Gość: werty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:57 Czy gorzowska Kuna sterowana przez lewicę złapie wiatr w żagle? No i pytanie dokad pożegluje? Jeden ze sterników już zakotwiczył w Szczecinie... w oczekiwaniu na Kunę i Żagla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lebstrefa Re: "Kuna" 19.12.04, 23:03 Gość portalu: werty napisał(a): > Czy gorzowska Kuna sterowana przez lewicę złapie wiatr w żagle? No i pytanie > dokad pożegluje? Jeden ze sterników już zakotwiczył w Szczecinie... w > oczekiwaniu na Kunę i Żagla? Wiemy kto na Dniach Gorzowa robil sobie zdjêcia z Kuna. Wiemy wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: "Kuna" 19.12.04, 23:05 Kto naciskal aby dawac duzo pieniedzy na poprawe zdrowia Kuny. Tez wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: "Kuna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 01:14 AAA!!! Widze ża Kuna knuje nie tylko na Żaglach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: "Kuna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 02:50 Nie "kunam"!!! to w Gorzowie także grasuje jakis Kuna???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pssss Re: "Kuna" IP: *.gorzow.mm.pl 21.12.04, 16:36 Ale kto zacumowal w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: "Kuna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:44 Jak to kto? Tajemniczy sterowniczy co to z groszem sie nie liczy... Tadziu nasz kochany... nawet lufki na świeta "se nie walnie" - a jego partyjni koledzy walna sobie a i innym każą "sie walić".... Kultura klasy robotniczej sie odradza w stanie pierwotnym.l.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Watr w żagiel Re: "Kuna" IP: *.gorzow.mm.pl 21.12.04, 21:06 Prezio oddaje się teraz ascezie.Po powrocie jego ruch będzie już sektą działającą w podziemiu.Obszcymury będą w wieku poprodukcyjnym,a pałac prezia wymagał będzie remontu.Kuna pewnie skąńczy gdzieś w rękach złomiarza frustraty o zacięciu saperskim.O Żaglu nikt nie będzie pamiętał.Okaże się że nikt nie należał do sld.Za to miasto pogrążone w długach przez Słowianke i CEA.Komornik wystawi na sprzedaż.I tylko kladka Danusi zostanie, joko kultowe miejsce spotkań sekty komuszej.Trzynastu niewinnych z łezką w oku wspominać będą stare dobre czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pssssttt Re: "Kuna" IP: *.gorzow.mm.pl 21.12.04, 23:00 Ah! Jasne Ale nie podoba mi sie ta czarna wizja, boli mnie moje socjoliberalne serce jak to czytam Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: "Kuna" 22.12.04, 22:07 Gość portalu: Watr w żagiel napisał(a): ... tak jakby miał kamień u szyi :) Gorzów leży nad dużą rzeką, czy nie ? Leży! Gorzów ma piękny herb, flotyllę kajaków i kanadyjek z mistrzami świata (i jednego Kucharza co na Olympie jakieś parę latek już rządzi) ? No ma! To musi mieć też okręt flagowy! Fajnie by było, żeby miał na uzbrojeniu działo albo jeszcze lepeij dwa! Jedno byśmy wymierzyli w lewicę, drugie w prawicę to może ten gorzowski okręt nie poszedł na dno. Swoją drogą liczyłem na to, że uda się wyremontować naszą ORP bez wsparcia budżetu miasta. Pretty - pamiętasz jeszcze wątek "rejs". To były czasy... i Borys był :( Odpowiedz Link Zgłoś