colorado3 19.06.04, 21:30 wydaje mi się ze "SEjwa" powinien was interesowac jedynie w sferze politycznej a nie prywatnej. Jeśli chodzi o dom na Lipowej to o ile wiem, (a wiem napewno) nalezy do jego dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joannadiablo Re: sejwa IP: 212.244.224.* 19.06.04, 21:32 Zgadzam sie z Tobą w stu procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: sejwa 20.06.04, 03:50 colorado3 napisała: > wydaje mi się ze "SEjwa" powinien was interesowac jedynie w sferze > politycznej a nie prywatnej. Wprawdzie to już wyjaśniłem w innym wątku ale jeszcze raz. Kompletnie sie nie zgadzam. Jaka to niby "sfera polityczna" p.Sejwy powinna nas interesować ? Posiada takową ? A "sfera prywatna" mówi jakim ktoś jest człowiekiem i na dodatek obejmuje ową "sferę polityczną" z tego powodu że polityk deklaruje że CHCE SŁUŻYĆ WYBORCOM i czuje do tego POWOŁANIE. A skąd mamy niby wiedzieć czy to prawda i dlaczego niby jest tak miły że ma do tego POWOŁANIE. To chyba ważne dla wyborców czy nie ? Dobrze to przedyskutować bo do tych wyborów startowali ludzie o których nikt "publicznie" nie słyszał. A oni sami nie zrobili NIC żeby się zaprezentować ! Czy może więc dziwić że ludzie nie głosują bo nie znaja kandydatów a tych których znają nie popierają ? Czy można cokolwiek kupić nie wiedząc co to jest i do czego służy ? Owszem , do DEKORACJI. A tym poseł do UE być NIE MOŻE. Odpowiedz Link Zgłoś