Dodaj do ulubionych

Wejście tylko dla pań

13.03.06, 07:20
zawsze jak fajna impreza to mnie nie ma :):):)
A tak poważnie, to czy ta impreza będzie cykliczna ? i czemu tylko dla kobiet ?
Obserwuj wątek
    • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 07:32
      A może coś takiego jest też gdzieś dla facetów ?
      • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:05
        cześć:) no mam nadzieję, że to nie będzie cykliczne, na te warsztaty się
        niestety nie załapałam - kontuzja nie pozwoliła na uczestnictwo:(
        • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:06
          maxi z Twoimi wymiarami co tam chciałaś doskonalić? origami? :)))
          • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:08
            jogę:) albo tai - chi:) bo samej to nie mam chęci...
            • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:10
              już sobie wyobrażam te figury :):)
              • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:12
                no cóż, mądrzy powiadaja, że wyobraźnia rośnie z Tobą...:) a tak poważnie,
                kiedyś próbowałam parę figur z jogi... kręgosłup nie wytrzymał:( pewnie robiłam
                cos źle...
                • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:16
                  Zawsze ciekawiły mnie te chińskie i hinduskie wygibasy :)
                  Ale jakoś się nie odważyłem... niechybnie coś by mi popękało :):):)
                  • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:17
                    odważ się, odważ:) to będzie nas dwoje, a na pewno be.em chętnie dołączy:)
                    • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:18
                      o nie:) ja dziękuję... jedyne wygibasy jakie mnie interesują to łóżkowe:)))
                      • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:21
                        ale dlaczego?? pomyśl sobie, ze po tych wygibasach na sali, będziesz mogłą
                        bardziej powygibywac się w łóżku:) za to ręczę:) kondycja zdecdowanie mi się
                        poprawiła:)
                        • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:23
                          moje wygibasy polegają na tym, że potrafię się przekręcić z lewego boku na
                          prawy i odwrotnie, a to wielka sztuka:))) inne harce zostawiam młodszym:)) ja
                          już stara jestem:))
                          • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:24
                            no nie żartuj:) nie ma starych kobiet:) ja tam czuje sie młodo:) a nie na swoje
                            lata:)
                            • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:26
                              Nie ma starych kobiet.... cos dalej było o winie :):):)
                              • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:27
                                ja to wiem i bez wina:) tudzież innych trunków...
                          • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:25
                            z jednego boku na drugi powiadasz.... :):):):):) niezłe wygibasy :):):):)
                            to gdzie te harce ? :):)
                            • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:26
                              harce to samiec ma odstawiać:))) nie obserwowałeś nigdy ptaszków w okresie
                              godów? :)))
                              • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:28
                                no właśnie, to niesprawiedliwe, skoro w przyrodzie to chłopy się starają, czemu
                                u ludzi inaczej:(
                                • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:31
                                  Jak to inaczej ?????
                                  Tak samo :):)
                                  u ptaszków jest jeszcze tak.... że to samce są ładniejsze :):):):):)
                                  Ale jakby nie patrzeć, to samica decyduje :)
                                  • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:33
                                    samce ładniejsze? zaraz z krzesła spadnę:)) to, że mają kolorowe piórka to
                                    tylko dlatego, żeby mądra, sexowna samiczka zwrócia na nich uwagę:)))
                                    • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:33
                                      dokładnie:)
                                      • piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:36
                                        Te najinteligentniejsze zwykle zostają same :) Za to mają wiele pięknych
                                        wspomnień o kolegach z tamtych lat. :)
                                        • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:38
                                          lepiej mieć milion wspomnień, niż leniwego, starego samca u boku do pierdzenia
                                          pod wspólną kołdrą:)
                                          • piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:42
                                            No właśne, później już tylko to pozostaje. Wspomnienia zawiść i zgryźliwość.
                                            Teorie, że każdy facet jest podły....

Później pozostaje tylko modlitwa. Na starość diabeł zamienia się w mnicha.
                                            • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:43
                                              nie każdy facet jest podły:)))
                                              znam kilku doskonalych:))
                                              nie histeryzuj:))
                                              • piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:46
                                                Wolni są czy tylko z doskoku?
                                                • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:46
                                                  znajdą sie i tacy i tacy.... nie generalizujmy.
                                                • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:47
                                                  zajęci, wolni, uwolnieni:))) grunt, ze są:)))
                                                  • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:50
                                                    Byle byli :):):):):)
                                    • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:39
                                      be.em napisała:

> samce ładniejsze? zaraz z krzesła spadnę:)) to, że mają kolorowe piórka to
                                      > tylko dlatego, żeby mądra, sexowna samiczka zwrócia na nich uwagę:)))

Tak sobie to tłumacz :):):):):):)
                                      ale taka jest prawda :):) wystarczy zerknąć za okno :)
                                      A ja może być sexowna szara samiczka ? :):):) chyba, że się pokoloruje :):)
                                      • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:40
                                        sex ma się w oczach nie na tyłku:)))
                                        • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:43
                                          to ja od dzisiaj w ciemnych okularach do miasta:)
                                          • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:44
                                            ooo.. ja tez noszę:) dziś o 7.00 rano - okulary:)) dobrze, że było trochę
                                            słońca:)
                                            • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:45
                                              na nosie okularki, ale co sie działo w głowie.... ehhh, mogłaby już ta wiosna
                                              przyjść....
                                              • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:45
                                                fakt:)
      • Gość: Latinus Pisz cytat bez błędów IP: 87.207.219.* 13.03.06, 23:52
    • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:05
      aski - wszak to oczywiste: fajna impreza = zero mężczyzn:))
      • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:06
        nie, no kilu fajnych mogłoby być, tak dla kontrastu:) ale zaznaczam - fajnych!!
        • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:06
          chyba prowadzących, umięsnionych, opalonych i pół nagich:)))
          • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:08
            o tak, tak!!! ja jestem ZA:)
      • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:10
        be.em napisała:

> aski - wszak to oczywiste: fajna impreza = zero mężczyzn:))

jako to jest, ze faceci mówia podobie :):):)
        • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:11
          faceci tylko tak mówią... kobiety - naprawdę tak myślą:)))
          • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:13
            :))))
          • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:14
            Nie nie :):):):)
            Fajne są takie męskie imprezy :):)
            Ale wiem... macie tak samo :):):)
            • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:16
              cóż fajnego jest na męskich imprezach? stado pijanych facetów? a teraz porównaj
              to ze stadem chetnych, pachnących, ciepłych, slicznych lekko rozluźnionych
              kobiet:)))
              • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:18
                Cóż... w ten sposób to przedstawiając to masz rację :):):):):):):)
                • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:19
                  no ba! :)
            • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:17
              ja nie rozumiem, co może być fajnego w imprezach tylko z męskim gronem:) no my
              to się na pewno świetnie bawimy w babskim towarzystwie, tyle interesujacych
              tematów do obgadania.. ale sami faceci? kumple to mnie zawsze ciągną z sobą,
              żeby nie było monotematycznie:)
              • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:23
                oj nie... nikogo nie ciągniemy na imprezy męskie :):):)
                czasem wręcz trzeba wyjść tylko z kumplem :)
                A jakie tematy ?
                RÓZNE :):):) od aut poprzez blondynkę z naprzeciwka i nauczycielki ze szkoły
                :):):):)
                A co rózni te imprezy ?
                ojjjjjjjj sporo :):)
                faceci idą sobie pogadać, pewnie i wypić i .... tu zdradzę tajemnicę... nie są
                im amory w głowie :):):)
                chcą sobie normalnie pogadać z kumplami...TYLKO
                Nie są chętni :):) i ciepli :):):):):)
                • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:25
                  no to jak to jest, że moi koledzy idą sami, a po pół godzinie telefon, ze jada
                  po mnie, bo sie nudzą i tematy im sie skończyły:) i nie mają z kim pić,
                  biedactwa....
                  • piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:30
                    Może po prostu było za drogo?
                • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:25
                  no widzisz, a kobiety rozmawiają o:
                  -ostatnich podbojach, jak z kim i ile razy:))
                  -ile który kolega ma i jak długo może
                  -wymieniają się doświadczeniami jak było z jednym kolegą którego wszystkie
                  zbałamuciły
                  -zwierzają się sobie wzajemnie jakie maja problemy z facetami w lóżku i
                  udzielają sobie porad w tym zakresie:)))

czy to nie jest ciekawe? :)))
                  • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:28
                    be.em napisała:

> no widzisz, a kobiety rozmawiają o:
                    > -ostatnich podbojach, jak z kim i ile razy:))
                    > -ile który kolega ma i jak długo może
                    > -wymieniają się doświadczeniami jak było z jednym kolegą którego wszystkie
                    > zbałamuciły
                    > -zwierzają się sobie wzajemnie jakie maja problemy z facetami w lóżku i
                    > udzielają sobie porad w tym zakresie:)))
                    >
                    > czy to nie jest ciekawe? :)))

Muszę się koniecznie wybrać na taką imprezę :):):):)
                    • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:29
                      zeby się dowiedzieć ciekawostek o facetach..? :))) czy o ...sobie? :))
                      • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:33
                        be.em napisała:

> zeby się dowiedzieć ciekawostek o facetach..? :))) czy o ...sobie? :))

Choroba... trudne pytanie :):):):):):)
                        nie pomyślałem o tym a powinienem :):)
                        Trzeba uważać czego się pragnie :)
                        • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:35
                          ano włssnie:)) lepiej nie chodzić i nie wiedzieć:) kobiety bywają okrutne:))
                          • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:35
                            oj zaraz okrutne.. rzeczowe lepiej brzmi:)
                  • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:30
                    mnie ostatnio mój bardzo dobry kumpel zapytał czego kobiety nie lubią w
                    łóżku... no cóż, mogłam polegac tylko na swoich doznaniach, jego to
                    usatysfakcjonowało.... czyli na spotkaniach z nami tez można się czegoś
                    dowiedzieć. kolejne źródlo informacji:)
                    • piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:32
                      Nic nowego :)) pewnie dla tego tak po ciebie dzwonią. :))) Brak im doznań?
                      • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:34
                        o to ich nie pytam:) albo może mają jakieś dziewczyny na oku i chcą coś
                        zakombinować...
                        • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:35
                          żeby się nie skończyło tam maxi, że kolega będzie w trakcie kombinowania a Ty
                          będziesz mu instrukcje przez fon udzielać:))))
                          • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:36
                            no kurcze, bo otworze poradnię:)
                            • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:37
                              no dawaj, ja się dołączę - trzeba cennik opracowac:))
                              • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:42
                                dobra, najpierw trza obmyślic nazwę firmy:)
                                • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:42
                                  złota raczka? :)))
                                  • piekny_i_bogaty Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:43
                                    Słodka dziurka.
                                    • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:48
                                      nie możemy, to już zaklepana nazwa:( a złota rączka, to kurcze pomyślą, że
                                      kładziemy kafelki, albo podłączymy kran:)
                                      • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:49
                                        no to może: "warsztaty dla Panów jak sprawić, by partnerka nie miewała migreny
                                        soboty po dzienniku" :))))
                                        • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:51
                                          be.em napisała:

> no to może: "warsztaty dla Panów jak sprawić, by partnerka nie miewała migreny
                                          > soboty po dzienniku" :))))

a GDZIE reszta tygodnia ?!?! że tak nieśmiało zapytam :):)
                                          • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:52
                                            a przez resztę tygodnia będziecie odpoczywać po warsztatach:) nauka to ciężka
                                            praca!! mój tak dobrze nie ma:)
                                          • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:53
                                            to nie wiesz, ze statystyczny Polak kocha się w soboty po dzienniku? :)) ja
                                            wierzę sondażom i się im poddaję, rad co do pozostałych dni tygodnia nie
                                            potrafię udzielać:))))
                                            • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:57
                                              be.em napisała:

> to nie wiesz, ze statystyczny Polak kocha się w soboty po dzienniku? :)) ja
                                              > wierzę sondażom i się im poddaję, rad co do pozostałych dni tygodnia nie
                                              > potrafię udzielać:))))

człowiek jakiś głupi i nieuświadomiony jest :))
                                              O sobocie to słyszałem w związku z kąpielą :):):):):):):):)
                                              • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:58
                                                wszystko się zgazda: na początek kąpiel, potem sex:)))
                                                • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:00
                                                  be.em napisała:

> wszystko się zgazda: na początek kąpiel, potem sex:)))

tak by zdążyć na film po dzienniku :):):):):):)
                                                  • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:01
                                                    otóż to:))) no widzisz - znasz schematy:)
                                                  • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:04
                                                    no co wy... tak w 15 minut wszystko?? zdecydowanie panom potrzebne warsztaty...
                                                  • b_ronek Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:05
                                                  • Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:07
                                                    ja??? a z czego to wywnioskowałes?
                                                  • b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:08
                                                    Z tych 15 min. Teraz w modzie są gorące dziewczyny, rozpaloe już po minucie ;)))
                                                  • Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:10
                                                    a są jakies mody w seksie? tego nie wiediałam.... no to chwilunia, rozpalona po
                                                    minucie, mini orgaźmik po 2 minutach i po 5 koniec:)? odpada:) ja lubię
                                                    dlugo....
                                                  • be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:10
                                                    słusznie:) to nie mydło, trza używać, bo się nie wymydli:)))
                                                  • Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:11
                                                    o rany:)
                                                  • b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:12
                                                    Orgaźmik może być po minucie , po dwóch następny po trzech ....... itd.

Nie wiesz o tym?
                                                  • be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:13
                                                    eeeee.... kobieta to nie pilot od TV, jeden kanał, drugi, trzeci... tu trzeba
                                                    mozolnie , z doświadzceniem szczyty zdobywać:)))
                                                  • aski68 Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:15
                                                    be.em napisała:

> eeeee.... kobieta to nie pilot od TV, jeden kanał, drugi, trzeci... tu trzeba
                                                    > mozolnie , z doświadzceniem szczyty zdobywać:)))

Jak ja lubię góry... :):):)
                                                  • be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:17
                                                    a ja lubię, jak kolega ma podobne zdanie:))
                                                  • Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:13
                                                    no ale to wszsytko nie w 15 minut:) jak żyję nie spotkałam faceta, który byłby
                                                    gotowy po minucie na kolejny orgazm:)
                                                  • be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:14
                                                    bo nie spotkalaś bronka:)))
                                                  • b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:15
                                                    :)))) A ty skąd wiesz ?
                                                  • be.em Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:17
                                                    skątowni:)))
                                                  • b_ronek Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) 13.03.06, 09:15
                                                    Jesteś pewna że to tylko wina faceta?
                                                  • Gość: maxi Re: Maksi to ty oziębła jesteś ;)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:21
                                                    a kto mówi o winie:)?
                                        • b_ronek A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:54
                                          • be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:57
                                            bronek, no co Ty... kazdy facet by się z Tobą zamienił, jeśli masz na myśli sex
                                            7 dni w tygodniu... :)))
                                            • b_ronek Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:58
                                              Czasami trzeba odpoczywać ;))) wtedy to ja "mam migrenę" ;)) albo ciężko
                                              pracuję ;)))
                                              • be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:59
                                                to może trzeba bronek już viagrę brać? :))) i ona będzie szczęśliwa i Ty:))
                                                • b_ronek Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:01
                                                  Cholera :)) nie wystarczy wibrator?
                                                  • be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:02
                                                    cholera - nie wiem:) może zapytaj zainteresowanej? :))
                                                • aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:02
                                                  z tym szczęściem to może być różnie :)
                                                  może nie po męsku napiszę :)) ale co za dużo to nie zdrowo ;)
                                                  ale żeby tyko w soboty to też nie :):):):)
                                                  • be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:05
                                                    w soboty - musowo:)
                                                    pamietam jak moja koleżanka z meżem się rozwiodła, bo zawsze w sobote miała sex
                                                    (ale nie po dzienniku) i mówiła, że od lat było tak samo:))) zaczynało się od
                                                    tego, że mąż szedł do łazienki, wracał wykąpany i ściągał zegarek:)))

tak mi to utkwiło w pamięci, że NIGDY nie pozwalam nikomu ściągać zegarka:))))
                                                  • aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:07
                                                    Ja zawsze ściągam zegarek :):):)
                                                    ale zaraz po wejściu do domu :) a nie po dzienniku :):):)
                                                  • be.em Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:08
                                                    aski - Ty jesteś mój GURU, MISTRZ i IDOL:))) możesz nawet spodnie ściągnąć -
                                                    naprawdę nie zmienię o Tobie zdania:)) Poza tym między kumplami zegarek nie
                                                    stanowi:)))
                                                  • aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 09:12
                                                    be.em napisała:

> aski - Ty jesteś mój GURU, MISTRZ i IDOL:))) możesz nawet spodnie ściągnąć -
                                                    > naprawdę nie zmienię o Tobie zdania:)) Poza tym między kumplami zegarek nie
                                                    > stanowi:)))

Dobrze, że jestem sam bo śmieje się GŁOŚNO :):):):)
                                                    zegarek nie stanowi :):)
                                                  • be.em tak trzymać:)) 13.03.06, 09:14
                                                    aski... tak trzymać:))) ale wódkę kiedyś spijemy, co? :)
                                                  • aski68 Re: tak trzymać:)) 13.03.06, 09:17
                                                    be.em napisała:

> aski... tak trzymać:))) ale wódkę kiedyś spijemy, co? :)
                                                    >

myślałem , że to już postanowione :)))
                                                    teraz tylko czas i termin :):):)
                                                  • be.em Re: tak trzymać:)) 13.03.06, 09:18
                                                    w miarę szybko, zanim na tę grypę zejdę:))) może być z pieprzem:))) nie mylic z
                                                    pieprzykiem:))
                                                  • b_ronek Zegarkiem można pokaleczyć kobiece plecy 13.03.06, 09:14
                                                    musowo trzeba ściągnąć.
                                                  • be.em Re: Zegarkiem można pokaleczyć kobiece plecy 13.03.06, 09:16
                                                    no to Ci którzy są ze mną nie ściągają, a reszta ściąga:)) plecy mam całe i
                                                    śliczne:)))
                                            • aski68 Re: A co zrobić aby je czasami miewała? 13.03.06, 08:59
                                              be.em napisała:

> bronek, no co Ty... kazdy facet by się z Tobą zamienił, jeśli masz na myśli sex
                                              >
                                              > 7 dni w tygodniu... :)))

NO :):):):):):):):)
                                              • Gość: maxi Re: A co zrobić aby je czasami miewała? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:25
                                                jestem tylko ciekawa ile by wytrzymał:) i kto miałby częściej migreny:)
                                      • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:52
                                        Gość portalu: maxi napisał(a):

> nie możemy, to już zaklepana nazwa:( a złota rączka, to kurcze pomyślą, że
                                        > kładziemy kafelki, albo podłączymy kran:)

ale fajnie a ja akurat szukam fachowców :):):)
                                        • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:53
                                          a w jakiej dziedzinie:)?
                                          • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:56

> a w jakiej dziedzinie:)?

jacy fachowcy ?
                                            od parkietów, elektryki, kafelki , tynki, hydraulika itp
                                            Sporo tego bo i remont kapitalny :)
                                            • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:02
                                              o jezuśku... toż to będzie totalna demolka:) no ja służe tylko w dziedzinie
                                              tapet, malowania, kładzenia paneli:) jeśli mowa o remoncie:)
                                              • b_ronek To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:03
                                                nawet jeśli nie to od czego są kumple?

• Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:06
                                                  a witam kolegę:) no wyobraź sobie, że nie kumple się nie nadają, przynajmniej
                                                  moi. jak remontowałam swoje meiszkanie, to byli w szoku, że sama maluję
                                                  ściany.. oni w rękach nigdy nie mieli wałka malarskiego... nie wspomnę już o
                                                  składaniu mebli..
                                                  • b_ronek Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:07
                                                    No to sie nie dziwię że masz takie zdanie o facetach. Gdzie ty ich poznajesz?
                                                    Na dyskotekach?
                                                  • Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:11
                                                    nie chodze już na dyskoteki, dla ludzi w moim wieku nie ma już dyskotek.. sama
                                                    sieczka.. a to sa kumple których znam od lat....
                                                  • aski68 Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:14

> nie chodze już na dyskoteki, dla ludzi w moim wieku nie ma już dyskotek.. sama
                                                    > sieczka.. a to sa kumple których znam od lat....

Podobno jest Dyskoteka Dorosłego Człowieka :))
                                                    czy coś takiego :):)
                                                  • Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:22
                                                    a GDZIE???? bo chyba nie w Zielonce.... ehhh, a tak bym potańczyła.... bar za
                                                    wąski:(
                                                  • aski68 Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:28

> a GDZIE???? bo chyba nie w Zielonce.... ehhh, a tak bym potańczyła.... bar za
                                                    > wąski:(

www.imprezy.izg.pl/803,imprezy.html
                                                    ale jest jesz jakaś knajpa gdzie grają stare kawałki min, z płyt winylowych,
                                                    jeśli ktos jeszcze takie pamieta :)

www.imprezy.izg.pl/ a tu inne imprezy w Zielonej :)
                                                  • Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:35
                                                    ooooohhh, dziękuję:)
                                                  • aski68 Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a 13.03.06, 09:10

> a witam kolegę:) no wyobraź sobie, że nie kumple się nie nadają, przynajmniej
                                                    > moi. jak remontowałam swoje meiszkanie, to byli w szoku, że sama maluję
                                                    > ściany.. oni w rękach nigdy nie mieli wałka malarskiego... nie wspomnę już o
                                                    > składaniu mebli..

też mam takiego znajomego , ale unikam jego pomocy :):):):)
                                                    reszta znajomych jest kumata w "meblowe-lego" itp ale do remontu biorę jakąś
                                                    ekipę bo sam nie podołam :)
                                                  • Gość: maxi Re: To akurat każdy facet umie sobie zrobić sam a IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:12
                                                    dobra ekipa to skarb..... mój kolega nie miał szczęścia...
                                              • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:05
                                                Demolkę zaczynam od kwietnia i potrwa tak ze trzy miesiące
                                                Rozwalmam wszystko :):) w diabły
                                                Nawet kuchnie przenoszę do pokoju :):)
                                                • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:08
                                                  najszczersze wyrazy współczucia:) mnie to ceka ciut prędzej, ale tylko
                                                  kuchnia:) pójdzie szybko!!
                          • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:40
                            be.em napisała:

> żeby się nie skończyło tam maxi, że kolega będzie w trakcie kombinowania a Ty
                            > będziesz mu instrukcje przez fon udzielać:))))

jak w piosence.... "jak to się robi ? " :):):)
                    • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:37

> mnie ostatnio mój bardzo dobry kumpel zapytał czego kobiety nie lubią w
                      > łóżku... no cóż, mogłam polegac tylko na swoich doznaniach, jego to
                      > usatysfakcjonowało.... czyli na spotkaniach z nami tez można się czegoś
                      > dowiedzieć. kolejne źródlo informacji:)

wiesz... każda lubi coś innego :) i w drugą stronę tak samo
                      Jedna lubi zapalone świece a duga wosk na swoim ciele :):)
                      • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:38
                        aski68 napisał:

> Jedna lubi zapalone świece a duga wosk na swoim ciele :):)
                        >
                        >
                        aski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jestem w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie rozpraszaj mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)))))

bozsszsz... tyle sexu z rana:)))
                      • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:41
                        uhhhhhhhhh, aski, my w pracy!!!!!!!
                        • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:44
                          Drogie Panie
                          Proponuję spacer na śniegu w celu ochłonięcia :):):):)
                          • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:45
                            nie ma mowy, mam grypę i gorączkę, po śniegu latać nie będę:)))
                            • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:49
                              zdrowiej be.em zdrowiej...
                              niedawno rozmawiałem ze znajomą , była na babskiej imprezie, no i stwierdziła,
                              że mam rację... a teorię mam taka : prawdopodobieństwo "brania" jest odwrotnie
                              proporcjonalne do stopnia zakatarzenia " :):)
                              • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:51
                                znasz dobre sposoby na grypę? :))) ja już chyba wszystkiego próbowałam:))
                                przejadę się do babci, może spali mi kilka włosów i wypowie kilka zaklęć - 3
                                zdrowaśki i przejdzie?
                                • aski68 Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 08:54
                                  jak mnie coś bierze (jak dwa dni temu) to leżę bykiem pod kocem, ciepło ubrany.
                                  Biorę ferwex i aspirin c . Czasem robię sobie syrop z cebuli, ale jest niedobry :):)
                                  Ale podstawa to łóźko :)
                                • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:57
                                  ja robie tak, rutinoscorbin po 6 tabletek na raz, do tego ascalcin 3 rzy
                                  dziennie, mleko z miodem, wyrko, najlepiej przed telewizornią i kupa plytek do
                                  oglądania, ew. video:) aha i wyłączony teleofn, coby z firmy nie przeszkadzali:)
                                  • be.em Re: Wejście tylko dla pań 13.03.06, 09:00
                                    chyba tak zrobię:)))
                                    • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:03
                                      jeszce były takie genialne tabletki, kurcze, nie pomnę nazwy.... antybiotyk...
                                      o, disophrol!!! ale to na recepte.
                                      • Gość: zakatarzona Re: Wejście tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:38
                                        Hej disophrol nie jest na receptę! A jest faktycznie genialny - 1 tabletka co
                                        12 godzin - po dwóch tabletkach zero kataru!
                                        P.S. sorry że się tak wcięłam... :)
                                        • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 12:44
                                          nie jest? a to mnie zaskoczyłaś... pamiętam, ze keidyś faktycznize nie był, ale
                                          później jak chcialam kupić, to już nie mogłam ot tak sobie od ręki, tylko
                                          właśnie z receptą.... no, ale jak sie nie choruje, to sie nie wie...
                                          • Gość: zakatarzona Re: Wejście tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:47
                                            Kupowałam dzisiaj rano ale w 30 km od z.góry - może u was jest inaczej? :)
                          • Gość: maxi Re: Wejście tylko dla pań IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 08:46
                            odpada:) już wolę taki stan niż odwrotnie:)
    • b_ronek Dobra koniec tych świnstw, trzeba zyć po 13.03.06, 09:20
      bożemu. Wracam do pracy i życzę wszystkim miłego dnia.
      • Gość: maxi Re: Dobra koniec tych świnstw, trzeba zyć po IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:23
        łeee, no ne bądź taki:) fajnie się zaczyna rozmowa rozkręcac, a Ty chodu:)
        chyba sie nie boisz!!
        • b_ronek Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:25
          takie wyzwolone ;)))
          • Gość: maxi Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:26
            a to źle?
            • b_ronek Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:29
              Źle. Już nie wystarcza Wam orgazm co minutę. Chcecie też aby facet szczytował z
              taką częśtotliwością. Na serce padnę przy was :))
              • aski68 Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:30
                Jak u Woody Alena ... orgazm 24-godzinny :):):):):)
              • Gość: maxi Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.06, 09:33
                Kochany, Ty po prostu nie masz kondycji:)
                • b_ronek Re: Sam już nie wiem ;))) te kobiety teraz to już 13.03.06, 09:34
                  Możliwe, ja już stary jestem.