - jest zastępca ordynatora na oddziale w dziecięcym. Przyjmuje w pawilonie za carrefurem. Teraz nie znajdę numerów ale oba miałam z netu. Obie są chyba dobrymi fachowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
1981cicha Re: dobry alergolog-toruń lub okolice 14.08.09, 09:46 hej jeśli chodzi o alergologa to tylko jefimow na czerniewicach 566229342 to specjalista chorób dzieciecych i alergolog przyjmuje pn- pt od 16-18 tylko chyba teraz ma urlop ajeśli dermatolog to dr markowski prosta 5 pomorskie centrum ..... nie pamietam lub dr owczarek byłam wczoraj bo markowski miał urlop równie kompetentna miom zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś