Dodaj do ulubionych

LASKI ZE STUDIA!!!

IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.03, 12:15
Ludzie co myslicie o tych pustych laskach ze studia,!Wszystkie dbaja o sibie
tylko powierzchwnie, bo akzda ma na nogach cellit wielkosci kuli ziemskeij(
hehe) ale oczywciscie wszystkie krótkie kiscki, opalone na murzynki, w zlocie
ale ciala zaniedbane.Jezory nie wypoarzone, wulgarne, puszczalckie!Mialem nie
dawno taka pusta laske ze studia. Bylem znia 6 miesiecy i jestem zalamany.
chciala ode mnie akzde pieniadze jakei mialem, auto mi rozbila, i wogóle to
byla ze mna tylko dla aksy i wygladu ,ale sama nie chciala o sieboie dbac.
Teraz wiem jzu ze one sa tylko powierzchownie takie: doslownie i w
przenosni1serio!!one sa puste i leca na kase,!zreszat puszczaja sie jak
leci!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maniek Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 12:24
      Będąc z taką panną pokazałeś, że zamądry to Ty nie jesteś!!! Dopiero po takim
      czasie się skapnąłeś, że te panny ze studia to za mądre nie są, dobre :-))))))))
      • Gość: Ken Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.03, 12:49
        ejjj sorry ale sie zakochalem w niej!zamydlila mi oczy! ale teraz wiem jakie sa
        i ostrzegam innych!Takie Panny mozna przeleciec gdzie ale nie na dluzej!!! One
        mysla sobie ze sa takie super bo maja opalenizne, krótkie spodnice , cycki, i
        zloto na szyji a w glowach pustka. Plota tylko jakies wydumane słówka których
        znaczenia nie znaja. Naczytaly sie slowników ale nie potrafia tego uzyc,
        Nie no nie moge juz!1
        ale jestem, wkurwiony an nia, na nie wszstkie!!!
        • Gość: na pewno nie laska A wy kim jesteście? IP: scutum:* / 10.3.0.* 17.11.03, 13:48
          Jak łatwo krytykowac innnych nie dając nic w zamian. Każdy z Was omija szerokim
          kołem dziewczynę,z którą nigdy nie umówiłby się.Bo nie była w solarium, ma za
          długą kieckę, trochę za grube nogi,jest skromna i nieśmiała. To przecież nie
          dla mnie! Takiego SAMCA jak ja! Jak ja się z taką pokażę! I co mogę jej
          zaoferować oprócz nieświeżego /często/ zapachu z ust? Głupiego uśmieszku na
          inteligentnej twarzyczce? Spoconych rąk? Zniecierpliwienia, że jeszcze nie chce
          mi dać? Albo,że wogóle nie chce dać i stąd ta złość? A przeciez nie jestem taki
          zły. Udaję. To tylko pozory.Bo w środku, we mnie jest całkiem fajny
          chłopak,który uwielbia wszystkie dziewczyny.Uwielbiam, kiedy się do mnie
          uśmiechacie,kiedy o mnie zabiegacie, KIEDY MNIE WOGÓLE ZAUWAŻACIE!!! Bo
          najgorsza dla faceta jest obojętność dziewczyny. I wcale tak żle o was nie
          myślę. Bo w rzeczywistości bardzo was pragnę. Czyz nie tak kochani
          chłopcy?
    • Gość: TIER Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.03, 13:32
      Gość portalu: Ken napisał(a):

> Ludzie co myslicie o tych pustych laskach ze studia,!

Fajny dom, ale w srodku pusty
    • Gość: Anka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.03, 08:05
      wiecie co? Ja nie jestem jakas paskudą,ktoramkrytykujy te dziewczyny z
      zazdrosci lub cos ale one sa naprawde puste. Znam pare takich lasek i nie mozna
      z nimi o niczym konkretnym pogadac. Zacpane, pijane i jedno w
      glowie.....k.....s! Przepraszam za to,ale taki jest fakt. Kiedys mijedna
      wyznala,ze onawlasnie po to chodzi an balety. bo ją jej facet nie zaspokaja i
      chce sie wyzyć!!! ale oczywiscie byla pijana jak to mowila! Ale potem an
      trzezwo to wszystkie cnotki!ZAda juz dawno znikim tego nie robila i wszystkie
      dewotki1 A co rusz to winnym aucie ,z innym fagasem i jego k...m!
      No sory nie mam o nich dobrego zdania!Zastanawia mnie tylko skad sie wzielo
      tyle tych pustych lalek. A faceci? Nie sa lepsi!Opaleni, napompowani sterydami,
      ozloceni i próżni!
      BBBBBBBBBBBbbbbbbLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEE :- b
    • Gość: Super gosc Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.03, 11:11
      Mysle,ze te laski sa całkiem całkeim yeye! W ten piatek mialem taka jedna.Nie
      gadalismy za duzo wic nie wiemczy jest pusta heheheheheh
      ale fajna dupa!!

ale serio jakbym mial wybrac sobie dziewczyne która mialbym przedstawic
      rodzinie to na[ewno nie wygladala by tak: bizuteria sie leje, opalona na
      mulatke, krótkla kiecka, dekolt do pasa, umalowana jak k....!!No bo wlasnie
      taka dziewczyna wyglada jak zwykla ku... a nie chce by moja rodzina tak pmslala
      o mojej przyszlej zonie, ukochanej!bo ja jestem romantyczny tak naprawde!haha
      moja dziewczyna musi byc oczywiscie zadbana, ładna, drobna, dba o cialo, nie
      moze miec nic zwisjącego,zadnej galaretki an udach , ani brzucha wiekszego ode
      mnie!ha ha!Znam pare takich latawic alez one sa prózne. Takie mozna tylko
      przeleciec ale nic wiecej!!!
      • Gość: Andrew Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.03, 13:57
        Gosciu ustosunkuj sie jakos do tematu bo piszesz dwie odrebne rzeczy!!
    • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 03.09.03, 16:41
      pytanie należy uogólnić na wszystkie tego typu puste - bambusowe laski.
      Wg mnie powinny się łączyć w pary tylko z napompowanymi.
      Jest jednak pewna obawa co do IQ potomstwa, czy będzie mierzalny.
    • panna_marianna Re: LASKI ZE STUDIA!!! 03.09.03, 19:11

> Ludzie co myslicie o tych pustych laskach ze studia,!Wszystkie dbaja o sibie
      > tylko powierzchwnie, bo akzda ma na nogach cellit wielkosci kuli ziemskeij(
      > hehe) ale oczywciscie wszystkie krótkie kiscki, opalone na murzynki, w zlocie
      > ale ciala zaniedbane.Jezory nie wypoarzone, wulgarne, puszczalckie!Mialem nie
      > dawno taka pusta laske ze studia. Bylem znia 6 miesiecy i jestem zalamany.
      > chciala ode mnie akzde pieniadze jakei mialem, auto mi rozbila, i wogóle to
      > byla ze mna tylko dla aksy i wygladu ,ale sama nie chciala o sieboie dbac.
      > Teraz wiem jzu ze one sa tylko powierzchownie takie: doslownie i w
      > przenosni1serio!!one sa puste i leca na kase,!zreszat puszczaja sie jak
      > leci!!!!

co za problemy:(
      • Gość: Ken Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.03, 08:02
        Szczerze m,ówiac dla mnie jest to problem. chce sie poprostu wyladowac, wygadac
        bo mam kolesi takich jak ja ( wstyd przyznac ale wlasnie jestem tym facetem-
        studio, opalony, w zlocie itp.)i oni raczej mnie nie wysluchaja, ze jest mi
        ciezko a tu moge sie wygadac i nikt mi w twarz nie p[owie, ze mam nauczke,
        przynajmiej przeczytam to na monitorze!Dlatego dla mnie jest to wielki problem.
        • wp15 Re: LASKI ZE STUDIA!!! 04.09.03, 08:56
          Idź do biblioteki, wypożycz dobrą książkę, przeczytaj. To
          bardzo dobra rozrywka. A przy okazji może poznasz
          "niepustą laskę".
          • Gość: Michu Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.03, 12:50
            Ken, nie martw się! ja też bywam w STUDIU, ale nie chodzę do solarium (mam
            ciemną karnację) i nie opływam w złocie (mam alergie:), biblioteka to dobry
            pomysł, ale STUDIO lepszy, jestem prawnikiem, kawalerem, mam trochę kasy i
            nawet chadzam w krawacie - dziewczyny ze STUDIA lubię bardzo:) Selekcja na
            opalone itp. to bzdura! Kilka dni temu kochałem się z nie opaloną, bez złota i
            nie zainteresowaną moim samochodem (robiliśmy to w "parczku" przy STUDIU),
            dogadaliśmy się na stopie sexu - ona chciała i ja chciałem i obyło się bez
            sztukowanej gadki, stawiania drinków, pisku opon - wystarczyła szczera rozmowa
            dwójki wolnych (od związku) ludzi, którym chce się małe dżigi-dżigi, ot co!
            Pisząc o tzw. "frytkach" krzywdzicie inne dziewczyny! bo co? bo im się nie
            chce? nie lubią seksu? nie wkładają sobie paluszków w pochwe w wieczornej
            masturbacji? a może wciąż wierzą, że dzieci przynoszą bociany...
            Dyskoteki zawsze były miejscem rozrywki (nie tylko tanecznej) i fakt, że
            idealizując związki męsko damskie (czy inne też fajne) szukamy księcia z bajki
            nie może przysłaniać tego, że w piątkowo-sobotnie wieczory (czy jakie inne)
            spotyka się na baletach dwójka ludzi, którzy chcą seksu choć to w pojęciu
            naszego przaśnego kraju taaaaakieeee nie etyczne bez miłości...
            Kochamy Papieża jako idola tłumu, ale nie zauważamy jak konserwatywną politykę
            uprawia krzywdząc wielu katolików - to właśnie polska mentalność, "frytki" są
            złe, ale chętnie złomtolibyśmy 15-o letnią Lolitkę choć to zakazane przez
            prawo...
            Cóż za wątek U-YEAAAH
            • Gość: Karolinka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.03, 13:03
              Jestem zażenowana twoją szczerościa. O tym jak piszesz co robiels w tym alsku,
              o złamotaniu lolitki.
              Ja wygladam tak jak opisuje Ken ale nie czuje sie przez to gorsza ani zła, a
              wrecz przeciwnie mysle ze jestem super dziewczyna, mam duze powwodzenie, jestem
              atrakcyjna, zadbana i faceci an mnie leca. Kochaja mnie!Czesto jestem w Studiu
              i myslemze tamjest super. A dziewczyny opalone, zadbane i w fajych ciuchach
              zawsze beda mialy wieksze wziecie niz te szare myszki!
              U -YEAHHH
              • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 04.09.03, 14:07
                oczywiście, tylko, że szare myszki wcześniej i lepiej wyjdą za mąż.
                Potem się okaże, że nie są wcale takie szare, wręcz przeciwnie, zaś popularność
                dziś wystrzałowych przeminie bezpowrotnie.
                W sumie ciekawy problem, inaczej postrzegany przez różnopokoleniowców.
                Przyjemności w Studio i w jego okolicach, byłem raz / w Studio :-)/ i na jakiś
                dłuższy czas mi wystarczy.
                • Gość: karolinka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.03, 14:15
                  wydaje mi sie,ze jak ktos dba o siebie przez ca ły czas to niby
                  dlaczegomialby "zgasnąć"??Ja jestem wystrzalowa i bede taka. a wyjscie za maz
                  to Mój drogi kolega nie ejst szczyt marzen kazdej dziewczyny!Tylko wam facetom
                  tak sei zdaje. Ale sorry gregory!tak nie jest!

Jestem taka jak jestem i taka bede zawsze ate szare myszki tylko mi zazdroszcza
                  urody!!!
                  • dwudziestyszosty Re: LASKI ZE STUDIA!!! 04.09.03, 14:31
                    Gość portalu: karolinka napisał(a):

> wydaje mi sie,ze jak ktos dba o siebie przez ca ły czas to niby
                    > dlaczegomialby "zgasnąć"??Ja jestem wystrzalowa i bede taka. a wyjscie za maz
                    > to Mój drogi kolega nie ejst szczyt marzen kazdej dziewczyny!Tylko wam
                    facetom
                    > tak sei zdaje. Ale sorry gregory!tak nie jest!
                    >
                    > Jestem taka jak jestem i taka bede zawsze ate szare myszki tylko mi
                    zazdroszcza
                    >
                    > urody!!!
                    Naprawdę nie wiem, skąd Twoje przeświadczenie, że faceci szukają u kobiet tylko
                    urody. Może Ci opaleni i obwieszeni złotem, ale tych wciąż na szczęście jest
                    mniejszość. A co do urody, to pogadamy za dziesięć lat!
                  • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 04.09.03, 14:32

zazdroszcza
                    >
                    > urody!!!

śliczna Karolinko, zawsze taka nie będziesz, bo natury nie pokonasz.
                    Może za mąż nie zechcesz wychodzić, słyszałem kiedyś o takim przypadku.
                    Ale trwaj w dobrym samopoczuciu, życzę Ci wielu wspaniałych adoratorów i
                    sympatii ze strony myszek szarych.
                    Pozostaję pod wrażeniem Twej urody.

• tezgucio Kolorowe jarmarki 04.09.03, 21:18
                      • Gość: Robert JEDNA GORSZA OD DRUGIEJ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 08:58
                        jedna gorsza od drugiej. Mysle,ze takie plastikowe dziewczyny maja poprostu
                        swoje 5 minut. Ja etz przyłączam sei do grona facetów,którzy maja doczynienia z
                        tymi kobietkami. ale szczerze, nie bede nigdy nawet planowal z nimi nic wicej
                        niz zabawa i szybki numerek. A te zwykle, ładne dziewczyny zawsze beda
                        najlepsze. A te plastki ,te opalone, wymalowane, obwieszone złtem , w
                        dekoltach, krótkich spódnicach zawsze beda tylko na 5 minut.
                  • Gość: Connor Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: 213.77.27.* 05.09.03, 11:59
                    zazdroszcza
                    >
                    > urody!!!

I tylko problem sie pojawi jak zgasnie swiatlo... Uroda zniknie, a pogadac tez
                    nie bedzie o czym...
                    • Gość: Karolinka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 13:30
                      Wy faceci naprawde nie potarficie być szczerzy. Jestescie hipokrytami. Przeciez
                      wszyscy az sie slinicie an widok takich dziewczyn jak np. ja!a potem
                      pieprzycie,ze ejstemy puste. Chcecie nas tylko zaliczyc. Ale odwróccie to an
                      druga strone. to My dziewczyny zaliczamy was. A nie wy nasmoze i nie ejstem
                      einsteinem ale mam ładna pupcie i buzie jak aniołek---heheh
                      a tego mi zazdroszcza!!!U-yahhhh
                      • Gość: Connor Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: 213.77.27.* 05.09.03, 14:24
                        Gość portalu: Karolinka napisał(a):

> Wy faceci naprawde nie potarficie być szczerzy. Jestescie hipokrytami.
                        Przeciez
                        >
                        > wszyscy az sie slinicie an widok takich dziewczyn jak np. ja!a potem
                        > pieprzycie,ze ejstemy puste. Chcecie nas tylko zaliczyc. Ale odwróccie to an
                        > druga strone. to My dziewczyny zaliczamy was. A nie wy nasmoze i nie ejstem
                        > einsteinem ale mam ładna pupcie i buzie jak aniołek---heheh
                        > a tego mi zazdroszcza!!!U-yahhhh

Sluchaj Karolinko,
                        Lubisz jak ktos na Ciebie patrzy tylko i wylacznie przez pryzmat urody i Twoj
                        wybor?
                        Jak facet ma poukladane pod sufitem i zgromadzi troszke kasy, to bedzie mial
                        takich dziewczynek na peczki... no ale coz - nawracac Cie nie mam zamiaru...
                        Zastanawiam sie tylko jak mozna sie cieszyc z tego, ze poslinieni faceci patrza
                        Ci sie na tylek?
                      • mark.46 Re: LASKI ZE STUDIA!!! 12.11.03, 17:35
                        Gość portalu: Karolinka napisał(a):

> Wy faceci naprawde nie potarficie być szczerzy. Jestescie hipokrytami.
                        Przeciez
                        >
                        > wszyscy az sie slinicie an widok takich dziewczyn jak np. ja!a potem
                        > pieprzycie,ze ejstemy puste. Chcecie nas tylko zaliczyc. Ale odwróccie to an
                        > druga strone. to My dziewczyny zaliczamy was. A nie wy nasmoze i nie ejstem
                        > einsteinem ale mam ładna pupcie i buzie jak aniołek---heheh
                        > a tego mi zazdroszcza!!!U-yahhhh

Szkoda, że jeszcze do szkoły nie chodziłaś albo było za dużo schodów.
      • Gość: Odjazdowa_babygirl Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 10:24
        Hej wam!Ja tak jak Karolinka jestem berdzo fajna dziewczyna i nie uwazam sie za
        plastkowalaske. Chodze do studia, bardzo czesto ale to nie znaczy,ze jestem
        glupia. Poprostu lubie łądnie wygladac i lubie tanczyc a studio to dyskoteka,
        prawda? wiec nie pieprzcie glupot,ok? Pisza te bzzdury faceci, którzy maja
        powodzenie tylko u tych szarych myszek i dziewczyny -szare myszki. wiec sory
        Laski- zadbajciwe o sebie to nie bedziecie zgorzkniałe.

J.
    • Gość: Prostak A fe... IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 18:18
      A ja napiszę prosto i brutalnie. Laski ze studia mi nie przeszkadzają i nie
      ślinię się na ich widok. Dlaczego? Najzwyczajniej w świecie brzydzę się ich.
      Oczywiście, nie chcę generalizować, ale faceci też mają intuicję. Puszczalską i
      frytę (nawet nie opaloną) poznać można bardzo łatwo (sposób zachowania, styl
      wypowiedzi) a seks z osobą, która miała w sobie parę tuzinów kutasów jest,
      delikatnie mówiąc, na poziomie zbliżenia w domu publicznym... pa
      • Gość: ac Re: A fe... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 20:22
        Ale głupia dyskusja. Byle do wiosny.
        • sela1 Re: A fe... 05.09.03, 20:25
          Gość portalu: ac napisał(a):

> Ale głupia dyskusja. Byle do wiosny.

Głupia nie głupia, ale warszawiak się do niej włączył :-)
    • Gość: elifan Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 20:42
      A mi te laski nie przeszkadzają zwłaszcza że laske to one (jedna z nich)robią
      znakomicie.Pozdro.
      • sela1 Re: LASKI ZE STUDIA!!! 05.09.03, 21:24
        Gość portalu: elifan napisał(a):

> A mi te laski nie przeszkadzają zwłaszcza że laske to one (jedna z nich)
        > robią znakomicie.Pozdro.

Znowu miałeś erotyczne sny? Ale cóż pomarzyć Tobie wolno wszakże to wolny
        kraj :-)
        • Gość: pysio Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 09:07
          Piszecie,ze albo one wam sie podobaja,ale wolicie te normalne albo,ze sie nimi
          brzydzicie, ale kadzy z was obróci sie za taka na ulicy, pusci oczko w barze,
          czy w koncu przeleci w alsku za Studiem. to załosne. Te " świete" krowy
          wypizdrzone na dziwki chodza po ulicach i sieja swój ordynarny wygląd. Są pewne
          siebie przez takich wlasie facetów jak wy. Maja powodzenie, mieszja z blotem te
          zwykle dziewczyny. Ja nie uwazam sie za szra myszke ale tez nie za fryte. Dbam
          o sibie, o ciało, o wyglad ale nie puszczam sie bo mamj 1 chlopaka którego
          ogromnie kocham i nie cierpoie tych pustych lasek, ktore widza czubek wlasnego
          nosa. Mam klezanke taka wlasnie pustaczke . Jest czasm bardzo fajna ale czasem
          jest beznadziejna, egoistka.
          uhhhh wkurza mnie >:-<
          • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 08.09.03, 16:37
            no, dlatego Ty masz szansę na Matkę Polkę, a ona nie.
            Polak chłop musi sobie popatrzeć, pomarzyć a może i co więcej !
            Ale do swego domu przyprowadzi taką jak Ty :-)
    • Gość: dziewczynka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 16:49
      nie mozna oceniac ludzi po tym gdzie chodza i jak sie ubieraja. ja w studiu
      bylam raz i stwierdzilam ze to nie moj klimat. ja osobiscie wole sobie
      posiedziec z przyjaciolmi w pubie. ale kazdy ma inne potrzeby i kazdemu podoba
      sie co innego. kazdy chlopak ma tez swoj rozum. niektorzy szukaja dziewczyny na
      dobre i na zle,z ktora mozna porozmawiac na kazdy temat, inni chca dziewczyn
      reprezentatywnych, ktorymi mogliby sie chwalic.
      ja mimo ze jestem troche taka szara myszka to i tak mam powodzenie u plci
      przeciwnej, nie musze chodzic do solarium ani nosic mini. i musze powiedziec ze
      lubie siebie taka jestem :)
      • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 08.09.03, 16:54
        Gość portalu: dziewczynka napisał(a):
        > nie mozna oceniac ludzi po tym gdzie chodza i jak sie ubieraja.
        Mylisz się, oceniając ludzi to również należy wziąć pod uwagę.

>i musze powiedziec ze lubie siebie taka jestem :)

i to jest najważniejsze, a poza tym chyba jeden z najważniejszych warunków
        powodzenia. Jak inni mieliby Cię lubić gdybyś sama się nie lubiła.
        • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 08.09.03, 16:56
          ja już tę dziewczynkę lubię
          • Gość: dziewczynka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 17:07
            markoniec napisał:

> ja już tę dziewczynkę lubię
            ja tez cie lubie markoniec ;)

pozdrowionka
            • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 08.09.03, 17:19
              idę w miasto, może obok siebie przemkniemy nie wiedząc, że się lubimy :-)
              • Gość: dziewczynka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 17:22
                markoniec napisał:

> idę w miasto, może obok siebie przemkniemy nie wiedząc, że się lubimy :-)
                kto wie, moze akurat
        • Gość: dziewczynka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 17:06
          tezgucio napisał:

> Gość portalu: dziewczynka napisał(a):
          > > nie mozna oceniac ludzi po tym gdzie chodza i jak sie ubieraja.
          > Mylisz się, oceniając ludzi to również należy wziąć pod uwagę.

no szczerze mowiac jest w tym troche prawdy, ale nie zawsze, bo duzo zalezy tez
          od towarzystwa i srodowiska w jakim sie przebywa, a to wbrew pozorom nie zawsze
          mozna wybrac (np. szkola, miejsce zamieszkania)

• tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 08.09.03, 17:02
        Gość portalu: dziewczynka napisał(a):
        > kazdy chlopak ma tez swoj rozum. niektorzy szukaja dziewczyny na
        > dobre i na zle,z ktora mozna porozmawiac na kazdy temat, inni chca dziewczyn
        > reprezentatywnych, ktorymi mogliby sie chwalic.

W szafie masz zapewne i dres i sukienkę wyjściową. Jedno nie wyklucza drugiego,
        a dopóki ktoś żyje chwilą nie planuje niczego dalej niż do następnej imprezy.
        • Gość: dziewczynka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.03, 17:10
          > W szafie masz zapewne i dres i sukienkę wyjściową. Jedno nie wyklucza
          drugiego,
          >
          > a dopóki ktoś żyje chwilą nie planuje niczego dalej niż do następnej imprezy.

szczerze mowiac w dresie nigdy nie wychodze z domu, a sukienke bardzo rzadko
          zakladam :)
          a na impreze wole pojsc w spodniczce albo spodniach
          • Gość: Ken NIE O TO MI CHODZIŁO!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.03, 09:42
            Ja chciałem aby ujawnic ich nazwiska albo choc imiona, ksywki1tych kretynek ze
            studia!Jak zaczynalem ten w.atek to bylem wsciekly tak jak teraz na te pusta
            lale1 I chjce CHLOPAKI abyscie mi pomogli i powyminiali imiona tych
            puszczalskich plastkikowych lasek aby dac im nauczke.!!Na forum wszustkich ich
            ocenic by starcily pewnosc siebie!
            jestem zrozpaczony!!!
            Ja pierwszy : Edyta- pseudo Edzia
    • Gość: Myszka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.lubsko.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 12:51
      Wszystko jest dla ludzi od nas samych zależy kim się staniemy i
      jestesmy.Hehehe nikt nie lubi belfrów ale sami nie jestesmi lepsi oceniami
      ludzi za każdym razem wystawimy oceny. Ludzie wiecęj luzu dajcie innym byc
      jakim chca być. Zawsze bedzie ktos lepszy lub gorszy od nas.
      • Gość: Marta Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.03, 15:36
        wybic wszystkie te k...!!1Powyrywac kudły1 Taka wymalowana, opalona złota
        szmata odbila mi faceta, ktorego bardzo kochalam.!Przepraszam za slownictwo ale
        nadal mnie to gnebi!:(
        One chodza po ulicach i mysla,ze sa zajebiste bo maja powodzenie!ale tak
        naprawde to kazdy facet chce je tylko przeleciec i nic wiecej!!z miesiac sie z
        taka pomeczy i znajdzie innna taka sama!!! maja fajnbe ciuchy, wlosy,
        opalone,zadbane ale pusta pod czaszka!! ale najsmieszniejsze ,ze kazdej sei
        wydaje,ze sa elokwentne i oczytane. Ale sa puste i nic wiecej!!1
        :(
        • Gość: Marta Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.03, 15:40
          ..bo nie wiedze nic ambitnego w tym,ze ciagle na imprezy chdza, imponuje im
          auto albo dom.!1Przeciez to nie sa atrybuty inteligencji, tylko wlasnie glupoty!
          Dziwnki cholerne!1 Kazda ma o sobie super zdanie a śa glupie niezmiernie!!
          Puszczaja sie na kazdej dyskotece, w barze, na kazdej (częstej zreszta) randce!!
          Z kazdym fecetem to robia kto je zaprosi gdzies!!! Jedna taka moja znajoma
          opowiedala mi ze zna taka jedna która opowiada jej ze z zadnym tego nie robi bo
          ona musi go kochac by to robic!Moja kolezanka jej wierzy ale ja nie bardzo!bo
          zieje od niej kurestwem z oczy i z kazdego skrawka ciala!Odkrytego w 99
          %%%%!
          UUUHHHH
        • Gość: dziewczynka Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.03, 16:06
          SPOKOJNIE nie warto sie tak emocjowac, bo te dziewczyny maja tylko pozywke,
          sama powiedzialas ze te laski sa dobre jedynie na miesiac a potem sa wyrzucane
          jak . . . szmaty. z taka facet moze sie jedynie pobawic a nie spedzic wieksza
          czesc swojego zycia
          szkoda nerwow!!!
          • mrz31 Re: LASKI ZE STUDIA!!! 15.09.03, 18:02
            W tym lokalu juz dawno zrobila sie mordownia, nie wiem kto tam oprocz w.w.
            chodzi :)
            • Gość: Mistrz Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.03, 13:02
              Hej Wam!!
              a ja chodze do Studia. Ale mam te dziwki puste gdzies. Słownictwo odpowiednie
              aby je opisac, prawda??Ale one mnie nie obchadza. Mam swoje zycie i bawie sie
              swietnie z kumplami.

Te laski smiesznie wygladaja jak tancza na parkiecie, Kazda mocniej dupa kreci,
              kazda kazda mierzy i "obcina" wzrokiem. a jedna po drugiej to dziwki. Mamy
              zawsze z takich alsek łacha. Śmiech an sali. buahahabuahahaa
              ale one mysla,ze sa SUPER!!!! ale to tylko zdziera
              hehehehee
    • moje_zdanie ALE MOTYW ubawilem si eszczerze. 20.09.03, 01:05
      OK myslalem ze sobe poczytam i odpuszcze ale nie wytrzymalem.
      DZIEWCZYNY. Wszystkie jesteście piekne - kwestia w tym ze mniej lub bardziej
      dojrzale w zachowaniu (nie w seksie). No, tańczenie wokół własnych torebek i
      kręcenie dupcią w celu przyciągnęcia "towara" (no niestety tak nazywacie
      facetów) to nie jest jeszcze dowód świadomości własnej urody, ani też objaw
      nimfomanii - my i tak wiemy czego Wy chcecie a Wy wiecie że jeśli sytuacja
      wymaga waszej interwencji to się tym zajmiecie, za odpowiednimi korzyściami
      oczywiście. Oziębłość seksualna to chyba termin historyczny...?
      FACECI. My wiemy co tak naprawde jest OK. Ale OK dla kandydata-kleryka to coś
      innego niż OK dla świeżo upieczonego męza i coś innego niż OK dla właściciela
      BMW z owrzodzeniami w okolicy pach i jąder, z krzywym chodem i łysym
      spojrzeniem :D, a jeszcze coś innego niz OK dla zawiedzionego kochanka,
      którego kobieta puściła w trąbę, np w Studio.
      PRAWNICY. ja tez jestem prawnikiem, a temat panieniek w powiazaniu z
      wyksztaleceniem nie ma tu nic do rzeczy (no moze poza art.198 i 200 kk,co juz
      powinno stanowic powazne zainteresowanie odpowiednich organow).
      Te dziewczyny, które chcą ładnie wyglądać i jednocześnie zasmakować hedonizmu,
      nie powinny mieć oporów(hedonizm-łatwo znaleźć w encyklopedii np.) A biednym
      twardzielom, którym takie znajomości zaszkodziły w kontynuowaniu psychicznych
      wzlotów, życzę większej odporności, wizyty u okulisty i dermatologa niestety,
      dobrej książki (można zacząć od wczesnych dzieł Nienackiego :P ), wyjazdu
      najlepiej w góry (niskie, może być Beskid Niski). Po kilkutygodniowym detoksie
      wróći radość życia, w końcu wymyślicie, do czego jesteście najlepiej stworzeni.
      DO DZIEWCZYN JESZCZE: ja wiem, że wszystkie jesteście super, ale pamiętajcie,
      że stosunek jest wciąż 107 kobiet : 100 mężczyzn w naszym kraju!
      aha - i myślcie za kółkiem (baaaardzo was prosze).

Dziewczyny, uwielbiam Wasze Dusze i Ciała
      tylko pozwólcie sobie na krytykę czasami

• Gość: bas Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 11:06
      głupie:-))))))
    • Gość: LARA Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: scutum:* / 10.2.3.* 24.09.03, 15:31
      MUSZE CIE ZMARTWIC DROGI KOLEGO ALE TO CO PISZESZ JEST DLAMNIE SMIESZNE,GDYZ
      SAMA DOSC CZESTO BYWAM W STUDIO!JESRTEM ATRAKCYJNA I MAM BRANIE U TAKICH JAK WY!
      ALE NIE JESTEM TEPA LUBIE BYC ZADBANA WIEC SOLARIUM I KOSMETYCZKA JEST DLAMNIE
      CZYMS NORMALNYM!CHOC NIE MOWIE ZE SIE ZTOBA NIE ZGODZE WPEWNEJ CZESCI MASZ
      RACJE DO STUDIA PRZYCHODZI DUZO KURW KTORE CHCA NACIAGNAC KOLESI!ALE SA I TAKIE
      POZADNE!P0RZYKRO MI POPROSTU ZLE TRAFILES!ALE JAK NIE SKAPNOLES SIE ZE JEJ
      CHODZI O KKKKKKKAAAAAASSSSSSSSEEEEEE???
    • Gość: mun Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 11:23
      ciekawe jak będa wyglądać w wieku 36 lat, pomarszczone, chyba mózg im wypaliło
      w solarium:-))))))))))))
      • dziewczynkaa Re: LASKI ZE STUDIA!!! 26.09.03, 14:42
        nie ma to jak prazone orzeszki ;))))))
        • Gość: mr. yesss NAZWISKA PROSZĘĘĘ!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.03, 12:57
          no to moze po nazwiskach pojedziemy! Podajcie nazwisko najwiekszej zdziry jaka
          znacie z ZG!!! albo choc pseudo , imie....

hę hę ę???
          • Gość: Leo Re: NAZWISKA PROSZĘĘĘ!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.03, 12:59
            hmmmmm ...niech sie zastanowie. :)
            • Gość: Leo Re: NAZWISKA PROSZĘĘĘ!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.03, 15:17
              nadal...hmmm
              • suzina Re: NAZWISKA PROSZĘĘĘ!! 02.10.03, 11:18
                Justynka?Z Pomorskiego?Blndynka?
                Czy z Przyjaźni? taka ciemna?
                jest ich tak duzo ze nie wiem o którą chodzi? moze nazwisko podasz?
                haha
    • tezgucio Darmowa reklama, czy ogłoszenie? 02.10.03, 17:52
    • Gość: carlam Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.241.81.adsl.skynet.be 02.10.03, 20:02
      Odczepcie sie w koncu od FRYTEK;jak nie masz ochoty to to trzymaj sie od nich z
      daleka.Nigdy nie wygladalam jak one,a podobalam sie mezczyznom.To,ze wygladam
      atrakcyjnie nie przeszkodzilo mi w nauce kilku jezykow i realizacji swoich
      marzen.Dlaczego nie wspomnicie o zonatych facetach sliniacych sie na widok
      kobiet-czyzby slowa piosenki "I AM SORRY,I AM JUST A MAN"byly na topie?jesli
      chodze do Studio to rzadko,ale tylko po to by POTANCZYC,a nie robic cyrk.Jak
      dlugo to kobieta bedzie "czarna owca"w naszym zaklamanym spoleczenstwie.Na
      zachodzie juz od dawna nikt nie krytykuje kobiecego stroju;wiem cos o tym i
      jestesmy uznawane za najbardziej opiekuncze i cieple kobiety swiata.A co maja
      panowie do zaoferowania oprocz wlasnego ego??
      • Gość: Ken Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.03, 12:22
        co sie tak oburzasz.Jesli nie jestes Frytka to po co sie w ogóle odzywasz?
        Drzesz sie na całe forum " DAJCIE IM SPOKÓJ DAJCIE IM SPOKÓJ"Nie chodzi mi o
        atrakcyjne.ładne dziewczyny, ale o te bezguscia , które opalaja sie na czarno,
        obwieszja sie złotem i ubieraja prawie nic na siebie. Ida do studia i krecą
        dupami przd facetami. Mam kolezanke która ma kolezanke, któa chodzi tylko po to
        do studia i z tego co wiem to wiele ich tak robi. Kręcą dupami i potem
        puszczają sie w parku za studiem lub w boksach. Ale najgorsze ,ze wydaje im
        sie, ze sa super, zajebiste dupy, ale naprawde to co druga jest zwykłym
        paszczakiem ale zlito i opalenizna robi swoje, w ich mniemaniu oczywiscie.

Mordy jak niewypał ale w glowie pstro. Niektóre sa wręcz grupe ale nosza
        obcisle bluzki, opalone cyce i brzuchy wyplywaja im z dekoltów i znad
        pasków.blleeeeee

albo ubieraja krótkie kiecki a nogi nie te co niegdys.

Ale one sa puste. Życ sie nie chce. Mam kolezanki które podobnie jak Carlan sa
        atrakcyjne i mądre ale nie robia z siebie wlasnie FRYTEK. Glupiutkich idiotek.

Ale wiecie co mnie najbardziej wkur...ia ,??? ze one mysla ze są inteligentne.
        Ale wszyscy maja n nich polewke. no bo jak moza nazwac sie inteligenntym jesli
        sie puszcza na kazdych baletach lu chos całuje oblesnie z trzema na jednej
        dyskotece. Albo spi z kazdym tygodniowym chlopakiem

No nie wiem juz co mam o tym myslec
        Jestem wkurwiony.Wiele takich mnie wykorzystalo. to ze mam kase nie znaczy ze
        lubie byc wykorzystywany.
        Juz nie ulegne zadnej z tych ....
    • Gość: cARLAM Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 03.10.03, 14:34
      OK calm down!czesto sa to mlode dziewczyny szukajace swojej tozsamosci!kiedys
      im to minie,moda na frytki tez!a jak leca na kase to nie pokazuj zawartosci
      portfela!Jest mnostwo ladnych i inteligentnych kobiet,miej oczy i rozsadek!!
      • Gość: Ken Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.03, 14:39
        Carlam! nie che mi sie wdawac w rozmowe ale jednak napisze. Te
        dziewczyny ,które opisuje maja od 21 do nawet 30 lat
        I to jest wlasnie najgorsze........
        • Gość: CARLAM Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.228-201-80.adsl.skynet.be 03.10.03, 16:03
          Ale i tak podjales drazliwy temat,bo odzew jest duzy!moze niektorzy spojrza na
          siebie bardziej krytycznie;a poza tym lepiej nie wkladac zbyt krotkiej
          spodniczki,bo mozna nabawic sie zapalenia pecherza,a to okropny bol i dlugie
          leczenie!
          • Gość: laska Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 17:39
            co z Twoim pęcherzem?
        • arwena Re: LASKI ZE STUDIA!!! 07.11.03, 22:14
          > dziewczyny ,które opisuje maja od 21 do nawet 30 lat
          > I to jest wlasnie najgorsze........
          uuuu do nawet 30 lat??? to niemozliwe chyba?!?!?!
          • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 07.11.03, 22:31
            arwena napisała:
            > Gość portalu: Ken napisał(a):
            > > dziewczyny ,które opisuje maja od 21 do nawet 30 lat
            > > I to jest wlasnie najgorsze........
            > uuuu do nawet 30 lat??? to niemozliwe chyba?!?!?!
            z wyglądu tylko, w tamtym roku odebrały dowód osobisty
          • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 07.11.03, 23:35
            no nie , takie starocie ? też mną to potrząsa
            • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 08.11.03, 01:40
              markoniec napisał:
              > no nie , takie starocie ? też mną to potrząsa
              emerytki albo rencistki szukają bezpiecznej starości
              • arwena Re: LASKI ZE STUDIA!!! 09.11.03, 19:19
                wezcie i przestancie bo obcasy wyrzuce na smietnik. przystoja do jakiego wieku?
                • wp15 Re: LASKI ZE STUDIA!!! 09.11.03, 20:24
                  Raczej do pewnego wzrostu. Koszykarki na obcasach bym się chyba wystraszył.
                • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 10.11.03, 10:00
                  przystoją zdecydowanie, jestem za obcasami, Kobiety w obcasach rajcują mnie
                  najbardziej, mogą nawet nie mieć nic więcej
                  • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 10.11.03, 13:16
                    markoniec napisał:
                    > przystoją zdecydowanie, jestem za obcasami, Kobiety w obcasach rajcują mnie
                    > najbardziej, mogą nawet nie mieć nic więcej
                    nóżka nabiera smukłości, popieram w całej okrągłości
                    • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 10.11.03, 18:09
                      oraz długości
                      • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 10.11.03, 18:47
                        uzupełnienie zaakceptowano
                        • afe-lek Re: LASKI ZE STUDIA!!! 10.11.03, 22:20
                          tezgucio napisał:

> uzupełnienie zaakceptowano
                          To teraz hej do studia na lustrację ;-)
                          • markoniec Re: LASKI ZE STUDIA!!! 10.11.03, 22:24
                            one teraz jak tańczą to majtki pokazują ! przerażające, ale bardzo interesujące.
                            Co faceci lubią najbardziej ? piwo ?
                            • Gość: Ea Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.03, 23:44
                              Stringi są widoczne w tańcu, myślałam, że ich nie widać. O, kurczę!
                              • Gość: piast Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 23:51
                                są za wielkie
                                • Gość: A-a Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.03, 20:41
                                  Jak powinna być ubrana LASKA W STUDIU?
                                  • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 11.11.03, 20:46
                                    Gość portalu: A-a napisał(a):
                                    > Jak powinna być ubrana LASKA W STUDIU?
                                    To zależy od tego w jakim celu tam poszła.
                                    • Gość: A-a Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.03, 20:51
                                      Proszę wymienić te cele i w zależności od nich określić obowiązujące stroje- z
                                      pewnością komuś się to przyda! Może ja skorzystam z nauk, a może afe-lek.
                                      Dziewczyny skorzystają! Hej!
                                      • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 11.11.03, 21:06
                                        > Proszę wymienić te cele
                                        przecież nie jestem LASKA ZE STUDIA, niech same określą po co tam łażą ...

> i w zależności od nich określić obowiązujące stroje- z
                                        > pewnością komuś się to przyda! Może ja skorzystam z nauk, a może afe-lek.
                                        > Dziewczyny skorzystają! Hej!
                                        ... a wtedy z przyjemnością pomogę strój skompletować (po zadaniu kilku
                                        następnych pytań precyzujących)
                                        • Gość: A-a Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.03, 21:09
                                          Nie wiadomo, czy tam nie zajrzę. Chciałabym wiedzieć, jaki strój najlepiej
                                          włożyć. Ty tam byłeś? Jakie stroje najbardziej Ci się podobaja? Na zakonnice?
                                          • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 11.11.03, 21:22
                                            > Nie wiadomo, czy tam nie zajrzę. Chciałabym wiedzieć, jaki strój najlepiej
                                            > włożyć. Ty tam byłeś? Jakie stroje najbardziej Ci się podobaja? Na zakonnice?
                                            Dawno tam nie byłem i jakoś mnie nie ciągnie. W jakim celu chcesz tam zajrzeć?
                                            Każdy strój jest dobry jeśli jest dopasowany do nosicielki a nie odwrotnie.
                                            Wszelka dysharmonia i niewygoda jest wysoce niewskazana.
                                            Ponieważ jest to pewnego rodzaju handel, po handlowemu trzeba podejść do
                                            problemu. Zalety towaru należy wyeksponować tylko na tyle aby wzbudzić zdrowe
                                            zainteresowanie potencjalnego klienta (ważne jest określenie grupy docelowej),
                                            natomiast wady ukryć w ten sposób aby klient nie miał świadomości zarówno ich
                                            istnienia jak i (co jest zdecydowanie ważniejsze) faktu ich ukrywania.
                                            • Gość: A-a Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.11.03, 21:53
                                              Jak to jest z tym studiem, to tam ludzie nie chodzą w grupie znanych sobie
                                              ludzi, żeby się po prostu rozerwać, poszaleć, poruszać przy muzyce. Czy
                                              Polacy potrafią się bawić?
                                              • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 11.11.03, 22:01

> Jak to jest z tym studiem, to tam ludzie nie chodzą w grupie znanych sobie
                                                > ludzi, żeby się po prostu rozerwać, poszaleć, poruszać przy muzyce. Czy
                                                > Polacy potrafią się bawić?
                                                Chyba trochę przesadziłem. Przy wyjściu grupowym knajpa jest rzeczą
                                                drugorzędną, muzyka niech będzie właściwa. Nie wiem jak inni Polacy, ale ci z
                                                którymi chadzam potrafią.
                                            • afe-lek Re: LASKI ZE STUDIA!!! 11.11.03, 21:58
                                              właśnie przejrzałam zawartość mojej szafy - chyba jednak lepiej pójdę do kina
                                              a może raczej na film,
                                              boję się, że i tak nie mogłabym wmieszać sięw tłum studiowy, chyba że A-a
                                              pójdzie ze mną - razem damy radę??
                                              • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 11.11.03, 22:06
                                                afe-lek napisała:
                                                > właśnie przejrzałam zawartość mojej szafy - chyba jednak lepiej pójdę do kina
                                                > a może raczej na film,
                                                zajrzyj do drugiej szafy
                                                nie wierzę, że nie masz niczego w czym się dobrze czujesz

> boję się, że i tak nie mogłabym wmieszać sięw tłum studiowy, chyba że A-a
                                                > pójdzie ze mną - razem damy radę??
                                                Skoro chcesz mieszać się z tłumem, to wybieraj imprezy masowe. Więcej odwagi i
                                                wiary w siebie.
                                                • afe-lek Re: LASKI ZE STUDIA!!! 11.11.03, 22:09
                                                  tezgucio napisał:

> Skoro chcesz mieszać się z tłumem, to wybieraj imprezy masowe. Więcej odwagi
                                                  i
                                                  > wiary w siebie.

oki!!!
                                                  • Gość: Sylwia Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.03, 08:46
                                                    cyba utraciliscie sens tego watku, bo pamietam, ze Ken poruszył bardzo bolesny
                                                    dla niego temat, bo zdaje sie, ze taka dziewczyna go bardzo zranila i chce by
                                                    ktos razem z nim powyzywal sie na nich bo nic nikomu nie szkodzi gdy nazwiaska
                                                    saanonimowe. Noo chyba ze ktos jest na ktoras barrrdzo zly to nikt nikomu nie
                                                    wzbrania przed wskazaniem nazwska. . Pozdrawiam Was.

Sylllllllllllwia
                                                  • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 12.11.03, 13:28
                                                    Gość portalu: Sylwia napisał(a):

> cyba utraciliscie sens tego watku, bo pamietam, ze Ken poruszył bardzo
                                                    bolesny
                                                    > dla niego temat,(..)
                                                    odnoga boczna głównego wątku ma prawo żyć własnym życiem
                                                  • Gość: A-a Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.11.03, 20:17

> cyba utraciliscie sens tego watku, bo pamietam, ze Ken poruszył bardzo
                                                    bolesny
                                                    > dla niego temat, bo zdaje sie, ze taka dziewczyna go bardzo zranila i chce
                                                    by
                                                    > ktos razem z nim powyzywal sie na nich bo nic nikomu nie szkodzi gdy
                                                    nazwiaska
                                                    > saanonimowe. Noo chyba ze ktos jest na ktoras barrrdzo zly to nikt nikomu
                                                    nie
                                                    > wzbrania przed wskazaniem nazwska. . Pozdrawiam Was.
                                                    >
                                                    > Sylllllllllllwia
                                                    Chyba znalazła sie winna! Sylwia odtrąciła Kena, Ken zaczął wyzywać dziewczyny
                                                    OD LASEK ZE STUDIA, przeczytali to markoniec i tezgucio i ...zaczęło się! Jak
                                                    faceci są źli, to muszą(?) wyładować się na gadaniu, że winne są np. LASKI ZE
                                                    STUDIA , bo one są (tu epitety:.......itd. itd.
                                                  • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 12.11.03, 22:10
                                                    MERKURY.
                                                  • Gość: A-a Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.03, 22:53
                                                    tezgucio, nie powinno być EUREKA!?
                                                  • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 14.11.03, 01:05
                                                    > tezgucio, nie powinno być EUREKA!?
                                                    w wodnym kontekście - może, ale i tak lepszy MERKURY
                                                  • arwena Re: LASKI ZE STUDIA!!! 12.11.03, 22:54
                                                    > bo nic nikomu nie szkodzi gdy nazwiaska saanonimowe
                                                    ?? he??
                                                    wydawalo mi sie ze one powinny pomagac w identyfikacji.
                                                    czy inkognito moze??
                                                  • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 12.11.03, 23:02
                                                    arwena napisała:
                                                    > Gość portalu: Sylwia napisał(a):
                                                    > > bo nic nikomu nie szkodzi gdy nazwiaska saanonimowe
                                                    > ?? he??
                                                    > wydawalo mi sie ze one powinny pomagac w identyfikacji.
                                                    > czy inkognito moze??
                                                    Laska Anonim może przejdzie do historii.
                                                  • Gość: Woli Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:09
                                                    Po ilości odpowiedzi widac, że dla niektorych "Laski ze Studio" to temat na
                                                    conajmniej dyskusje akademicką. he he he

Ps.Niektóre nawet czasami są ok:)
                                                  • arwena Re: LASKI ZE STUDIA!!! 12.11.03, 23:57
                                                    no niby nic, ale intryguje
                                                    mnie przynajmniej ;)

z przyjemnoscia czytam, bo wypowiedziec sie co do meritum nie potrafie
                                                    (jeszcze? moze wszystko przede mna?:)

i nadziwic sie nie moge, jaki jest ten swiat
                                                  • Gość: Sylwia Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.03, 08:39
                                                    Zupełnie nie rozumiem czemu przyczepiliście sie wlasnie do mnie. Ja poprostu
                                                    popieram Kena. Nie jestem jakims tam potworem, który jest zazdrosny o te
                                                    goscianki ale wkurza mnie ,ze te dziewczyny musla, ze moga wszystko, ze
                                                    wszystki msie podobaja, ze sa zajebiste, Taka wlasnie LASKA.. odbiła mi
                                                    faceta, którego bardzo kochalam. Ale ona go mi zabrala. wiem,ze moze w takim
                                                    razie on mnie nie kochal i nie warta sobie nim glowe zawracac. Ale szkoda, ze
                                                    dowiedzialam sie o tym w tak bolesny sposób.Te dziewczyny sie wywyzszają. Kreca
                                                    dupami i mysla ze kazdy na nie poleci. A chdza do studia by sie puszczac.
                                                    wymalowane, na szpilkach, opalone, zlotem obwieszone. A w glowach pustka. ehh
                                                    co ja mam zrobic?
                                                  • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 13.11.03, 09:22
                                                    > ehh co ja mam zrobic?
                                                    > :(
                                                    Nie przejmować się i dalej nie kupować tandety na odpustach i jarmarkach.
                                                  • Gość: A-a Re: LASKI ZE STUDIA!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.03, 22:58
                                                    Do Sylwii: Ty nie możesz pójść do Studia? To kto tam chodzi?
                                                    Ja chyba z afek-lek mogę pójść, czy nie? Chociaż nie, bo afek-lek rzuca się w
                                                    oczy, więc będą o nas pisać posty.
                                                  • tezgucio Re: LASKI ZE STUDIA!!! 13.11.03, 09:25
                                                    arwena napisała:
                                                    > no niby nic, ale intryguje
                                                    > mnie przynajmniej ;)
                                                    Czyżbyś była staruszką po 30?

> z przyjemnoscia czytam, bo wypowiedziec sie co do meritum nie potrafie
                                                    > (jeszcze? moze wszystko przede mna?:)
                                                    Czekasz na drugą młodość nieopierzoną?

> i nadziwic sie nie moge, jaki jest ten swiat
                                                    Dlatego jesteś młoda. I dalej będziesz.
    • markoniec Po prostu Laski 13.11.03, 15:24
      Studio zaczyna w dyskusji odgrywać rolę pomocniczą , zajmijmy się zatem meritum
      sprawy.

O Laskach można w nieskończoność.
      Panowie wprost z definicji, Panie z zawiśći lub oburzenia, czasami szokującego
      zaciekawienia.
      • Gość: gadzina Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.03, 10:33
        a mnie STRASZNIE WKURZA, że większość wątków na tym forum blokują
        swoimi "czatowymi", jednozdaniowymi i często NIE NA TEMAT dyskusjami ludzie o
        nickach TEZGUCIO, MARKONIEC, ARWENA i jeszcze kilku innych - już Wam z pół roku
        temu (pod innym nickiem) pisałem - chcecie pogadać wejdźcie na czata bo
        rzeczywiście "rozmydlacie" sens tego wątku...
        • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.03, 16:28
          Nie miałam szczęścia przeczytać czegoś inspirującego, co byłoby podpisane:
          gadzina. Oczekujemy mądrych postów, zwłaszcza na tak ważne tematy! Pozdrawiam
          gadzinę!
        • Gość: fan Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 16:39
          ty gadzina masz blokade w mózgu, albo popadles w poważne kompleksy
        • tezgucio Re: Po prostu Laski 14.11.03, 23:22
          Gość portalu: gadzina napisał(a):
          > a mnie STRASZNIE WKURZA, że większość wątków na tym forum blokują
          > swoimi "czatowymi", jednozdaniowymi i często NIE NA TEMAT dyskusjami ludzie o
          > nickach TEZGUCIO, MARKONIEC, ARWENA i jeszcze kilku innych - już Wam z pół
          roku
          >
          > temu (pod innym nickiem) pisałem - chcecie pogadać wejdźcie na czata bo
          > rzeczywiście "rozmydlacie" sens tego wątku...
          karawana idzie dalej
          • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 19:42
            tezgucio napisał "karawana idzie dalej", a kto szczeka? Chyba nie gadzina,
            tezgucio, jak tak możesz?
            ken, pod jakim nickiem z nami gadzinujesz, pardon gawędzisz? przyznaj, że
            tworzymy tu dla Ciebie świetną grupę wsparcia. czym możemy jeszcze służyć? No,
            nie krępuj się! Pozdrawiam!
            afe-lek, hej!
            • tezgucio Re: Po prostu Laski 15.11.03, 20:37
              > tezgucio, jak tak możesz?
              Mogę. Na upartego mogę częściej.
              • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 20:44
                tezguci-uszek uparciuszek!
                • tezgucio Re: Po prostu Laski 15.11.03, 20:47
                  > tezguci-uszek uparciuszek!
                  zwrot zastrzeżony do użytku intymnego
                  • markoniec Re: Po prostu Laski 15.11.03, 20:52
                    no to się laskowato porobiło, a gady mówią , że nie na temat !
                    • tezgucio Re: Po prostu Laski 15.11.03, 20:55
                      markoniec napisał:
                      > no to się laskowato porobiło, a gady mówią , że nie na temat !
                      gady potrzebują słońca, trzeba je oświecać
                      laska ma wiele znaczeń
      • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.03, 21:35
        markoniec, to, co napisałeś to było już meritum, czy czekasz, żeby np.
        gadzina lub ktoś inny w końcu napisał bez abstrahowania o meritum?
        • Gość: gadzina Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.03, 22:17
          abstrahując od układu odniesień pierdolicie już głupoty!
          • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.03, 22:50
            gadzina, usmiałam sie z twojej reakcji, jesteś zawsze taki reaktor?
            • tezgucio Re: Po prostu Laski 14.11.03, 23:23
              > gadzina, usmiałam sie z twojej reakcji, jesteś zawsze taki reaktor?
              a ja się uśmiałem i z akcji i z reakcji tylko co to ma wspólnego z Kenem?
              • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.03, 23:53
                Nie odzywa się, mam nadzieję, że juz doszedł do siebie. A może to gadzina jest
                Kenem, dlatego tak reaguje. Ken, odezwij sie, kochamy Cię! Jutro będzie lepiej!
                • afe-lek Re: Po prostu Laski 15.11.03, 19:20
                  Droga/i Gadzino a na czym polega ta blokada?
                  Tory, zasieki, szczelne granice....????
                  Zawsze możesz coś na temat na pisać od siebie - byle z sensem - a wtedy my Ci
                  pomożemy;-))))))))
                  No chyba że masz problemy z podzielnością uwagi - w co nie wierzę ;-)
        • markoniec Re: Po prostu Laski 15.11.03, 19:54
          zawartość meritum w meritum, to mój cel - gady jedne
          • tezgucio Re: Po prostu Laski 15.11.03, 20:36
            markoniec napisał:
            > zawartość meritum w meritum, to mój cel - gady jedne
            w takim wypadku merituum w merituum
            • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 20:41
              ...czyli perpetuum mobiluum!
              • tezgucio Re: Po prostu Laski 15.11.03, 20:49
                > ...czyli perpetuum mobiluum!
                nierealne marzenie każdej donny, i tej mobile i tej nie
                • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 20:55
                  tezgucio, jestes wybitnym znawcą donn! i tych z mobilami i bez!
                  • tezgucio Re: Po prostu Laski 15.11.03, 20:56
                    > tezgucio, jestes wybitnym znawcą donn! i tych z mobilami i bez!
                    który model mobila preferujesz?
                    ja ewoluowałem od Simensa do Nokii
                    • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 23:49
                      Dla mnie mobile to te, ktore 4 kółka maja.
                      • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 23:51
                        w sprawie wym. przez ciebie mobili: mam MOTOROLLĘ.
                        • Gość: A-a Re: Ken!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 23:55
                          Żyjesz?
                          • Gość: Barbie Re: Ken!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.03, 00:14
                            Pewnie poszzedł do Studia na laski. Baw się dobrze Ken!
                        • tezgucio Re: Po prostu Laski 16.11.03, 00:22
                          > w sprawie wym. przez ciebie mobili: mam MOTOROLLĘ.
                          ile ma kółek?
                          • Gość: A-a Re: Po prostu Laski IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.03, 00:30
                            Mimo że MOTO nie ma.
                            • tezgucio Re: Po prostu Laski 16.11.03, 00:47

> Mimo że MOTO nie ma.
                              czyli nie MOTOR OLA, ale jakieś pokrętło chyba ma?
                              • Gość: A-a Re: Po prostu MOTO-R IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.03, 13:35
                                -OLLA; pokręteł brak, klawisze ma.
                                • tezgucio Re: Po prostu MOTO-R 16.11.03, 19:36
                                  > -OLLA; pokręteł brak, klawisze ma.
                                  znaczy się więzienna
    • markoniec laski pełne dynamitu 16.11.03, 15:52
      to następny aspekt laskowatości
      • Gość: A-a Re: laski pełne dynamitu IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.03, 15:59

markoniec napisał:

> to następny aspekt laskowatości
        Masz na mysli czułe miejsca?
      • tezgucio Re: laski pełne dynamitu 16.11.03, 19:38
        markoniec napisał:
        > to następny aspekt laskowatości
        masz na myśłi laskę dynamitu czy dynamit w lasce?
        • Gość: A-a Re: laski pełne dynamitu IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.03, 19:45
          macie skojarzenia! wciąż laska! zaczęło sie od LASEK, na które narzekał Ken.
          On już przestał.
          • afe-lek Re: laski pełne dynamitu 16.11.03, 20:24

> macie skojarzenia! wciąż laska! zaczęło sie od LASEK, na które narzekał Ken.
            > On już przestał.
            Był kiedyś zespól "Bez Jacka" i śpiewali min. "Śni się lasom las..."
            To może to ten LASEK?
            • tezgucio Re: laski pełne dynamitu 16.11.03, 20:37
              afe-lek napisała:
              > Gość portalu: A-a napisał(a):
              > > macie skojarzenia! wciąż laska! zaczęło sie od LASEK, na które narzekał Ke
              > n.
              > > On już przestał.
              > Był kiedyś zespól "Bez Jacka" i śpiewali min. "Śni się lasom las..."
              > To może to ten LASEK?
              Las lasek? Hmm...
          • tezgucio Re: laski pełne dynamitu 16.11.03, 20:36
            > macie skojarzenia! wciąż laska! zaczęło sie od LASEK, na które narzekał Ken.
            > On już przestał.
            On narzekał, my nie
            • Gość: A-a Re: las lasek IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.03, 21:06
              tezgucio napisał:

> Gość portalu: A-a napisał(a):
              > > macie skojarzenia! wciąż laska! zaczęło sie od LASEK, na które narzekał Ke
              > n.
              > > On już przestał.
              > On narzekał, my nie

Fajnie, nie macie powodu- przecież cały las!
              • tezgucio Re: las lasek 16.11.03, 22:44
                > Fajnie, nie macie powodu- przecież cały las!
                Lasek las wręcz przeraża nas.
                • Gość: A-a Re: las lasek IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.03, 00:24