Gość: Alfred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:35 co sądzicie o obsłudze w sklepie firmowym plusa na sikorskiego? Mam wrażenie że klientów obsługuje się tam za karę...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.05, 17:25 To prawda próbowałam tam dwa lata temu, w tym roku parę razy. W końcu zawsze wracam do sklepu Yansat na przeciw Starego Domu Towarowego. Sklep firmowy plusa jest do bani, niekompetencja, arogancja, nic się nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:41 "...To prawda próbowałam tam dwa lata temu, w tym roku parę razy..." A coż takiego "próbowałaś"...? Zaje.. jakiś telefon? i co nie udało się? No to tylko mozna współczuć... W Yansacie próby ci się udały? Co na to osługa Yansatu - znacie tą "Olę"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.05, 21:52 Werty uwazam Ciebie za bardzo madrego człowieka, ale tym razem dałes popis. Tak się składa, że w firmie w której pracuje są trzy firmowe telefony w abonamencie, plus jeszcze kiedyś sobie był na kartę. tak się składa, że wszelkie z tym związane sprawy prowadzę ja. Wyobraź sobie, że mam wyobrażenie o obsłudze. Nachodziłam sie to tu, to tam i swoje wiem. Yansat jest czesto oblężony, trzeba poczekać, ale przynajmniej wiem, że zostanę tam profesjonalnie obsłużona. Jutro tez się tam wybieram, i uwierz nie mam tam znajomych, jestem zwykłym klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.05, 21:57 Trochę mi przykro, ale forum gorzów to forum gorzów. Zniżyłes się do poziomu Bernarda, tym bardziej mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:37 Kto z Bernardem przestaje głupi sie staje... przepraszam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:06 Skoro o firmówkach mowa, to ja mogę polecić salon firmowy IDEA, który działa w Gorzowie chyba z dwa miesiące, ale obsługa jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:13 Pod jakim względem jest super? Uśmiechają się dużo? Czy mają pojęcie o telefonii komórkowej? he!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.05, 21:28 Rzeczywiście obsługa w IDEA jest bardzo miła i kompetentna, a poza tym kierownik salonu jest... bardzo przystojny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 02.02.05, 21:45 Hey Aska, Glosowac portfelami... Arogancki ekspert straci klientow rownie szybko jak uprzejmy ignorant... Wilny handel to wspaniala rzecz... place tym ktorych lubie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: obsługa w sklepie firmowym plusa IP: 213.25.30.* 02.02.05, 23:03 Gość portalu: Alfred napisał(a): > Mam wrażenie że klientów obsługuje się tam za karę...... Masz rację Alfred. Ci kolesie w Plusie na Sikorskiego są beznadziejni. Mówią że telefon bedzie jutro, przychodzisz na drugi dzień i mówia: jutro! i tak w kółko. A klient dla nich to obywatel drugiej kategorii. Chiałem tam kupić telefon ale zrezygnowałem własnie ze wzgledu na obsługe i kupiłem w innym salonie. Kolesie kojarzą mi się ze sprzedawczyniami z PRLu "Przecież tu jest kiosk, ja tu mieso mam" no i ta fruzura szczegolnie u jednego buahhahhaa :p Odpowiedz Link Zgłoś