Gość: P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 20:55 Chciałby ktoś studiować w Poznaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bes-t Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 00:57 Gość portalu: P.B napisał(a): > Chciałby ktoś studiować w Poznaniu?? A można postudiować mapę? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 10:01 Gość portalu: P.B napisał(a): > Chciałby ktoś studiować w Poznaniu?? Uważam, że gorzowianie powinni studiować na Uniwersytecie Zielonogórskim, dla chwały województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 11:41 borys-krakow napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Chciałby ktoś studiować w Poznaniu?? > Uważam, że gorzowianie powinni studiować na Uniwersytecie Zielonogórskim, dla > chwały województwa. Może uczelnia zaczęłaby zajmować lepsze lokaty w rankingach uczelni wyższych, bo jak do tej pory UZ plasuje się na odległej pozycji. > Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 11:45 pontifexmaximus napisał(a): > Może uczelnia zaczęłaby zajmować lepsze lokaty w rankingach uczelni wyższych, b > o jak do tej pory UZ plasuje się na odległej pozycji. Właśnie. A pozycja nie jest zła - przed Mojrzeszowem. A Ty jesteś papież? Pisuje tu jeszcze Kwaśniewski. Coraz lepsze grono... Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 11:56 borys-krakow napisał(a): > pontifexmaximus napisał(a): > > > Może uczelnia zaczęłaby zajmować lepsze lokaty w rankingach uczelni wyższy > ch, b > > o jak do tej pory UZ plasuje się na odległej pozycji. > Właśnie. > A pozycja nie jest zła - przed Mojrzeszowem. > > A Ty jesteś papież? Pisuje tu jeszcze Kwaśniewski. Coraz lepsze grono... Proszę mnie nie obrażać. Moja geneza jest znacznie starsza od papieskich korzeni (papież to uzurpator). IRPM Imperium Romanum Pontifex Maximus. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 12:02 pontifexmaximus napisał(a): > IRPM Imperium Romanum Pontifex Maximus. Taki najdziwniejszy to ten Pontifex nie jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 12:06 pontifexmaximus napisał(a): > Proszę mnie nie obrażać. Moja geneza jest znacznie starsza od papieskich korzen > i (papież to uzurpator). > IRPM Imperium Romanum Pontifex Maximus. Niesłychane! Z koleżką z Gorzowa założyliśmy onego czasu Święte Cesarstwo Rzymskie Narodu Polskiego. Mieściło się w geograficznym środku pomiędzy naszymi domami (gdzie teraz skrót od Wyzwoleńców do Świerczewskiego). Byliśmy obaj współcesarzami, potem obaj studiowaliśmy w Poznaniu (stąd ten wpis na tym wątku). Wiem, że nie ma już Świerczewskiego, ale nie pamiętam co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 12:40 borys-krakow napisał(a): > Wiem, że nie ma już Świerczewskiego, ale nie pamiętam co jest. Wyszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 12:41 Świerczewskiego = kardynała Wyszyńskiego, Wyzwoleńców = marszałka Piłsudskiego. Może zapisz sobie gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 12:44 klin! napisał(a): > Może zapisz sobie gdzieś? Po co? Za dwa lata będzie ONR-lu i Falangi. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Studia w Poznaniu 24.04.02, 12:39 borys-krakow napisał(a): > A Ty jesteś papież? Pisuje tu jeszcze Kwaśniewski. Coraz lepsze grono... ... i kiedyś Włodzio Lenin też mi gdzieś mignął :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: Studia w Poznaniu IP: 62.233.145.* 24.04.02, 17:58 A ciebie P.B. co tak po kraju nosi ? Nie wystracza ci już comiesięczna wyprawa do Wronek na badania ? Czy moczysz się jeszcze w nocy, biedaku ? Odpowiedz Link Zgłoś