Dodaj do ulubionych

obsługa w sklepie firmowym plusa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:35
co sądzicie o obsłudze w sklepie firmowym plusa na sikorskiego? Mam wrażenie
że klientów obsługuje się tam za karę......
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.05, 17:25
      To prawda próbowałam tam dwa lata temu, w tym roku parę razy. W końcu zawsze
      wracam do sklepu Yansat na przeciw Starego Domu Towarowego. Sklep firmowy plusa
      jest do bani, niekompetencja, arogancja, nic się nie zmienia.
      • Gość: werty Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:41
        "...To prawda próbowałam tam dwa lata temu, w tym roku parę razy..."

A coż takiego "próbowałaś"...? Zaje.. jakiś telefon? i co nie udało się? No to
        tylko mozna współczuć... W Yansacie próby ci się udały? Co na to osługa
        Yansatu - znacie tą "Olę"?
        • Gość: Ola Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.05, 21:52
          Werty uwazam Ciebie za bardzo madrego człowieka, ale tym razem dałes popis. Tak
          się składa, że w firmie w której pracuje są trzy firmowe telefony w
          abonamencie, plus jeszcze kiedyś sobie był na kartę. tak się składa, że
          wszelkie z tym związane sprawy prowadzę ja. Wyobraź sobie, że mam wyobrażenie o
          obsłudze. Nachodziłam sie to tu, to tam i swoje wiem. Yansat jest czesto
          oblężony, trzeba poczekać, ale przynajmniej wiem, że zostanę tam profesjonalnie
          obsłużona. Jutro tez się tam wybieram, i uwierz nie mam tam znajomych, jestem
          zwykłym klientem.
          • Gość: Ola Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.05, 21:57
            Trochę mi przykro, ale forum gorzów to forum gorzów. Zniżyłes się do poziomu
            Bernarda, tym bardziej mi przykro.
            • Gość: werty Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:37
              Kto z Bernardem przestaje głupi sie staje... przepraszam....
    • Gość: Michał Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:06
      Skoro o firmówkach mowa, to ja mogę polecić salon firmowy IDEA, który działa w
      Gorzowie chyba z dwa miesiące, ale obsługa jest super!!!
      • Gość: madafaka Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:13
        Pod jakim względem jest super? Uśmiechają się dużo? Czy mają pojęcie o
        telefonii komórkowej? he!?
    • Gość: Aśka Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.05, 21:28
      Rzeczywiście obsługa w IDEA jest bardzo miła i kompetentna, a poza tym
      kierownik salonu jest... bardzo przystojny! :)
      • Gość: Bernard Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 02.02.05, 21:45
        Hey Aska,
        Glosowac portfelami...
        Arogancki ekspert straci klientow rownie szybko jak uprzejmy ignorant...
        Wilny handel to wspaniala rzecz... place tym ktorych lubie...
        Pozdrawiam
    • Gość: klient Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: 213.25.30.* 02.02.05, 23:03
      Gość portalu: Alfred napisał(a):

> Mam wrażenie że klientów obsługuje się tam za karę......

Masz rację Alfred. Ci kolesie w Plusie na Sikorskiego są beznadziejni. Mówią że telefon bedzie jutro, przychodzisz na drugi dzień i mówia: jutro! i tak w kółko. A klient dla nich to obywatel drugiej kategorii.
      Chiałem tam kupić telefon ale zrezygnowałem własnie ze wzgledu na obsługe i kupiłem w innym salonie.
      Kolesie kojarzą mi się ze sprzedawczyniami z PRLu "Przecież tu jest kiosk, ja tu mieso mam" no i ta fruzura szczegolnie u jednego buahhahhaa :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka