aski68 13.03.06, 07:20 zawsze jak fajna impreza to mnie nie ma :):):) A tak poważnie, to czy ta impreza będzie cykliczna ? i czemu tylko dla kobiet ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 07:32 A może coś takiego jest też gdzieś dla facetów ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:05 cześć:) no mam nadzieję, że to nie będzie cykliczne, na te warsztaty się niestety nie załapałam - kontuzja nie pozwoliła na uczestnictwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:06 maxi z Twoimi wymiarami co tam chciałaś doskonalić? origami? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:08 jogę:) albo tai - chi:) bo samej to nie mam chęci... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:10 już sobie wyobrażam te figury :):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:12 no cóż, mądrzy powiadaja, że wyobraźnia rośnie z Tobą...:) a tak poważnie, kiedyś próbowałam parę figur z jogi... kręgosłup nie wytrzymał:( pewnie robiłam cos źle... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:16 Zawsze ciekawiły mnie te chińskie i hinduskie wygibasy :) Ale jakoś się nie odważyłem... niechybnie coś by mi popękało :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:17 odważ się, odważ:) to będzie nas dwoje, a na pewno be.em chętnie dołączy:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:18 o nie:) ja dziękuję... jedyne wygibasy jakie mnie interesują to łóżkowe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:21 ale dlaczego?? pomyśl sobie, ze po tych wygibasach na sali, będziesz mogłą bardziej powygibywac się w łóżku:) za to ręczę:) kondycja zdecdowanie mi się poprawiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:23 moje wygibasy polegają na tym, że potrafię się przekręcić z lewego boku na prawy i odwrotnie, a to wielka sztuka:))) inne harce zostawiam młodszym:)) ja już stara jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:24 no nie żartuj:) nie ma starych kobiet:) ja tam czuje sie młodo:) a nie na swoje lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:26 Nie ma starych kobiet.... cos dalej było o winie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:27 ja to wiem i bez wina:) tudzież innych trunków... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:25 z jednego boku na drugi powiadasz.... :):):):):) niezłe wygibasy :):):):) to gdzie te harce ? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:26 harce to samiec ma odstawiać:))) nie obserwowałeś nigdy ptaszków w okresie godów? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:28 no właśnie, to niesprawiedliwe, skoro w przyrodzie to chłopy się starają, czemu u ludzi inaczej:( Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:31 Jak to inaczej ????? Tak samo :):) u ptaszków jest jeszcze tak.... że to samce są ładniejsze :):):):):) Ale jakby nie patrzeć, to samica decyduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:33 samce ładniejsze? zaraz z krzesła spadnę:)) to, że mają kolorowe piórka to tylko dlatego, żeby mądra, sexowna samiczka zwrócia na nich uwagę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:33 dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:36 Te najinteligentniejsze zwykle zostają same :) Za to mają wiele pięknych wspomnień o kolegach z tamtych lat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:38 lepiej mieć milion wspomnień, niż leniwego, starego samca u boku do pierdzenia pod wspólną kołdrą:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:42 No właśne, później już tylko to pozostaje. Wspomnienia zawiść i zgryźliwość. Teorie, że każdy facet jest podły.... Później pozostaje tylko modlitwa. Na starość diabeł zamienia się w mnicha. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:43 nie każdy facet jest podły:))) znam kilku doskonalych:)) nie histeryzuj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:46 Wolni są czy tylko z doskoku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:46 znajdą sie i tacy i tacy.... nie generalizujmy. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:47 zajęci, wolni, uwolnieni:))) grunt, ze są:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:39 be.em napisała: > samce ładniejsze? zaraz z krzesła spadnę:)) to, że mają kolorowe piórka to > tylko dlatego, żeby mądra, sexowna samiczka zwrócia na nich uwagę:))) Tak sobie to tłumacz :):):):):):) ale taka jest prawda :):) wystarczy zerknąć za okno :) A ja może być sexowna szara samiczka ? :):):) chyba, że się pokoloruje :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:40 sex ma się w oczach nie na tyłku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:43 to ja od dzisiaj w ciemnych okularach do miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:44 ooo.. ja tez noszę:) dziś o 7.00 rano - okulary:)) dobrze, że było trochę słońca:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:45 na nosie okularki, ale co sie działo w głowie.... ehhh, mogłaby już ta wiosna przyjść.... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:05 aski - wszak to oczywiste: fajna impreza = zero mężczyzn:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:06 nie, no kilu fajnych mogłoby być, tak dla kontrastu:) ale zaznaczam - fajnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:06 chyba prowadzących, umięsnionych, opalonych i pół nagich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:08 o tak, tak!!! ja jestem ZA:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:10 be.em napisała: > aski - wszak to oczywiste: fajna impreza = zero mężczyzn:)) jako to jest, ze faceci mówia podobie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:11 faceci tylko tak mówią... kobiety - naprawdę tak myślą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:13 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:14 Nie nie :):):):) Fajne są takie męskie imprezy :):) Ale wiem... macie tak samo :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:16 cóż fajnego jest na męskich imprezach? stado pijanych facetów? a teraz porównaj to ze stadem chetnych, pachnących, ciepłych, slicznych lekko rozluźnionych kobiet:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:18 Cóż... w ten sposób to przedstawiając to masz rację :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:17 ja nie rozumiem, co może być fajnego w imprezach tylko z męskim gronem:) no my to się na pewno świetnie bawimy w babskim towarzystwie, tyle interesujacych tematów do obgadania.. ale sami faceci? kumple to mnie zawsze ciągną z sobą, żeby nie było monotematycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:23 oj nie... nikogo nie ciągniemy na imprezy męskie :):):) czasem wręcz trzeba wyjść tylko z kumplem :) A jakie tematy ? RÓZNE :):):) od aut poprzez blondynkę z naprzeciwka i nauczycielki ze szkoły :):):):) A co rózni te imprezy ? ojjjjjjjj sporo :):) faceci idą sobie pogadać, pewnie i wypić i .... tu zdradzę tajemnicę... nie są im amory w głowie :):):) chcą sobie normalnie pogadać z kumplami...TYLKO Nie są chętni :):) i ciepli :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:25 no to jak to jest, że moi koledzy idą sami, a po pół godzinie telefon, ze jada po mnie, bo sie nudzą i tematy im sie skończyły:) i nie mają z kim pić, biedactwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:30 Może po prostu było za drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:25 no widzisz, a kobiety rozmawiają o: -ostatnich podbojach, jak z kim i ile razy:)) -ile który kolega ma i jak długo może -wymieniają się doświadczeniami jak było z jednym kolegą którego wszystkie zbałamuciły -zwierzają się sobie wzajemnie jakie maja problemy z facetami w lóżku i udzielają sobie porad w tym zakresie:))) czy to nie jest ciekawe? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:28 be.em napisała: > no widzisz, a kobiety rozmawiają o: > -ostatnich podbojach, jak z kim i ile razy:)) > -ile który kolega ma i jak długo może > -wymieniają się doświadczeniami jak było z jednym kolegą którego wszystkie > zbałamuciły > -zwierzają się sobie wzajemnie jakie maja problemy z facetami w lóżku i > udzielają sobie porad w tym zakresie:))) > > czy to nie jest ciekawe? :))) Muszę się koniecznie wybrać na taką imprezę :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:29 zeby się dowiedzieć ciekawostek o facetach..? :))) czy o ...sobie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:33 be.em napisała: > zeby się dowiedzieć ciekawostek o facetach..? :))) czy o ...sobie? :)) Choroba... trudne pytanie :):):):):):) nie pomyślałem o tym a powinienem :):) Trzeba uważać czego się pragnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:35 ano włssnie:)) lepiej nie chodzić i nie wiedzieć:) kobiety bywają okrutne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:35 oj zaraz okrutne.. rzeczowe lepiej brzmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:30 mnie ostatnio mój bardzo dobry kumpel zapytał czego kobiety nie lubią w łóżku... no cóż, mogłam polegac tylko na swoich doznaniach, jego to usatysfakcjonowało.... czyli na spotkaniach z nami tez można się czegoś dowiedzieć. kolejne źródlo informacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:32 Nic nowego :)) pewnie dla tego tak po ciebie dzwonią. :))) Brak im doznań? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:34 o to ich nie pytam:) albo może mają jakieś dziewczyny na oku i chcą coś zakombinować... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:35 żeby się nie skończyło tam maxi, że kolega będzie w trakcie kombinowania a Ty będziesz mu instrukcje przez fon udzielać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:36 no kurcze, bo otworze poradnię:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:37 no dawaj, ja się dołączę - trzeba cennik opracowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:42 dobra, najpierw trza obmyślic nazwę firmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:48 nie możemy, to już zaklepana nazwa:( a złota rączka, to kurcze pomyślą, że kładziemy kafelki, albo podłączymy kran:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:49 no to może: "warsztaty dla Panów jak sprawić, by partnerka nie miewała migreny soboty po dzienniku" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:51 be.em napisała: > no to może: "warsztaty dla Panów jak sprawić, by partnerka nie miewała migreny > soboty po dzienniku" :)))) a GDZIE reszta tygodnia ?!?! że tak nieśmiało zapytam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:52 a przez resztę tygodnia będziecie odpoczywać po warsztatach:) nauka to ciężka praca!! mój tak dobrze nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:53 to nie wiesz, ze statystyczny Polak kocha się w soboty po dzienniku? :)) ja wierzę sondażom i się im poddaję, rad co do pozostałych dni tygodnia nie potrafię udzielać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:57 be.em napisała: > to nie wiesz, ze statystyczny Polak kocha się w soboty po dzienniku? :)) ja > wierzę sondażom i się im poddaję, rad co do pozostałych dni tygodnia nie > potrafię udzielać:)))) człowiek jakiś głupi i nieuświadomiony jest :)) O sobocie to słyszałem w związku z kąpielą :):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:58 wszystko się zgazda: na początek kąpiel, potem sex:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:00 be.em napisała: > wszystko się zgazda: na początek kąpiel, potem sex:))) tak by zdążyć na film po dzienniku :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:01 otóż to:))) no widzisz - znasz schematy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:04 no co wy... tak w 15 minut wszystko?? zdecydowanie panom potrzebne warsztaty... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:07 ja??? a z czego to wywnioskowałes? Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:08 Z tych 15 min. Teraz w modzie są gorące dziewczyny, rozpaloe już po minucie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:10 a są jakies mody w seksie? tego nie wiediałam.... no to chwilunia, rozpalona po minucie, mini orgaźmik po 2 minutach i po 5 koniec:)? odpada:) ja lubię dlugo.... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:10 słusznie:) to nie mydło, trza używać, bo się nie wymydli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:11 o rany:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:12 Orgaźmik może być po minucie , po dwóch następny po trzech ....... itd. Nie wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:13 eeeee.... kobieta to nie pilot od TV, jeden kanał, drugi, trzeci... tu trzeba mozolnie , z doświadzceniem szczyty zdobywać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:15 be.em napisała: > eeeee.... kobieta to nie pilot od TV, jeden kanał, drugi, trzeci... tu trzeba > mozolnie , z doświadzceniem szczyty zdobywać:))) Jak ja lubię góry... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:17 a ja lubię, jak kolega ma podobne zdanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:13 no ale to wszsytko nie w 15 minut:) jak żyję nie spotkałam faceta, który byłby gotowy po minucie na kolejny orgazm:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:14 bo nie spotkalaś bronka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:15 :)))) A ty skąd wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:15 Jesteś pewna że to tylko wina faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:21 a kto mówi o winie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:57 bronek, no co Ty... kazdy facet by się z Tobą zamienił, jeśli masz na myśli sex 7 dni w tygodniu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:58 Czasami trzeba odpoczywać ;))) wtedy to ja "mam migrenę" ;)) albo ciężko pracuję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:59 to może trzeba bronek już viagrę brać? :))) i ona będzie szczęśliwa i Ty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:01 Cholera :)) nie wystarczy wibrator? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:02 cholera - nie wiem:) może zapytaj zainteresowanej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:02 z tym szczęściem to może być różnie :) może nie po męsku napiszę :)) ale co za dużo to nie zdrowo ;) ale żeby tyko w soboty to też nie :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:05 w soboty - musowo:) pamietam jak moja koleżanka z meżem się rozwiodła, bo zawsze w sobote miała sex (ale nie po dzienniku) i mówiła, że od lat było tak samo:))) zaczynało się od tego, że mąż szedł do łazienki, wracał wykąpany i ściągał zegarek:))) tak mi to utkwiło w pamięci, że NIGDY nie pozwalam nikomu ściągać zegarka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:07 Ja zawsze ściągam zegarek :):):) ale zaraz po wejściu do domu :) a nie po dzienniku :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:08 aski - Ty jesteś mój GURU, MISTRZ i IDOL:))) możesz nawet spodnie ściągnąć - naprawdę nie zmienię o Tobie zdania:)) Poza tym między kumplami zegarek nie stanowi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:12 be.em napisała: > aski - Ty jesteś mój GURU, MISTRZ i IDOL:))) możesz nawet spodnie ściągnąć - > naprawdę nie zmienię o Tobie zdania:)) Poza tym między kumplami zegarek nie > stanowi:))) Dobrze, że jestem sam bo śmieje się GŁOŚNO :):):):) zegarek nie stanowi :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em tak trzymać:)) 13.03.06, 09:14 aski... tak trzymać:))) ale wódkę kiedyś spijemy, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: tak trzymać:)) 13.03.06, 09:17 be.em napisała: > aski... tak trzymać:))) ale wódkę kiedyś spijemy, co? :) > myślałem , że to już postanowione :))) teraz tylko czas i termin :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: tak trzymać:)) 13.03.06, 09:18 w miarę szybko, zanim na tę grypę zejdę:))) może być z pieprzem:))) nie mylic z pieprzykiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Zegarkiem można pokaleczyć kobiece plecy 13.03.06, 09:14 musowo trzeba ściągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Zegarkiem można pokaleczyć kobiece plecy 13.03.06, 09:16 no to Ci którzy są ze mną nie ściągają, a reszta ściąga:)) plecy mam całe i śliczne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:59 be.em napisała: > bronek, no co Ty... kazdy facet by się z Tobą zamienił, jeśli masz na myśli sex > > 7 dni w tygodniu... :))) NO :):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: A co zrobić aby je czasami miewała? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:25 jestem tylko ciekawa ile by wytrzymał:) i kto miałby częściej migreny:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:52 Gość portalu: maxi napisał(a): > nie możemy, to już zaklepana nazwa:( a złota rączka, to kurcze pomyślą, że > kładziemy kafelki, albo podłączymy kran:) ale fajnie a ja akurat szukam fachowców :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:53 a w jakiej dziedzinie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:56 Gość portalu: maxi napisał(a): > a w jakiej dziedzinie:)? jacy fachowcy ? od parkietów, elektryki, kafelki , tynki, hydraulika itp Sporo tego bo i remont kapitalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:02 o jezuśku... toż to będzie totalna demolka:) no ja służe tylko w dziedzinie tapet, malowania, kładzenia paneli:) jeśli mowa o remoncie:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:03 nawet jeśli nie to od czego są kumple? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:06 a witam kolegę:) no wyobraź sobie, że nie kumple się nie nadają, przynajmniej moi. jak remontowałam swoje meiszkanie, to byli w szoku, że sama maluję ściany.. oni w rękach nigdy nie mieli wałka malarskiego... nie wspomnę już o składaniu mebli.. Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:07 No to sie nie dziwię że masz takie zdanie o facetach. Gdzie ty ich poznajesz? Na dyskotekach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:11 nie chodze już na dyskoteki, dla ludzi w moim wieku nie ma już dyskotek.. sama sieczka.. a to sa kumple których znam od lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:14 Gość portalu: maxi napisał(a): > nie chodze już na dyskoteki, dla ludzi w moim wieku nie ma już dyskotek.. sama > sieczka.. a to sa kumple których znam od lat.... Podobno jest Dyskoteka Dorosłego Człowieka :)) czy coś takiego :):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:22 a GDZIE???? bo chyba nie w Zielonce.... ehhh, a tak bym potańczyła.... bar za wąski:( Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:28 Gość portalu: maxi napisał(a): > a GDZIE???? bo chyba nie w Zielonce.... ehhh, a tak bym potańczyła.... bar za > wąski:( www.imprezy.izg.pl/803,imprezy.html ale jest jesz jakaś knajpa gdzie grają stare kawałki min, z płyt winylowych, jeśli ktos jeszcze takie pamieta :) www.imprezy.izg.pl/ a tu inne imprezy w Zielonej :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:35 ooooohhh, dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:10 Gość portalu: maxi napisał(a): > a witam kolegę:) no wyobraź sobie, że nie kumple się nie nadają, przynajmniej > moi. jak remontowałam swoje meiszkanie, to byli w szoku, że sama maluję > ściany.. oni w rękach nigdy nie mieli wałka malarskiego... nie wspomnę już o > składaniu mebli.. też mam takiego znajomego , ale unikam jego pomocy :):):):) reszta znajomych jest kumata w "meblowe-lego" itp ale do remontu biorę jakąś ekipę bo sam nie podołam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:12 dobra ekipa to skarb..... mój kolega nie miał szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:05 Demolkę zaczynam od kwietnia i potrwa tak ze trzy miesiące Rozwalmam wszystko :):) w diabły Nawet kuchnie przenoszę do pokoju :):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:08 najszczersze wyrazy współczucia:) mnie to ceka ciut prędzej, ale tylko kuchnia:) pójdzie szybko!! Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:40 be.em napisała: > żeby się nie skończyło tam maxi, że kolega będzie w trakcie kombinowania a Ty > będziesz mu instrukcje przez fon udzielać:)))) jak w piosence.... "jak to się robi ? " :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:37 Gość portalu: maxi napisał(a): > mnie ostatnio mój bardzo dobry kumpel zapytał czego kobiety nie lubią w > łóżku... no cóż, mogłam polegac tylko na swoich doznaniach, jego to > usatysfakcjonowało.... czyli na spotkaniach z nami tez można się czegoś > dowiedzieć. kolejne źródlo informacji:) wiesz... każda lubi coś innego :) i w drugą stronę tak samo Jedna lubi zapalone świece a duga wosk na swoim ciele :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:38 aski68 napisał: > Jedna lubi zapalone świece a duga wosk na swoim ciele :):) > > aski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jestem w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie rozpraszaj mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))) bozsszsz... tyle sexu z rana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:41 uhhhhhhhhh, aski, my w pracy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:44 Drogie Panie Proponuję spacer na śniegu w celu ochłonięcia :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:45 nie ma mowy, mam grypę i gorączkę, po śniegu latać nie będę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:49 zdrowiej be.em zdrowiej... niedawno rozmawiałem ze znajomą , była na babskiej imprezie, no i stwierdziła, że mam rację... a teorię mam taka : prawdopodobieństwo "brania" jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia zakatarzenia " :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:51 znasz dobre sposoby na grypę? :))) ja już chyba wszystkiego próbowałam:)) przejadę się do babci, może spali mi kilka włosów i wypowie kilka zaklęć - 3 zdrowaśki i przejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:54 jak mnie coś bierze (jak dwa dni temu) to leżę bykiem pod kocem, ciepło ubrany. Biorę ferwex i aspirin c . Czasem robię sobie syrop z cebuli, ale jest niedobry :):) Ale podstawa to łóźko :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:57 ja robie tak, rutinoscorbin po 6 tabletek na raz, do tego ascalcin 3 rzy dziennie, mleko z miodem, wyrko, najlepiej przed telewizornią i kupa plytek do oglądania, ew. video:) aha i wyłączony teleofn, coby z firmy nie przeszkadzali:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:03 jeszce były takie genialne tabletki, kurcze, nie pomnę nazwy.... antybiotyk... o, disophrol!!! ale to na recepte. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zakatarzona Re: Wejście tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:38 Hej disophrol nie jest na receptę! A jest faktycznie genialny - 1 tabletka co 12 godzin - po dwóch tabletkach zero kataru! P.S. sorry że się tak wcięłam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 12:44 nie jest? a to mnie zaskoczyłaś... pamiętam, ze keidyś faktycznize nie był, ale później jak chcialam kupić, to już nie mogłam ot tak sobie od ręki, tylko właśnie z receptą.... no, ale jak sie nie choruje, to sie nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zakatarzona Re: Wejście tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:47 Kupowałam dzisiaj rano ale w 30 km od z.góry - może u was jest inaczej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:46 odpada:) już wolę taki stan niż odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Dobra koniec tych świnstw, trzeba zyć po 13.03.06, 09:20 bożemu. Wracam do pracy i życzę wszystkim miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Dobra koniec tych świnstw, trzeba zyć po IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:23 łeee, no ne bądź taki:) fajnie się zaczyna rozmowa rozkręcac, a Ty chodu:) chyba sie nie boisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:25 takie wyzwolone ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:26 a to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:29 Źle. Już nie wystarcza Wam orgazm co minutę. Chcecie też aby facet szczytował z taką częśtotliwością. Na serce padnę przy was :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:30 Jak u Woody Alena ... orgazm 24-godzinny :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:33 Kochany, Ty po prostu nie masz kondycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:34 Możliwe, ja już stary jestem. Odpowiedz