aski68 13.03.06, 07:20 zawsze jak fajna impreza to mnie nie ma :):):) A tak poważnie, to czy ta impreza będzie cykliczna ? i czemu tylko dla kobiet ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 07:32 A może coś takiego jest też gdzieś dla facetów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:05 cześć:) no mam nadzieję, że to nie będzie cykliczne, na te warsztaty się niestety nie załapałam - kontuzja nie pozwoliła na uczestnictwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:06 maxi z Twoimi wymiarami co tam chciałaś doskonalić? origami? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:08 jogę:) albo tai - chi:) bo samej to nie mam chęci... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:10 już sobie wyobrażam te figury :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:12 no cóż, mądrzy powiadaja, że wyobraźnia rośnie z Tobą...:) a tak poważnie, kiedyś próbowałam parę figur z jogi... kręgosłup nie wytrzymał:( pewnie robiłam cos źle... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:16 Zawsze ciekawiły mnie te chińskie i hinduskie wygibasy :) Ale jakoś się nie odważyłem... niechybnie coś by mi popękało :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:17 odważ się, odważ:) to będzie nas dwoje, a na pewno be.em chętnie dołączy:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:18 o nie:) ja dziękuję... jedyne wygibasy jakie mnie interesują to łóżkowe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:21 ale dlaczego?? pomyśl sobie, ze po tych wygibasach na sali, będziesz mogłą bardziej powygibywac się w łóżku:) za to ręczę:) kondycja zdecdowanie mi się poprawiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:23 moje wygibasy polegają na tym, że potrafię się przekręcić z lewego boku na prawy i odwrotnie, a to wielka sztuka:))) inne harce zostawiam młodszym:)) ja już stara jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:24 no nie żartuj:) nie ma starych kobiet:) ja tam czuje sie młodo:) a nie na swoje lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:26 Nie ma starych kobiet.... cos dalej było o winie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:27 ja to wiem i bez wina:) tudzież innych trunków... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:25 z jednego boku na drugi powiadasz.... :):):):):) niezłe wygibasy :):):):) to gdzie te harce ? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:26 harce to samiec ma odstawiać:))) nie obserwowałeś nigdy ptaszków w okresie godów? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:28 no właśnie, to niesprawiedliwe, skoro w przyrodzie to chłopy się starają, czemu u ludzi inaczej:( Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:31 Jak to inaczej ????? Tak samo :):) u ptaszków jest jeszcze tak.... że to samce są ładniejsze :):):):):) Ale jakby nie patrzeć, to samica decyduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:33 samce ładniejsze? zaraz z krzesła spadnę:)) to, że mają kolorowe piórka to tylko dlatego, żeby mądra, sexowna samiczka zwrócia na nich uwagę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:33 dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:36 Te najinteligentniejsze zwykle zostają same :) Za to mają wiele pięknych wspomnień o kolegach z tamtych lat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:38 lepiej mieć milion wspomnień, niż leniwego, starego samca u boku do pierdzenia pod wspólną kołdrą:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:42 No właśne, później już tylko to pozostaje. Wspomnienia zawiść i zgryźliwość. Teorie, że każdy facet jest podły.... Później pozostaje tylko modlitwa. Na starość diabeł zamienia się w mnicha. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:43 nie każdy facet jest podły:))) znam kilku doskonalych:)) nie histeryzuj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:46 Wolni są czy tylko z doskoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:46 znajdą sie i tacy i tacy.... nie generalizujmy. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:47 zajęci, wolni, uwolnieni:))) grunt, ze są:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:39 be.em napisała: > samce ładniejsze? zaraz z krzesła spadnę:)) to, że mają kolorowe piórka to > tylko dlatego, żeby mądra, sexowna samiczka zwrócia na nich uwagę:))) Tak sobie to tłumacz :):):):):):) ale taka jest prawda :):) wystarczy zerknąć za okno :) A ja może być sexowna szara samiczka ? :):):) chyba, że się pokoloruje :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:40 sex ma się w oczach nie na tyłku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:43 to ja od dzisiaj w ciemnych okularach do miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:44 ooo.. ja tez noszę:) dziś o 7.00 rano - okulary:)) dobrze, że było trochę słońca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:45 na nosie okularki, ale co sie działo w głowie.... ehhh, mogłaby już ta wiosna przyjść.... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:05 aski - wszak to oczywiste: fajna impreza = zero mężczyzn:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:06 nie, no kilu fajnych mogłoby być, tak dla kontrastu:) ale zaznaczam - fajnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:06 chyba prowadzących, umięsnionych, opalonych i pół nagich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:08 o tak, tak!!! ja jestem ZA:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:10 be.em napisała: > aski - wszak to oczywiste: fajna impreza = zero mężczyzn:)) jako to jest, ze faceci mówia podobie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:11 faceci tylko tak mówią... kobiety - naprawdę tak myślą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:13 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:14 Nie nie :):):):) Fajne są takie męskie imprezy :):) Ale wiem... macie tak samo :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:16 cóż fajnego jest na męskich imprezach? stado pijanych facetów? a teraz porównaj to ze stadem chetnych, pachnących, ciepłych, slicznych lekko rozluźnionych kobiet:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:18 Cóż... w ten sposób to przedstawiając to masz rację :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:17 ja nie rozumiem, co może być fajnego w imprezach tylko z męskim gronem:) no my to się na pewno świetnie bawimy w babskim towarzystwie, tyle interesujacych tematów do obgadania.. ale sami faceci? kumple to mnie zawsze ciągną z sobą, żeby nie było monotematycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:23 oj nie... nikogo nie ciągniemy na imprezy męskie :):):) czasem wręcz trzeba wyjść tylko z kumplem :) A jakie tematy ? RÓZNE :):):) od aut poprzez blondynkę z naprzeciwka i nauczycielki ze szkoły :):):):) A co rózni te imprezy ? ojjjjjjjj sporo :):) faceci idą sobie pogadać, pewnie i wypić i .... tu zdradzę tajemnicę... nie są im amory w głowie :):):) chcą sobie normalnie pogadać z kumplami...TYLKO Nie są chętni :):) i ciepli :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:25 no to jak to jest, że moi koledzy idą sami, a po pół godzinie telefon, ze jada po mnie, bo sie nudzą i tematy im sie skończyły:) i nie mają z kim pić, biedactwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:30 Może po prostu było za drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:25 no widzisz, a kobiety rozmawiają o: -ostatnich podbojach, jak z kim i ile razy:)) -ile który kolega ma i jak długo może -wymieniają się doświadczeniami jak było z jednym kolegą którego wszystkie zbałamuciły -zwierzają się sobie wzajemnie jakie maja problemy z facetami w lóżku i udzielają sobie porad w tym zakresie:))) czy to nie jest ciekawe? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:28 be.em napisała: > no widzisz, a kobiety rozmawiają o: > -ostatnich podbojach, jak z kim i ile razy:)) > -ile który kolega ma i jak długo może > -wymieniają się doświadczeniami jak było z jednym kolegą którego wszystkie > zbałamuciły > -zwierzają się sobie wzajemnie jakie maja problemy z facetami w lóżku i > udzielają sobie porad w tym zakresie:))) > > czy to nie jest ciekawe? :))) Muszę się koniecznie wybrać na taką imprezę :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:29 zeby się dowiedzieć ciekawostek o facetach..? :))) czy o ...sobie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:33 be.em napisała: > zeby się dowiedzieć ciekawostek o facetach..? :))) czy o ...sobie? :)) Choroba... trudne pytanie :):):):):):) nie pomyślałem o tym a powinienem :):) Trzeba uważać czego się pragnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:35 ano włssnie:)) lepiej nie chodzić i nie wiedzieć:) kobiety bywają okrutne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:35 oj zaraz okrutne.. rzeczowe lepiej brzmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:30 mnie ostatnio mój bardzo dobry kumpel zapytał czego kobiety nie lubią w łóżku... no cóż, mogłam polegac tylko na swoich doznaniach, jego to usatysfakcjonowało.... czyli na spotkaniach z nami tez można się czegoś dowiedzieć. kolejne źródlo informacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:32 Nic nowego :)) pewnie dla tego tak po ciebie dzwonią. :))) Brak im doznań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:34 o to ich nie pytam:) albo może mają jakieś dziewczyny na oku i chcą coś zakombinować... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:35 żeby się nie skończyło tam maxi, że kolega będzie w trakcie kombinowania a Ty będziesz mu instrukcje przez fon udzielać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:36 no kurcze, bo otworze poradnię:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:37 no dawaj, ja się dołączę - trzeba cennik opracowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:42 dobra, najpierw trza obmyślic nazwę firmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:48 nie możemy, to już zaklepana nazwa:( a złota rączka, to kurcze pomyślą, że kładziemy kafelki, albo podłączymy kran:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:49 no to może: "warsztaty dla Panów jak sprawić, by partnerka nie miewała migreny soboty po dzienniku" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:51 be.em napisała: > no to może: "warsztaty dla Panów jak sprawić, by partnerka nie miewała migreny > soboty po dzienniku" :)))) a GDZIE reszta tygodnia ?!?! że tak nieśmiało zapytam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:52 a przez resztę tygodnia będziecie odpoczywać po warsztatach:) nauka to ciężka praca!! mój tak dobrze nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:53 to nie wiesz, ze statystyczny Polak kocha się w soboty po dzienniku? :)) ja wierzę sondażom i się im poddaję, rad co do pozostałych dni tygodnia nie potrafię udzielać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:57 be.em napisała: > to nie wiesz, ze statystyczny Polak kocha się w soboty po dzienniku? :)) ja > wierzę sondażom i się im poddaję, rad co do pozostałych dni tygodnia nie > potrafię udzielać:)))) człowiek jakiś głupi i nieuświadomiony jest :)) O sobocie to słyszałem w związku z kąpielą :):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:58 wszystko się zgazda: na początek kąpiel, potem sex:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:00 be.em napisała: > wszystko się zgazda: na początek kąpiel, potem sex:))) tak by zdążyć na film po dzienniku :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:01 otóż to:))) no widzisz - znasz schematy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:04 no co wy... tak w 15 minut wszystko?? zdecydowanie panom potrzebne warsztaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:07 ja??? a z czego to wywnioskowałes? Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:08 Z tych 15 min. Teraz w modzie są gorące dziewczyny, rozpaloe już po minucie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:10 a są jakies mody w seksie? tego nie wiediałam.... no to chwilunia, rozpalona po minucie, mini orgaźmik po 2 minutach i po 5 koniec:)? odpada:) ja lubię dlugo.... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:10 słusznie:) to nie mydło, trza używać, bo się nie wymydli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:11 o rany:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:12 Orgaźmik może być po minucie , po dwóch następny po trzech ....... itd. Nie wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:13 eeeee.... kobieta to nie pilot od TV, jeden kanał, drugi, trzeci... tu trzeba mozolnie , z doświadzceniem szczyty zdobywać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:15 be.em napisała: > eeeee.... kobieta to nie pilot od TV, jeden kanał, drugi, trzeci... tu trzeba > mozolnie , z doświadzceniem szczyty zdobywać:))) Jak ja lubię góry... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:17 a ja lubię, jak kolega ma podobne zdanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:13 no ale to wszsytko nie w 15 minut:) jak żyję nie spotkałam faceta, który byłby gotowy po minucie na kolejny orgazm:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:14 bo nie spotkalaś bronka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:15 :)))) A ty skąd wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:15 Jesteś pewna że to tylko wina faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:21 a kto mówi o winie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:57 bronek, no co Ty... kazdy facet by się z Tobą zamienił, jeśli masz na myśli sex 7 dni w tygodniu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:58 Czasami trzeba odpoczywać ;))) wtedy to ja "mam migrenę" ;)) albo ciężko pracuję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:59 to może trzeba bronek już viagrę brać? :))) i ona będzie szczęśliwa i Ty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:01 Cholera :)) nie wystarczy wibrator? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:02 cholera - nie wiem:) może zapytaj zainteresowanej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:02 z tym szczęściem to może być różnie :) może nie po męsku napiszę :)) ale co za dużo to nie zdrowo ;) ale żeby tyko w soboty to też nie :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:05 w soboty - musowo:) pamietam jak moja koleżanka z meżem się rozwiodła, bo zawsze w sobote miała sex (ale nie po dzienniku) i mówiła, że od lat było tak samo:))) zaczynało się od tego, że mąż szedł do łazienki, wracał wykąpany i ściągał zegarek:))) tak mi to utkwiło w pamięci, że NIGDY nie pozwalam nikomu ściągać zegarka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:07 Ja zawsze ściągam zegarek :):):) ale zaraz po wejściu do domu :) a nie po dzienniku :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:08 aski - Ty jesteś mój GURU, MISTRZ i IDOL:))) możesz nawet spodnie ściągnąć - naprawdę nie zmienię o Tobie zdania:)) Poza tym między kumplami zegarek nie stanowi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:12 be.em napisała: > aski - Ty jesteś mój GURU, MISTRZ i IDOL:))) możesz nawet spodnie ściągnąć - > naprawdę nie zmienię o Tobie zdania:)) Poza tym między kumplami zegarek nie > stanowi:))) Dobrze, że jestem sam bo śmieje się GŁOŚNO :):):):) zegarek nie stanowi :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em tak trzymać:)) 13.03.06, 09:14 aski... tak trzymać:))) ale wódkę kiedyś spijemy, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: tak trzymać:)) 13.03.06, 09:17 be.em napisała: > aski... tak trzymać:))) ale wódkę kiedyś spijemy, co? :) > myślałem , że to już postanowione :))) teraz tylko czas i termin :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: tak trzymać:)) 13.03.06, 09:18 w miarę szybko, zanim na tę grypę zejdę:))) może być z pieprzem:))) nie mylic z pieprzykiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Zegarkiem można pokaleczyć kobiece plecy 13.03.06, 09:14 musowo trzeba ściągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Zegarkiem można pokaleczyć kobiece plecy 13.03.06, 09:16 no to Ci którzy są ze mną nie ściągają, a reszta ściąga:)) plecy mam całe i śliczne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:59 be.em napisała: > bronek, no co Ty... kazdy facet by się z Tobą zamienił, jeśli masz na myśli sex > > 7 dni w tygodniu... :))) NO :):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: A co zrobić aby je czasami miewała? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:25 jestem tylko ciekawa ile by wytrzymał:) i kto miałby częściej migreny:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:52 Gość portalu: maxi napisał(a): > nie możemy, to już zaklepana nazwa:( a złota rączka, to kurcze pomyślą, że > kładziemy kafelki, albo podłączymy kran:) ale fajnie a ja akurat szukam fachowców :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:53 a w jakiej dziedzinie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:56 Gość portalu: maxi napisał(a): > a w jakiej dziedzinie:)? jacy fachowcy ? od parkietów, elektryki, kafelki , tynki, hydraulika itp Sporo tego bo i remont kapitalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:02 o jezuśku... toż to będzie totalna demolka:) no ja służe tylko w dziedzinie tapet, malowania, kładzenia paneli:) jeśli mowa o remoncie:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:03 nawet jeśli nie to od czego są kumple? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:06 a witam kolegę:) no wyobraź sobie, że nie kumple się nie nadają, przynajmniej moi. jak remontowałam swoje meiszkanie, to byli w szoku, że sama maluję ściany.. oni w rękach nigdy nie mieli wałka malarskiego... nie wspomnę już o składaniu mebli.. Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:07 No to sie nie dziwię że masz takie zdanie o facetach. Gdzie ty ich poznajesz? Na dyskotekach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:11 nie chodze już na dyskoteki, dla ludzi w moim wieku nie ma już dyskotek.. sama sieczka.. a to sa kumple których znam od lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:14 Gość portalu: maxi napisał(a): > nie chodze już na dyskoteki, dla ludzi w moim wieku nie ma już dyskotek.. sama > sieczka.. a to sa kumple których znam od lat.... Podobno jest Dyskoteka Dorosłego Człowieka :)) czy coś takiego :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:22 a GDZIE???? bo chyba nie w Zielonce.... ehhh, a tak bym potańczyła.... bar za wąski:( Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:28 Gość portalu: maxi napisał(a): > a GDZIE???? bo chyba nie w Zielonce.... ehhh, a tak bym potańczyła.... bar za > wąski:( www.imprezy.izg.pl/803,imprezy.html ale jest jesz jakaś knajpa gdzie grają stare kawałki min, z płyt winylowych, jeśli ktos jeszcze takie pamieta :) www.imprezy.izg.pl/ a tu inne imprezy w Zielonej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:35 ooooohhh, dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:10 Gość portalu: maxi napisał(a): > a witam kolegę:) no wyobraź sobie, że nie kumple się nie nadają, przynajmniej > moi. jak remontowałam swoje meiszkanie, to byli w szoku, że sama maluję > ściany.. oni w rękach nigdy nie mieli wałka malarskiego... nie wspomnę już o > składaniu mebli.. też mam takiego znajomego , ale unikam jego pomocy :):):):) reszta znajomych jest kumata w "meblowe-lego" itp ale do remontu biorę jakąś ekipę bo sam nie podołam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:12 dobra ekipa to skarb..... mój kolega nie miał szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:05 Demolkę zaczynam od kwietnia i potrwa tak ze trzy miesiące Rozwalmam wszystko :):) w diabły Nawet kuchnie przenoszę do pokoju :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:08 najszczersze wyrazy współczucia:) mnie to ceka ciut prędzej, ale tylko kuchnia:) pójdzie szybko!! Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:40 be.em napisała: > żeby się nie skończyło tam maxi, że kolega będzie w trakcie kombinowania a Ty > będziesz mu instrukcje przez fon udzielać:)))) jak w piosence.... "jak to się robi ? " :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:37 Gość portalu: maxi napisał(a): > mnie ostatnio mój bardzo dobry kumpel zapytał czego kobiety nie lubią w > łóżku... no cóż, mogłam polegac tylko na swoich doznaniach, jego to > usatysfakcjonowało.... czyli na spotkaniach z nami tez można się czegoś > dowiedzieć. kolejne źródlo informacji:) wiesz... każda lubi coś innego :) i w drugą stronę tak samo Jedna lubi zapalone świece a duga wosk na swoim ciele :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:38 aski68 napisał: > Jedna lubi zapalone świece a duga wosk na swoim ciele :):) > > aski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jestem w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie rozpraszaj mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))) bozsszsz... tyle sexu z rana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:41 uhhhhhhhhh, aski, my w pracy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:44 Drogie Panie Proponuję spacer na śniegu w celu ochłonięcia :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:45 nie ma mowy, mam grypę i gorączkę, po śniegu latać nie będę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:49 zdrowiej be.em zdrowiej... niedawno rozmawiałem ze znajomą , była na babskiej imprezie, no i stwierdziła, że mam rację... a teorię mam taka : prawdopodobieństwo "brania" jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia zakatarzenia " :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:51 znasz dobre sposoby na grypę? :))) ja już chyba wszystkiego próbowałam:)) przejadę się do babci, może spali mi kilka włosów i wypowie kilka zaklęć - 3 zdrowaśki i przejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:54 jak mnie coś bierze (jak dwa dni temu) to leżę bykiem pod kocem, ciepło ubrany. Biorę ferwex i aspirin c . Czasem robię sobie syrop z cebuli, ale jest niedobry :):) Ale podstawa to łóźko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:57 ja robie tak, rutinoscorbin po 6 tabletek na raz, do tego ascalcin 3 rzy dziennie, mleko z miodem, wyrko, najlepiej przed telewizornią i kupa plytek do oglądania, ew. video:) aha i wyłączony teleofn, coby z firmy nie przeszkadzali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:03 jeszce były takie genialne tabletki, kurcze, nie pomnę nazwy.... antybiotyk... o, disophrol!!! ale to na recepte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: Wejście tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:38 Hej disophrol nie jest na receptę! A jest faktycznie genialny - 1 tabletka co 12 godzin - po dwóch tabletkach zero kataru! P.S. sorry że się tak wcięłam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 12:44 nie jest? a to mnie zaskoczyłaś... pamiętam, ze keidyś faktycznize nie był, ale później jak chcialam kupić, to już nie mogłam ot tak sobie od ręki, tylko właśnie z receptą.... no, ale jak sie nie choruje, to sie nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: Wejście tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:47 Kupowałam dzisiaj rano ale w 30 km od z.góry - może u was jest inaczej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:46 odpada:) już wolę taki stan niż odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Dobra koniec tych świnstw, trzeba zyć po 13.03.06, 09:20 bożemu. Wracam do pracy i życzę wszystkim miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Dobra koniec tych świnstw, trzeba zyć po IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:23 łeee, no ne bądź taki:) fajnie się zaczyna rozmowa rozkręcac, a Ty chodu:) chyba sie nie boisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:25 takie wyzwolone ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:26 a to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:29 Źle. Już nie wystarcza Wam orgazm co minutę. Chcecie też aby facet szczytował z taką częśtotliwością. Na serce padnę przy was :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:30 Jak u Woody Alena ... orgazm 24-godzinny :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:33 Kochany, Ty po prostu nie masz kondycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:34 Możliwe, ja już stary jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:36 a stary to ile latek? o ile mogę zapytać... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:37 maxi on ma 50+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:41 serio????????? bronek:) przyznaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:28 coś Ty... ja jestem nieśmiała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Ty tak ale Ty masz męża :))) 13.03.06, 09:31 mąż też człowiek :):) odpocząć musi :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Ty tak ale Ty masz męża :))) 13.03.06, 09:31 aski... kupuję dzisiaj wódkę.. bez dwóch zdań:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Ty tak ale Ty masz męża :))) 13.03.06, 09:38 be.em napisała: > aski... kupuję dzisiaj wódkę.. bez dwóch zdań:))) mam świetne ogórki kiszone :):) sam robię, nie chwaląc się wcale :):) będzie jak znalazł :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Ty tak ale Ty masz męża :))) 13.03.06, 09:39 dobra, i sledzie trza kupić:)) i kielbasę polską surową:)) już się cieszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Ty tak ale Ty masz męża :))) 13.03.06, 09:41 be.em napisała: > dobra, i sledzie trza kupić:)) i kielbasę polską surową:)) już się cieszę:))) kiełbasę dostałem włąsnej roboty, nie będziemy się truć byle czym :)) śledzie w oleju ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Ty tak ale Ty masz męża :))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:32 niemąż też powinien:) a orgazm 24-godzinny.... nooo, to by było coś.. ale chłop mógłby nie przeżyc, a jeszcze jest mi potrzebny:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:37 komp. i będziesz szczytować cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:39 b_ronek napisał: > komp. i będziesz szczytować cały rok. > chcesz zrobć ze mnie mumię ? :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:42 no ale całowac sie z kompem nie będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:43 po co się całowac? strata czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:49 be.em napisała: > po co się całowac? strata czasu:) jejku.... jak strata ? z kim Ty sie całujesz ? :):):):):) i jak :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:50 ja się nie caluję:))) przychodzę, biorę to, co chcę i idę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:51 be.em napisała: > ja się nie caluję:))) > > przychodzę, biorę to, co chcę i idę:))) > > Jak wikingowie :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:52 z tą różnicą, że nie mam brody ani rogów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:54 sama powiedz... różnica tylko kosmetyczna :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:54 zdecydowanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:42 No z tymi rogami to nigdy nic do końca nie wiadomo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:52 oj, ja tak nie umiem, uwielbiam się całować:( Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:53 mam to samo :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:54 ale z was całuśni ludzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:55 oj okrutnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Ale za to 24 h to będzie pryszcz :))) 13.03.06, 09:44 :)) jedni idą na ilość inni na jakość. To niekoniecznie idzie w parze. Więc wybór musi być :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Ale za to 24 h to będzie pryszcz :))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:46 ja nie uznaję półśrodków:) musi być i ilośc i jakość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nie ma takiej możliwości. Albo dużo albo dobr IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:53 nic z tego,należy dążyć do doskonałości:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:48 Gość portalu: maxi napisał(a): > no ale całowac sie z kompem nie będę:) najbardziej erotyczna rzecz... też nie będę wymieniał płynów z kompem :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:53 o właśnie:)lepiej z osobnikiem płci przeciwnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:43 dlaczego mumię? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do 13.03.06, 09:52 b_ronek napisał: > dlaczego mumię? wyobraź sobie jakbyś(my) wyglądali po 24-godzinnym ograźmie ? Dosłownie jak mumie :):):) zasuszeni z głupkowatym uśmiechem na ustach :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Nie martw się niedługo podłączysz się do IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:54 ale z drugiej strony, pomyśl sobie, co byś wczesniej przeżył:) chyba jednak wolę w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: ASKI... 13.03.06, 09:57 fakt, coraz ciężej się tu poruszać :):):) a zobaczcie jak komentarz do artykułu może spowodować wspaniałą wymianę zdań i dośwaidczeń :):):):):):):) a to była tylko joga :):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ASKI... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:58 ale za to jaka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ASKI... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 10:04 i równie miło powinien się skończyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: ASKI... 13.03.06, 10:12 nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca :) ale powinno być ok :):) zresztą czemu ma być inaczej ? wszystko zależy od nastawienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ASKI... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 10:13 moje na pewno jest właściwe:) i oby takie pozostało:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: ASKI... 13.03.06, 10:15 Mam tak samo, choć za chwilę czeka mnie praca przy kompie z rodzicielką :) Kilka kwitów do napisania...ale nic to :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: ASKI... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 10:21 ja od trzec godzin pisze jedno pismo, ale dyskusja na forum ciekawsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: ASKI... 13.03.06, 10:22 wcale się nie dziwię, kawa mi ostygła, w domu bajzel :):) a jeszcze nie widziałem ciekawego pisma :):) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 zmykam... 13.03.06, 10:25 na czas jakiś :) piszcie piszcie z chęcią później poczytam :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 10:27 no to zmykaj, miłego dnia:) a moje pismo to najprawwdziwsze w świecie wodolejstwo.... cóż, taka branża:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 12:26 o rany !!!!!!! skończyłam!!!!! proszę o oklaski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: zmykam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:48 brawo!... chociaż nie wiem o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 12:51 od rana pisałam pismo, a przez rozmowę z aski i be.em nie moglam skończyć:) za ciekawie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: zmykam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:53 Aaaa to rozumiem... ja też zaczęłam czytać i od rana nawet nie ruszyłam roboty /wstyd/ Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 12:54 Niezła wymówka , nie ma co :):):):):):):) wiedziałem, że będzie na mie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:01 no wiesz, nieobecni nie moga się bronić:) ale jesteś tylko współwinnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: zmykam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:05 Potrzeba nam tu więcej takich winnych bo zaczynam się nudzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:07 Gość portalu: zakatarzona napisał(a): > Potrzeba nam tu więcej takich winnych bo zaczynam się nudzić :) przyznaje sie do winy :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:06 Kamień spadł mi z serca :):) bo juz mnie sumienie gryzło :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:14 słucahj, nie jestś sam:) dobrze, że szef się nie zorientował:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: zmykam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:17 A ja mam luuuzik... szef na 2-dniowej delegacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:22 oj, ja będe mieć luzik od poniedziałku:) 2 tygodnie urlopu:) i pisanie pracy dyplomowej..... no, ale za to bez pobudki o 5-tej rano:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:30 a ja w domku sam, tylko kurczak w piekarniku :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: zmykam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:33 A ja umieram z głodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:34 ja też.... a tak pachnie, ze zjem surowego :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:36 no pięknie aski.... do tej pory to miałam tylko w głowie wygibasy, a teraz jescze doszedł głód:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:45 Gość portalu: maxi napisał(a): > no pięknie aski.... do tej pory to miałam tylko w głowie wygibasy, a teraz > jescze doszedł głód:) Niebezpieczna mieszanka :):):):) jedno spala kalorie a drugie wręcz przeciwnie :):) teraz które - które ? :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:49 bardzo wybuchowa mieszkanka:) może to i niełądnie jeść kurczaka w łóżku.. ale jak się ktoś postara to z tego świetna gra wstępna..... mmmmmmm... rozmarzyłam się.... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:55 Kurczak powiadasz....hm... mozna i tak tylko poscieli szkoda, tłuszcz ciężko schodzi :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:58 e tam, skutki uboczne nieważne, w końcu od czego są proszki i pralka:) ważny efekt koncowy:) oj, lubię jak facet je mi z ręki...... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 14:00 pierwszy raz jadłem 11 lat temu i do dzis tak mam :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 14:02 no widzisz, coś w tym jest:) ciekawe ile to moje szczęście wytrzyma:) jeszce ma szansę się urwać.... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 14:04 Jak już jadasz to nie bardzo :):):):) się opłaca :) zmykam na obiadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 14:06 to on je mi z ręki, a nie odwrotnie:) w takim razie smacznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:34 raaaany, kurczak:) a chromolić ptasią grypę:) głodna jestem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:36 Gość portalu: maxi napisał(a): > raaaany, kurczak:) a chromolić ptasią grypę:) głodna jestem!!!! Pikantyny z miodem :):) grypa takich sie nie trzyma :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:37 uhhh, a ja już wsio zeżarłam co było w pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:46 Gość portalu: maxi napisał(a): > uhhh, a ja już wsio zeżarłam co było w pracy:( może została jeszcze jakaś ryza papieru :):) kolorowy ponoć smaczniejszy :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:50 lecę szukać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:54 ale ja mam kochanych kolegów w pracy:) a na pewno jednego, oddał mi własne śniadanie:) i jak tu ich nie kochać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:56 Gość portalu: maxi napisał(a): > ale ja mam kochanych kolegów w pracy:) a na pewno jednego, oddał mi własne > śniadanie:) i jak tu ich nie kochać!!! za śniadanie ? :):):):):) chyba zacznę nosic "skibki" do pracy :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:57 no slucahj, od czegoś trzeba zacząć:) każdy pretekst jest dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: zmykam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:08 To i ja jdę do kolegów w łaskę... może któryś nie dojadł śniadania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 14:10 spróbować nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: zmykam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:15 Szkoda że panowie diet nie stosują... wszystkie konkrety pozjadali. Ale załapałam się na jabłko i jeszcze przyniosą mi miętówkę jak się zaparzy. Czasem fajnie być jedyną babką w firmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 14:40 No to pojadłem i mogę z głodnymi pogadać :):) Zawsze jest fajnie być jedyną w firmie :) Zero konkurencjii , nie przyjdzie w takiej samiej kiecce czy bluzce, nie bedzie obgadywała, czy ciagle zajmowała najfajniejszego faceta w firmie :):) Same plusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: zmykam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:58 Powiem ci szczerze... pracowałam wcześniej jednocześnie z kilkunastoma kobietami - nie było tragedii ale teraz jest zupełnie inaczej. Tu wcale nie chodzi o konkurencję, o ciuchy, o mężczyzn. To zupełnie nie ten problem. W nowej firmie pracuję od 3 lat i nie zdarzyły mi się większe nieporozumienia ze współpracownikami. Jak jest problem to mogę iść do każdego i próbować się dogadać. A w poprzedniej pracy żadna z pań nie czuła się za nic odpowiedzialna a jak się którejś zdarzyła "wpadka" to nie mogłam rzeczowo porozmawiać bo każda była bardzo obrażona i leciała wyżalić się pięciu innym jaka to ja jestem. Brak było tam organizacji pracy i podziału obowiązków. Teraz jak sobie dobrze pracę rozłożę to mimo że jest jej więcej, mogę sobie pozwolić na taki dzień jak dzisiaj... błogie nieróbstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: zmykam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:00 Aha, no i dowcipów teraz słucham zupełnie innych... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 15:05 Dokładnie ) Ja niemal zawsze pracowałem z facetami i tak mi sie podoba. Zawsze można sie dogadać a nawet jak wyniknie jakiś problem to wszystko da się obdagać bez obrażania na całe życie ;) Nie wiem dlaczego ale kobiety są jakoś tak skonstruowane, ze w "kupie" ciut głupieją ( bez obrazy) :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 09:38 niestety nie "ciut", ale bardzo głupieją..... przykrość, że muszę tak mówić o własnej płci, ale to niestety prawda. ja tam wole pracować z facetami, są mniej skomplikowani "w obsłudze":) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 bo my jesteśmy prości :):) 14.03.06, 09:45 Witam :) już kiedyś przytoczyłem ten tekst, ale miło się czyta zwłaszcza kobietą :):) 1. Jesteśmy prości. 2. Nie rozumiemy żadnych subtelnych, pośrednich próśb. Pośrednie bezpośrednie prośby nie działają. Te pośrednie postawione bezpośrednio przed naszym nosem tez nie działają. Po prostu powiedz czego chcesz. 3. Jeżeli zadajesz pytanie, na które nie oczekujesz odpowiedzi, nie zdziw się, ze otrzymasz odpowiedz, której raczej nie chciałaś usłyszeć. 4. My jesteśmy PROŚCI. Jeżeli proszę o podanie mi chleba, to nie mam na myśli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, ze nie ma na stole chleba. Nie ma tu żadnych niedomówień czy żalu. My jesteśmy naprawdę prości. 5. My jesteśmy PROŚCI. Nie ma sensu pytać mnie o czym myślę, bo przez 96.5% czasu myślę o seksie. I nie, nie jesteśmy opętani. To po prostu nam się najbardziej podoba. Jesteśmy PROŚCI. 6. Czasem nie myślę o tobie. Nie szkodzi. Proszę przywyknij do tego. Nie pytaj o czym myślę, jeżeli nie jesteś przygotowana do rozmowy na temat polityki, ekonomii, filozofii, piłki nożnej, picia, piersi, nóg czy fajnych samochodów. 7. Piątek / sobota / niedziela = żarcie = kumple = latanie i piwo = tragiczne maniery. To cos takiego jak księżyc w pełni. Nie do uniknięcia. 8. Zakupy nam się nie podobają, i ja nigdy nie będę ich lubić. 9. Gdy gdzieś idziemy, cokolwiek założysz, będziesz w tym wyglądać doskonale. Przysięgam. 10. Masz wystarczająco dużo ciuchów. Masz wystarczająco dużo butów. Płacz to szantaż. Bankrutowanie mnie nie jest okazywaniem uczucia z twojej strony. 11. Większość mężczyzn posiada 3 pary butów. Powtarzam raz jeszcze, jesteśmy prości. Skąd ci przychodzi do głowy pomysł, ze pomogę ci wybrać z twoich 30 par, te która najlepiej pasują. 12. Proste odpowiedzi jak TAK i NIE SA doskonale akceptowane, bez znaczenia na jakie pytanie. 13. Jeżeli masz jakiś problem, przychodź do mnie tylko po pomoc w jego rozwiązaniu. Nie przychodź się użalać jakbym był jakąś twoją przyjaciółką. 14. Ból głowy, który trwa 17 miesięcy, to nie ból głowy. Idź do lekarza. 15. Jeżeli powiem cos, co może być zrozumiane w dwojaki sposób i jeden z nich spowoduje, ze będziesz nieszczęśliwa czy zmartwiona, wiedz ze mam na myśli to drugie. 16. Wszyscy mężczyźni znają tylko 16 kolorów. Śliwka to owoc a nie kolor!!! 17. I co to za pieprzony kolor ta fuksja? I poza tym jak się to pisze? 18. Lubimy piwo tak samo jak wy lubicie torebki. Wy tego nie rozumiecie, my również. 19. Jeżeli cię pytam co się stało a ty odpowiadasz "Nic", wtedy ci wierze i jestem przekonany ze wszystko jest w porządku. 20. Nie pytaj mnie "Kochasz mnie?" Możesz być pewna, ze gdybym cię nie kochał, nie byłbym z tobą. 21. Reguła podstawowa w przypadku najmniejszej wątpliwości dotyczącej czegokolwiek: Weź to co najprostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 09:49 Witam, witam:) no i już pięknie zaczął sie mój dzień:) przeczytałam wszyściutko,jak bozia nakazała, ale z kilkoma punktami nie zgadzam się.... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: bo my jesteśmy prości :):) 14.03.06, 09:54 a znajdź mi kobietę która się ze wszystki zgodzi ?! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 10:00 no widzisz, aski, mówisz - i masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: bo my jesteśmy prości :):) 14.03.06, 10:01 żebym to ja tak we wszystko wierzył :):):) Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 10:05 oj aski, więcej wiary w nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: bo my jesteśmy prości :):) 14.03.06, 10:07 mojej wiary nic nie zachwieje :):) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: podobno kobieta...ma w życiu źle 14.03.06, 10:06 Ale tylko podobno.... Podobno to kobieta ma w życiu bardzo żle, jak w takim razie wyjaśnić tak różne określenia stosowane przez kobiety na to samo zrobione przez nie i mężczyzn? Czyż nie jest to tzw. "Obracanie kota ogonem"? MĘŻCZYZNA: Pije na umór. KOBIETA: Bywa lekko zawiana. MĘŻCZYZNA: Zdradza. KOBIETA: Przeżywa przygodę. MĘŻCZYZNA: Rozwodząc się rozbija rodzinę. KOBIETA: Kończy związek bez perspektyw. MĘŻCZYZNA: Wyżywa się na bliskich. KOBIETA: Odreagowuje stres. MĘŻCZYZNA: Wrzeszczy. KOBIETA: Akcentuje swoje racje. MĘŻCZYZNA: Katuje dzieci. KOBIETA: Czasami puszczają jej nerwy. MĘŻCZYZNA: Zaniedbuje rodzinę. KOBIETA: Realizuje się zawodowo. MĘŻCZYZNA: Jest niezdarą. KOBIETA: Bywa zagubiona. MĘŻCZYZNA: Jest skończonym chamem. KOBIETA: Bywa zmuszana do stanowczości. MĘŻCZYZNA: Jest pracoholikiem. KOBIETA: Dba o niezależność. MĘŻCZYZNA: Leni się. KOBIETA: Regeneruje siły. MĘŻCZYZNA: Kłamie. KOBIETA: Stosuje dyplomację. MĘŻCZYZNA: Przepuszcza pieniądze. KOBIETA: Musi czasami coś kupić także dla siebie. MĘŻCZYZNA: Kiedy dobrze wygląda, jest narcyzem. KOBIETA: Jest po prostu zadbana. Okazuje się, że wszystko zależy od punktu widzenia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: podobno kobieta...ma w życiu źle IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 10:09 ależ to wszystko prawda:) poddajesz to w wątpliwość:)? oj, dziś nie radzę, nastrój mam bojowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: podobno kobieta...ma w życiu źle 14.03.06, 10:11 Wiem , ze prawda :):) Ale jak brzmi ! nawet jak sie mówi o tym samym :):) wszystko zalezy od punktu widzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: podobno kobieta...ma w życiu źle IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 10:14 zwłąszcza jak ma się taki sam punkt widzenia:) zaraz wracam, idę poawanturować się z rdcą prawnym... oj, facet dzisiaj nie przeżyje, jak jeszcze raz podważy moje kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: podobno kobieta...ma w życiu źle 14.03.06, 10:15 a ja wychodzę do notarisza na kilka chwil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: podobno kobieta...ma w życiu źle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:36 To sobie tak sama tu posiedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: bo my jesteśmy prości :):) 14.03.06, 10:00 Wiedziałem , że się pojawisz z takim tekstem :):):) byłbym zdziwiony gdyby było inaczej :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: bo my jesteśmy prości :):) 14.03.06, 10:10 Ty mnie znasz lepiej niż mój mąż:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:38 Też się nie zgadzam z jednym punktem: ja wolę piwo niż torebki - zdecydowanie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 10:41 no to jest nas dwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:19 trójkącik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: bo my jesteśmy prości :):) 14.03.06, 11:23 Jakoś trzeba zacząć dzień :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 11:24 oj, taki początek dnia był mi dzisiaj baaaardzo potrzebny:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: bo my jesteśmy prości :):) 14.03.06, 11:26 To z radcą się nie udało ? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 11:29 skubany zwiał.... wiedzial co go czeka... i tak go nie ominie... poskarżyć może się swojemu poprzednikowi, nie trzeba mnie było wysyłać na studia prawnicze:) hehehe:) no, już mi lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 11:30 rany, to dopiero wtorek, a ja już chodzę naładowana.... to co będzie w piątek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakatarzona Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:28 Nic się nie martw, jutro doładujesz, w czwartek wybuchniesz i w piątek już będzie luzik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 14:32 gorzej jak wybuchne w piątek..... oj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.03.06, 07:07 witam:) nooo wybuchy są całkiem przyjemnie, przynajmnije niektóre:) zaś inne zupełnie odwrotnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: bo my jesteśmy prości :):) IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.06, 11:23 ale za to jaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: zmykam... 13.03.06, 13:31 Gość portalu: maxi napisał(a): > słucahj, nie jestś sam:) dobrze, że szef się nie zorientował:) te Twój szef to coś mało się orientuje :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zmykam... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 13:32 bo się ukrywam :) i widać robię to dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:39 a w co pani ubiera te buty, Pani Agnieszko? w paltko? w jesionkę może? ;) do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia więcej takich festiwali w całej Polsce !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: więcej takich festiwali w całej Polsce !!!!! IP: *.chello.pl 13.03.06, 19:40 jaki pierwszy festiwal? juz byl w zeszlym roku latem nad morzem... byly moje kolezanki, cieszyly sie, jak sie skonczyl:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Wejście tylko dla pań IP: *.icpnet.pl 13.03.06, 20:12 w poznaniu taki sam festiwal będzie w ten wekend, 17-19 marca, info na www.dojrzewalnia.pl ja będę na nim juz po raz czwarty i już nie moe się doczekać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela cykliczne spotkania:)) IP: *.e-wro.net.pl 13.03.06, 23:09 spotkania te są cykliczne, zapraszamy na strone festiwalu: www.dojrzewalnia.pl w ten weekend zapraszamy do wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cibe Re: Wejście tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 08:55 Tak na maginesie. Szpilek się nie ubiera, szpilki się wkłada. Odpowiedz Link Zgłoś