Dodaj do ulubionych

Czy pracownicy Teletopu nie widza tego co robia ?

IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.04, 15:18
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Czy pracownicy Teletopu nie widza tego co rob IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.04, 15:28
      Nie wiem jak wy, ale ja czuje sie zazenowany tym co widze. Najwiekszymi
      gwiazdami sa rzecznicy komend policji. Czy tylko policja funkcjonuje w tym
      miescie? Ciezko nazwac pracujacych tam dziennikarzami, ale to wlasnie oni robia
      z siebie posmiewisko. Niezrozumiale newsy, ktore roja sie w glowie jedengo z
      dziennikarzy. chce byc zabawny i rzeczywiscie mozna sie smiac, ale z niego.
      Glos Kariny - na pewno zarobilaby niezle, pracujac w 0-700... . Ta pani w
      czerwonym kubraczu powinna sie nauczyc robic sobie makijaz i przydaloby sie
      troche pocwiczyc po swietach. O zdejeciach wspominac nie bedziemy, bo nie ma o
      czym. Operatorzy chyba nawet na weselach nie zbiliby fortuny. Nalezaloby
      popracowac nad wszystkim. Problem tylko w tym, ze Teletop juz sie nie wybije, a
      dziennikarzy tam jak nie bylo tak nie ma i chyba nie bedzie.
      • lebstrefa Re: Czy pracownicy Teletopu nie widza tego co rob 16.01.05, 19:54
        O czym wy mówicie. To biedna telewizja za co maja to zrobic / za Co? Nikt im z
        bud¿etu forsy nie da jak TVP3. Tak dziergaja aby dziergac a kto ciekawy niech
        se oglada. ja nie ogladam.
        • Gość: Jan ze Staszica Re: Czy pracownicy Teletopu nie widza tego co rob IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.05, 23:20
          Tak, tak... ja też nie oglądam... a szkoda, bo chciałbym po teleskopie lubuskim
          włączyć sobie na powiedzmy konkurencyjną stację i dowiedzieć się więcej
          ciekawych rzeczy o samym gorzowie. póki co wszystko co w teletopie jest
          wcześniej rano w gazetach, więc po co marnować czas na "fokus"? Ale chyba
          zgodzi się ze mną większość czytelników tego forum, że jesli juz w ogole ma byc
          jakas telewizja lokalna, to niech prezentuje jakis poziom. I prosze nie mowic,
          ze są biedni itp, bo vigor i gtv jakos rade dawali a tez kokosow z tego nie
          mieli!!! mozna czasem podpatrzyc u sąsiada tmg, ktora mimo ze nadaje tylko na
          stszica i w ktorej mimo ze pracuje o polowe mniej ludzi potrafi zrobic lepszy i
          ciekawszy program. no i to jest już prawie dobre - ja gratuluje tmg ;)
          • Gość: gość Re: Czy pracownicy Teletopu nie widza tego co rob IP: *.gorzow.mm.pl 03.03.05, 20:34
            Nie rozumiem skad ta nagonka na teletop? tmg nawet nie przypomina TV a raczej
            amatorską zabawę a nikt o tym nie mówi tak zażarcie. Niestety jesli ktos nigdy
            nie miał styczności z TV nie ma pojęia na czym polegają błedy i zalety po
            względem technicznym. Poza tym cóz takiego ciekawego dzieje sie w naszym
            mieście co mogłoby powalić wszystkich na ziemię? Teletop działa i chwała im za
            to niech sobie robia to co lubia i na swój sposób potrafią. Z Drugiej strony
            nie ma tam zadnego dziennikarza z doświadzeniem T. Lisa wiec o co tyle
            hałasu???? Swoją drogą na pewno ten teletop bije na głowe te poprzednie choc
            sam nie wiem ile ich juz było... Prezenterzy też są juz duzo lepsi no może
            jeden powinien poćwiczyć dykcję. Pani (chyba naczelna) wyraźnie wzieła sobie do
            sera swoja rolę i zmieniła sie diametralnie:).
            a tak przy okazji jesli obejrzec teleskop i fokus to widać od razu z jakiego
            źródła mozna czerpac więcej informacji o Gorzowie no o tmg nie wspomne bo oni
            to juz w ogóle w tych newsach sie ograniczaja;)
          • Gość: Telewidz Re: Czy pracownicy Teletopu nie widza tego co rob IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.05, 11:49
            Jak ktoś uważnie ogląda tv to może zauważyć, że Teleskopu już nie ma - są
            Informacje Lubuskie. Mały szczegól, a jednak ważny w przypadku, gdy ktoś na
            temat telewizji chce się wypowiedzieć. Ile informacji można zaczerpnąć z
            Fokusa? Dobre pytanie. Mniej-więcej tyle samo ile wcześniej pojawi się ich w
            gazetach. Drodzy telewidzowie, nie będzie dobrego teletopu jeśli nie będzie w
            tej telewizji więcej doświadczonych osób potrafiących nauczyć młodych
            dziennikarzy telewizyjnego fachu. Z resztą nie, tyko dzinnikarze są słabą
            stroną tej telwizji. Znam kilku lepszych operatorów nagrywających wesela od
            tych co robią teraz w teletopie. Problem polega na tym, że ci biedni ludzie nie
            mają się od kogo uczyć, a obserwowanie konkurencji i wyciąganie wniosków z
            własnyuch błędów nie jest ich mocną stroną.Brak profesjonalizmu,
            innowacyjnosci, pomyslowosci i sztukateria to cechy ktore jeszcze dlugo beda
            charakteryzowac ta telewizje.
        • Gość: GORZOWIAK Re: Czy pracownicy Teletopu nie widza tego co rob IP: *.gorzow.mm.pl 08.03.05, 14:33
          jak sie nie podoba to nie ogladajcie bo krytykowac jest prosto.jak kasy nie
          maja to robia to co robia, przeciez robia to dla gorzowian i tylko.jak na mala
          stacje to robia to niezle tylko pewnie kierownictwo zlewa sobie pracownikow a
          to daje sie odczuc w telewizorze. t6ak jak na poczatku jak sie nie podoba to
          SPIE..C ja tam jestem lokalnym patryjota i daje szanse tak jak vigorowi
    • Gość: pan x Re: Czy pracownicy Teletopu nie widza tego co rob IP: *.gorzow.mm.pl 17.03.05, 23:15
      i znowu pojawia sie pytanie, czy oni nie widza tego co robia?? Wczoraj pomylili
      się w podpisach na belce!!! ja rozumiem ze mozna sie pomylic, ale nie az tak!!!
      pania Anne Wasilewska podpisano "dyrektor biura wyborczego"!!! a jest ona
      redaktorem naczelny "tygodnika lubuskiego" nowej gazety, ktora probuje byc
      niezalezna politycznie . Ja nie wiem jak potezna moze byc bezmyslnosc
      dziennikarza, ktory montowal ten materia!!! nie zwalajmy winy na montazyste, bo
      on na prawde nie musi wiedziec kim jest osoba wypowiadajaca sie!!! Wiec Pani
      dzennikarz, czy tez raczej Pani reporter - jeden glupi podpis i
      pani "profesjonalizm" mozna zrownac z blotem - brak rzetelnosci nie powinno byc
      cecha wiodaca w telewizji, nawet jeli jest to mala tv lokalna!!!!!!!
      • Gość: Widz Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.gorzow.mm.pl 17.03.05, 23:43
        ...i nie zobaczą, dopóki nie zmądrzeją albo dopóki ktoś im sprawy nie wytoczy.
        Raz zaczepili moją mamę na ulicy, ale udało jej się uciec i jej nie nagrali.
        Choćby jej nie podpisali to i tak napewno by coś spieprzyli. Dzięki mamo, że
        dałaś dyla !!!
        • Gość: Obserwator RTV Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:52
          "Dziennikarz Teletopowy" to jedno.Prawdą jest ,że to wałaśnie on powinien
          sprawdzic efekty swojej pracy po zakończonym montażu. Montażysta ma się prawo
          pomylic ,ale po to jest pani redaktor by to poprawić. Ostatnim i naważniejszym
          szczeblem w akceptacji materiału do emisji jest ......REDAKTOR NACZELNY . To
          właśnie on ostatecznie ogląda materiał, zgłasza uwagi, sugeruje porawki w końcu
          go akceptuje bądz nie do emisji. Zatem pani Doroto Kurmin ...GDZIE PANI WTEDY
          BYŁA ?!?! GDZIE PANI JEST CODZIENNIE PRZED EMISJAMI FOKUSÓW - PSIKUSÓW ?!?!
          • Gość: bywalec gerappy:) Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.05, 12:59
            Szukacie pani Redaktor Naczelnej??? Udaje mi się ją ostatnio dość często
            widywać w Gerappie:) I chyba chyba poproszę ja wreszcie kiedyś do tańca, bo jak
            widac lubi się BAWIĆ....
            • Gość: autor Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:57
              pani redaktor kurmin jest bardzo zlosliwa istota. a ze wciaz pracuje w teletopie
              i dopuszcza do emisji buble - no coz, widac, szef teletopu nie ma nikogo na jej
              miejsce.szkoda,ta telewizja jest potrzebna gorzowianom. a redaktor naczelna
              nowego tygodnika podpisali super, widzialem to, niezla porazka
              • Gość: al Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.tvp.pl 13.06.05, 15:31
                test
                • Gość: aniela Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:38
                  czego? a może, należałoby spytać, kogo?
                  • Gość: posel Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.gorzow.mm.pl 19.09.05, 19:55
                    pani redaktor naczelna szuka sobie męza ....w sumie czas najwższy droga
                    pani redaktor heheheeh - zycze powodzenia może i taki sie znajdzie ("Edi"
                    byłby odpowiedni wydaje mi się:):):)):):)w fokusie nie wniesiono poprawek bo
                    pani naczelna pewnie stroiła sie już na party w gerappie:):):):)
                    p.s. z drugiej strony gdybym musiał żebrać o każdy grosz to tez bym miał
                    cos tkaiego w czterech literach
                    • Gość: Obserwator RTV Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:29
                      Skąd te przypuszczenia że p.redaktor szuka męża ?! To aż tak się z tym
                      obnosi ?! KAżda potwora znajdzie swego amatora ....:))
                      • Gość: Dorota Kurmin Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.gorzow.mm.pl 26.09.05, 12:03
                        Tak dobrze poinformowanych o tym, co dzieje się w Teletopie i w moim życiu
                        prywatnym, informuję, że po pierwsze nie pęłnię już funkcji redaktora naczelnego
                        od pół roku. Jestem zwykłym dziennikarzem, realizującym własne programy i newsy
                        do magazynu informacyjnego. Bardzo mi miło, że ktoś się troszczy o moją osobę i
                        zapewniam, że kandydat na męża już jest. Garappę pozdrawiam, bo od wielu
                        miesięcy nie miałam okazji się w tym lokalu bawić.
                        • Gość: miau Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:44
                          pani Kurmin - to, co się dzieje w twoim zyciu prywatnym, neiwiele osob obchozi,
                          np. mnie.ale to, co sie dzieje w telewtopie,widac golym okiem. tym bardziej
                          powinnas sie cieszyc,ze nie jestes juz naczelna. bo to przede wszytskim
                          naczlena powinna sie za to wstydzic.heya
                        • Gość: miau Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:17
                          Jest po pierwsze, a gdzie po drugie???
                          • Gość: Obserwator RTV Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:12
                            Właśnie !!! Gdzie "pod drugie" ?! Kandydat na męża już jest ?!! Boże miej go
                            w swojej opiece !!!!!
        • Gość: kolo Re: Oni patrzą, ale nie widzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:37
          Podziękujmamie że nie dała dyla jak ciebie ktos robił
          kolo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka