blic 07.06.02, 19:30 Posłuchajcie sami: www.kafel.xu.pl/ Trochę przesadzają z tą kolędą. Po prostu za wolno śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klin! Re: kolęda Edyty Górniak 07.06.02, 21:58 Jako powód tragedii narodowej, faktycznie, niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: kolęda Edyty Górniak 08.06.02, 15:19 blic napisał(a): > Posłuchajcie sami: <a href="http://www.kafel.xu.pl/"target="_blank">www.kafel.x > u.pl/</a> > > Trochę przesadzają z tą kolędą. Po prostu za wolno śpiewa. poprostu błazenada!artystyczne dno i kilometry mułu! a podobno to miał być hymn narodowy. gównianą piosenkę-nie humn zaśpiewała ta piewczyni pieśni koreańskich. :-)))))))) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: kolęda Edyty Górniak IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.02, 15:40 z przykrością, ale ten jeden raz muszę się z Tobą zgodzić; nazwijmy rzecz po imieniu: wyła jak pies; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: kolęda Edyty Górniak 08.06.02, 17:09 Gość portalu: sagan napisał(a): > z przykrością, ale ten jeden raz muszę się z Tobą zgodzić; > nazwijmy rzecz po imieniu: wyła jak pies; > pozdrawiam psy są lepsze!chociaż na tydzień przed wyciem uprawiają sex!...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: kolęda Edyty Górniak IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 18:45 Kolejny temat zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: kolęda Edyty Górniak 08.06.02, 18:54 Gość portalu: Pretty napisał(a): > Kolejny temat zastępczy. informuję wszem i.................... pani e górniak kiedyś poinformowała dziennikarzy,że na tydzień przed koncertem nie uprawia sexu!-bo to wpływa negatywnie na jej przeponę! nie jest nic zastępczego! :-))))) hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: kolęda Edyty Górniak IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 20:43 te pienia raczej wskazują, że seks uprawiała cały czas, albo miała wydłużony orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: kolęda Edyty Górniak IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 20:45 z okazji pożegnalnego meczu też powinna zaśpiewać, spięłaby to symboliczną klamrą :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: kolęda Edyty Górniak 10.06.02, 20:52 Gość portalu: markon napisał(a): > z okazji pożegnalnego meczu też powinna zaśpiewać, > spięłaby to symboliczną klamrą :-((( Mam nadzieję ,że śpiewanie life wybiła sobie i nam z głowy! :-)) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: kolęda Edyty Górniak IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 11.06.02, 17:16 Według mnie, jeśli mogę kilka słów wtrącić, hymn w wykonaniu Górniakowej to profanacja. Są pewne pewne granice, które zostały przekroczone. Sportowcy i kibice zakończyli już śpiewać, a Górniakowa kończyła I zwrotkę ;) I wyła. Ona nie potrafi energicznie śpiewać, to nie Król Lew tylko hymn narodowy, który powinien być odtwarzany z siłą, energią i pozytywną nutą. Natomiast Górniak zrobiła z hymnu pieśn żałobną połączoną z kolędą. Tyle. Nie podobało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: kolęda Edyty Górniak 11.06.02, 18:48 Gość portalu: ula_ napisał(a): > Według mnie, jeśli mogę kilka słów wtrącić, hymn w wykonaniu Górniakowej to > profanacja. Są pewne pewne granice, które zostały przekroczone. > Sportowcy i kibice zakończyli już śpiewać, a Górniakowa kończyła I zwrotkę ;) > I wyła. Ona nie potrafi energicznie śpiewać, to nie Król Lew tylko hymn > narodowy, który powinien być odtwarzany z siłą, energią i pozytywną nutą. > Natomiast Górniak zrobiła z hymnu pieśn żałobną połączoną z kolędą. > Tyle. > Nie podobało mi się. >nikomu się nie podobało bo i pododać się nie mogło ! to miał być HYMN POLSKI a nie to co usłyszeliśmy! najbardziej podobała mnie się wypowiedź dyra muzeum hymnu:nagrać i puszczać innym jak nie powinno się śpiewać! :-) i to chyba wystarczy pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś