0bserwat0r 14.05.04, 08:38 Skończyło się wiosenne zakochanie. Zbliża się lato. Co Wy na to? To tak a propos świerszczy, które w ciągu kilku godzin potrafą 50 razy .... hmmm .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tania Re: Wiosna mineła IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 08:51 czuję się jak młoda świerszczowa Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 14.05.04, 15:53 Gość portalu: tania napisał(a): > czuję się jak młoda świerszczowa głod czy nasycenie? Odpowiedz Link Zgłoś
0bserwat0r Re: Wiosna mineła 18.05.04, 10:09 Tylko czy az?? A jednak brak tego wiosennego "uniesienia". Zaczela sie monotonia. Czy latem tez mozna sie zakochac? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna mineła 18.05.04, 11:41 0bserwat0r napisała: > Czy latem tez mozna sie zakochac? Ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Wiosna mineła IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 12:46 by jesienią się rozkochać ! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna mineła 18.05.04, 13:23 Gość portalu: kinga napisał(a): > by jesienią się rozkochać ! Rozkochać, czyli zakochać jeszcze bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Wiosna mineła IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 14:34 praktyk czy teoretyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna mineła 18.05.04, 17:31 Gość portalu: kinga napisał(a): > praktyk czy teoretyk ? Praktyk, który porzucił praktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 18.05.04, 17:39 aborys napisał: > Praktyk, który porzucił praktykę. to gawędziarz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna mineła 18.05.04, 17:48 afe-lek napisała: > to gawędziarz ;o) Starzec bogaty w doświadczenia. Geront! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 19.05.04, 18:02 aborys napisał: > Starzec bogaty w doświadczenia. > Geront! Emeryturka Ci się marzy? Popracuj jeszcze troszkę. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Wiosna mineła 19.05.04, 18:58 tezgucio napisał: > aborys napisał: > > Starzec bogaty w doświadczenia. > > Geront! > tezgucio dopisał: > Emeryturka Ci się marzy? Popracuj jeszcze troszkę. :o) Uwaza aborys, ze doswiadczenia wystarcza, aby emeryturke otrzymac? ZBOWIDa nie wida.;) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 19.05.04, 22:20 bardgorzowski napisał: > Uwaza aborys, ze doswiadczenia wystarcza, aby emeryturke otrzymac? > ZBOWIDa nie wida.;) Ponieważ człowiek coraz starszy (mam na myśli siebie) - to uważam, że powinno się stawiać na doświadczenie, a nie tylko na młodość - a panowie?? Byle by był młody blond - dużo tracicie ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna mineła 20.05.04, 08:24 Tak po prawdzie, to mi się też upodobania zmieniają wraz z wiekiem. Lubię starsze panie, po 20-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 20.05.04, 10:42 aborys napisał: > Tak po prawdzie, to mi się też upodobania zmieniają wraz z wiekiem. > Lubię starsze panie, po 20-ce. Ile po 20-ce? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 20.05.04, 13:14 tezgucio napisał: > aborys napisał: > > Tak po prawdzie, to mi się też upodobania zmieniają wraz z wiekiem. > > Lubię starsze panie, po 20-ce. > Ile po 20-ce? sporo , jakieś dwa miesiące ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna mineła 20.05.04, 15:00 a mnie coraz młodsze podrywają, piwo odmładnia czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 20.05.04, 16:25 fridjof napisała: > a mnie coraz młodsze podrywają, piwo odmładnia czy co? raczej naciągają staruszka na piwo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna mineła 20.05.04, 21:26 nie pomyślałem o tym, ale który facet w takim momencie myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 20.05.04, 22:16 fridjof napisała: > nie pomyślałem o tym, ale który facet w takim momencie myśli ? no właśnie, jest w stanie któryś pomyśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 20.05.04, 22:29 afe-lek napisała: > fridjof napisała: > > nie pomyślałem o tym, ale który facet w takim momencie myśli ? > no właśnie, jest w stanie któryś pomyśleć? na początku tak, ale z każdym piwem zdolność ta mocno się obniża Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 20.05.04, 22:34 tezgucio napisał: > na początku tak, ale z każdym piwem zdolność ta mocno się obniża to dlatego markoniec z każdym piwem coraz młodszy jest ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 20.05.04, 23:44 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > na początku tak, ale z każdym piwem zdolność ta mocno się obniża > to dlatego markoniec z każdym piwem coraz młodszy jest ;o) Jego piwem czy Twoim? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 20.05.04, 23:52 tezgucio napisał: > Jego piwem czy Twoim? Jego, tak przynamniej pisał ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 21.05.04, 00:45 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > Jego piwem czy Twoim? > Jego, tak przynamniej pisał ;o) Aaa, w takim razie to tylko chwilowe odmóżdżenie a nie odmłodnienie. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 21.05.04, 10:53 fridjof napisała: > stąd to iskrzenie syndrom przeciążonych obwodów Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 21.05.04, 13:58 tezgucio napisał: > fridjof napisała: > > stąd to iskrzenie > syndrom przeciążonych obwodów czas na relax ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 22.05.04, 13:26 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > syndrom przeciążonych obwodów > czas na relax ;o) albo relanium Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 23.05.04, 00:19 tezgucio napisał: > > > syndrom przeciążonych obwodów > > czas na relax ;o) > albo relanium odreagowanie - szaleństwo, a nie chemia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna mineła 23.05.04, 09:29 w szaleństwach krótka przerwa celem nabrania równowagi Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 24.05.04, 20:35 fridjof napisała: > w szaleństwach krótka przerwa celem nabrania równowagi np. marszobieg od kanajpy do knajpy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 24.05.04, 23:53 tezgucio napisał: > fridjof napisała: > > w szaleństwach krótka przerwa celem nabrania równowagi > np. marszobieg od kanajpy do knajpy ;o) i od razu się rozgrzeje:o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna mineła 25.05.04, 17:49 zimno, że prawie wszystkie końcówki zesztywniały ! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 25.05.04, 23:33 fridjof napisała: > zimno, że prawie wszystkie końcówki zesztywniały ! dobrze, że prawie a nie wszystkie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Wiosna mineła 20.05.04, 20:29 afe-lek napisała: > Ponieważ człowiek coraz starszy (mam na myśli siebie) - to uważam, że powinno > się stawiać na doświadczenie, a nie tylko na młodość - a panowie?? Byle by był > młody blond - dużo tracicie ;o)))) Ach...!!! Czy uwazasz, ze czas tylko Ciebie goni? Doswiadczenia i u mnie sie zbieraja. A czy mlode blondi to wszystko? Nie! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 20.05.04, 22:17 bardgorzowski napisał: > A czy mlode blondi to wszystko? > Nie! nie wszystko, tylko połowa ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 20.05.04, 22:32 afe-lek napisała: > bardgorzowski napisał: > > A czy mlode blondi to wszystko? > > Nie! > nie wszystko, tylko połowa ;o) ta świeższa? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 20.05.04, 22:35 tezgucio napisał: > ta świeższa? tak świeża, jeszcze ciepła ... ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 20.05.04, 23:45 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > ta świeższa? > tak świeża, jeszcze ciepła ... ;O) przecież to brunetki są gorące, w przeciwieństwie do chłodnych blondynek Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 20.05.04, 23:53 tezgucio napisał: > przecież to brunetki są gorące, w przeciwieństwie do chłodnych blondynek podobno, ale nie mnie to oceniać ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 21.05.04, 00:46 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > przecież to brunetki są gorące, w przeciwieństwie do chłodnych blondynek > podobno, ale nie mnie to oceniać ;O) Ruda, znaczy się kasztanowata. Fajnie. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 21.05.04, 14:02 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > przecież to brunetki są gorące, w przeciwieństwie do chłodnych blondy > nek > > podobno, ale nie mnie to oceniać ;O) > Ruda, znaczy się kasztanowata. Fajnie. ;o) Ja niby??? Niestety nie kasztanowata ;o) Ale przy dzisiejszych możliwościach, to tylko moment ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 21.05.04, 17:35 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > Ruda, znaczy się kasztanowata. Fajnie. ;o) > Ja niby??? > Niestety nie kasztanowata ;o) > Ale przy dzisiejszych możliwościach, to tylko moment ;O) Skoro nie blondynka, nie brunetka i nie ruda to jaka? Zielonowłosa? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 22.05.04, 10:06 tezgucio napisał: > Skoro nie blondynka, nie brunetka i nie ruda to jaka? Zielonowłosa? nie pisałam, że nie jestem bondynką czy też brunetką, tylko , że nie do mnie raczej należy ocena temperametu kobiet ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 22.05.04, 13:29 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > Skoro nie blondynka, nie brunetka i nie ruda to jaka? Zielonowłosa? > nie pisałam, że nie jestem bondynką czy też brunetką, tylko , że nie do mnie > raczej należy ocena temperametu kobiet ;o) Zielone też nie. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 23.05.04, 00:20 tezgucio napisał: > Zielone też nie. :-( zielono mi ;o) ale nie na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Wiosna mineła 23.05.04, 21:49 afe-lek napisała: > zielono mi ;o) > ale nie na głowie A aktualny kolorek na glowie to ...? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 24.05.04, 23:54 bardgorzowski napisał: > A aktualny kolorek na glowie to ...? nie blond :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 24.05.04, 20:36 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > Zielone też nie. :-( > zielono mi ;o) > ale nie na głowie a fiołki gdzie kwitną? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 24.05.04, 23:54 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > Zielone też nie. :-( > > zielono mi ;o) > > ale nie na głowie > a fiołki gdzie kwitną? pod starym wiaduktem kolejowym ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 25.05.04, 10:36 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > afe-lek napisała: > > > tezgucio napisał: > > > > Zielone też nie. :-( > > > zielono mi ;o) > > > ale nie na głowie > > a fiołki gdzie kwitną? > pod starym wiaduktem kolejowym ;o) tym rozebranym? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 25.05.04, 14:29 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > afe-lek napisała: > > > > tezgucio napisał: > > > > > Zielone też nie. :-( > > > > zielono mi ;o) > > > > ale nie na głowie > > > a fiołki gdzie kwitną? > > pod starym wiaduktem kolejowym ;o) > tym rozebranym? Tam pewnie też :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 25.05.04, 17:07 afe-lek napisała: > Tam pewnie też :o) Sprawdziłem. Nie rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 25.05.04, 23:34 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > Tam pewnie też :o) > Sprawdziłem. Nie rosną. pewnie ich czas minął ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 25.05.04, 23:42 afe-lek napisała: > pewnie ich czas minął ;o( szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 26.05.04, 00:38 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > pewnie ich czas minął ;o( > szkoda :-( ale możesz nazbierać innych - i tak po prostu dać - ona się ucieszy :O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 26.05.04, 00:40 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > afe-lek napisała: > > > pewnie ich czas minął ;o( > > szkoda :-( > ale możesz nazbierać innych - i tak po prostu dać - ona się ucieszy :O) a i okazja by się znalazła :o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 26.05.04, 00:41 tezgucio napisał: > a i okazja by się znalazła :o) to tym bardziej :O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 26.05.04, 00:42 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > a i okazja by się znalazła :o) > to tym bardziej :O) dostaniesz dzisiaj kwiatki? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna mineła 27.05.04, 00:22 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > a i okazja by się znalazła :o) > > to tym bardziej :O) > dostaniesz dzisiaj kwiatki? dostałam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Wiosna mineła 20.05.04, 23:08 > bardgorzowski napisał: > > > A czy mlode blondi to wszystko? > > Nie! > afe-lek napisała: > nie wszystko, tylko połowa ;o) O brunetkach zapomnialas?!:O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 20.05.04, 22:31 bardgorzowski napisał: > Ach...!!! Czy uwazasz, ze czas tylko Ciebie goni? > Doswiadczenia i u mnie sie zbieraja. > A czy mlode blondi to wszystko? > Nie! No to napełniaj je swoim doświadczeniem, skoro i Ciebie się ono zbiera. Nie magazynuj po próżnicy. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Wiosna mineła 20.05.04, 23:10 tezgucio napisał: > bardgorzowski napisał: > > Ach...!!! Czy uwazasz, ze czas tylko Ciebie goni? > > Doswiadczenia i u mnie sie zbieraja. > > A czy mlode blondi to wszystko? > > Nie! > tezgucio napisał: > No to napełniaj je swoim doświadczeniem, skoro i Ciebie się ono zbiera. Nie > magazynuj po próżnicy. ;o) Co prawda o proznicy trudno mowic :o) , ale cos jest w tym co prawisz Wasc. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna mineła 20.05.04, 23:46 bardgorzowski napisał: > Co prawda o proznicy trudno mowic :o) , ale cos jest w tym co prawisz Wasc. Napełniaj póki lejek działa. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna wróciła 21.05.04, 09:17 fridjof napisała: > czas na zalotne falowanie nadszedł Raczej na gonienie za kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 21.05.04, 10:54 aborys napisał: > fridjof napisała: > > czas na zalotne falowanie nadszedł > Raczej na gonienie za kasą. wznieś się niekiedy ponad prozę życia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Wiosna wróciła 21.05.04, 21:18 Jaka wiosna? U mnie juz chyba jesien? Przespalem dwie pory roku?;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 22.05.04, 13:30 bardgorzowski napisał: > Jaka wiosna? > U mnie juz chyba jesien? > Przespalem dwie pory roku?;o) nie myl jesienoi życia z porą roku ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Wiosna wróciła 23.05.04, 21:50 tezgucio napisał: > nie myl jesienoi życia z porą roku ;o) To co?! Lata nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 24.05.04, 20:36 bardgorzowski napisał: > To co?! > Lata nie bedzie? będzie za miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 21.05.04, 21:36 tezgucio napisał: > aborys napisał: > > fridjof napisała: > > > czas na zalotne falowanie nadszedł > > Raczej na gonienie za kasą. > wznieś się niekiedy ponad prozę życia :o) nie moze, proza zycie przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 22.05.04, 13:27 panna_marianna napisał: > nie moze, proza zycie przeszkadza :) łatwa wymówka a panny gdzie bywały? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 22.05.04, 15:43 tezgucio napisał: > a panny gdzie bywały? panny rozbijały sie po Polsce i uczyły Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna wróciła 22.05.04, 18:08 a w Polszcze to komputerów nie ma ? żółta kartka ! Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna wróciła 23.05.04, 09:50 do nich to dopiero zaczyna wchodzić , zanim się nauczą to im stolyce przeniosą do Konina :-) /np./ Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 24.05.04, 18:21 fridjof napisała: > do nich to dopiero zaczyna wchodzić , zanim się nauczą to im stolyce przeniosą > do Konina :-) /np./ Konin - całkiem fajne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 24.05.04, 20:39 panna_marianna napisał: > fridjof napisała: > > do nich to dopiero zaczyna wchodzić , zanim się nauczą to im stolyce > przeniosą > > do Konina :-) /np./ > Konin - całkiem fajne miasto bo tam jest fajnie gdzie my jesteśmy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 25.05.04, 19:44 tezgucio napisał: > bo tam jest fajnie gdzie my jesteśmy ;o) zawsze mówiono: tam dobrze, gdzie nas nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 25.05.04, 23:41 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > bo tam jest fajnie gdzie my jesteśmy ;o) > zawsze mówiono: tam dobrze, gdzie nas nie ma :) bo to nie my mówiliśmy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 15:57 tezgucio napisał: > panna_marianna napisał: > > tezgucio napisał: > > > bo tam jest fajnie gdzie my jesteśmy ;o) > > zawsze mówiono: tam dobrze, gdzie nas nie ma :) > bo to nie my mówiliśmy ;o) więc kto to mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 17:55 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > panna_marianna napisał: > > > tezgucio napisał: > > > > bo tam jest fajnie gdzie my jesteśmy ;o) > > > zawsze mówiono: tam dobrze, gdzie nas nie ma :) > > bo to nie my mówiliśmy ;o) > więc kto to mówił? to jego problem i chwilowo Twój ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 19:39 tezgucio napisał: > to jego problem i chwilowo Twój ;o) odpuszczę sobie, problem nic nie wart przy ogólnych problemach ludzkości :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 21:51 panna_marianna napisał: > tezgucio napisał: > > to jego problem i chwilowo Twój ;o) > odpuszczę sobie, problem nic nie wart przy ogólnych problemach ludzkości :) zgadzam się z Tobą, np. problem właściwej grubości warstwy masła na bułce jest zdecydowanie ważniejszy i ma duży wpływ na przyszłość ludzkości :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 19:40 fridjof napisała: > obcy czyli oni , społeczeństwo społeczeństwo z wyjątkiem mnie, Ciebie, Tezgucia i paru innych osób? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 21:52 panna_marianna napisał: > fridjof napisała: > > obcy czyli oni , społeczeństwo > społeczeństwo z wyjątkiem mnie, Ciebie, Tezgucia i paru innych osób? :) społeczeństwo to zawsze ci poza nami i naszymi rozmówcami ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 27.05.04, 00:25 tezgucio napisał: > społeczeństwo to zawsze ci poza nami i naszymi rozmówcami ;o) ja tam jestem społeczeństwo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 27.05.04, 09:15 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > społeczeństwo to zawsze ci poza nami i naszymi rozmówcami ;o) > ja tam jestem społeczeństwo ;o) to już nie tylko z nami ale i ze sobą nie gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 27.05.04, 15:09 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > społeczeństwo to zawsze ci poza nami i naszymi rozmówcami ;o) > > ja tam jestem społeczeństwo ;o) > to już nie tylko z nami ale i ze sobą nie gadasz? gadam gadam, z Wami :O) , a ze sobą to czasami szkoda gadać, tak sobie potrafię nagadać ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 29.05.04, 21:56 tezgucio napisał: > znaczy się gaduła jesteś! ;o) niestety tak ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 31.05.04, 03:37 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > znaczy się gaduła jesteś! ;o) > niestety tak ;o( niestety? niekoniecznie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 31.05.04, 14:04 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > tezgucio napisał: > > > znaczy się gaduła jesteś! ;o) > > niestety tak ;o( > niestety? niekoniecznie :o) dzięki - akurat dzisiaj potrzebuję uśmiechu :O) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 01.06.04, 20:06 afe-lek napisała: > dzięki - akurat dzisiaj potrzebuję uśmiechu :O) :0))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 01.06.04, 21:02 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > dzięki - akurat dzisiaj potrzebuję uśmiechu :O) > :0))))))))))))))))) dzisiaj to nawet uśmiech nie pomoże - wszystko jest do d...(no prawie wszystko) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 01.06.04, 22:54 afe-lek napisała: > dzisiaj to nawet uśmiech nie pomoże - wszystko jest do d...(no prawie wszystko) takie gadanie jest do d.. a nawet głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 01.06.04, 22:57 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > dzisiaj to nawet uśmiech nie pomoże - wszystko jest do d...(no prawie > wszystko) > takie gadanie jest do d.. a nawet głupie! wiem, ale są po prostu takie chwile i mimo calej swiadomości i namiastki rozumu, po prostu to jest i już :o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 03.06.04, 23:32 afe-lek napisała: > wiem, ale są po prostu takie chwile i mimo calej swiadomości i namiastki > rozumu, po prostu to jest i już :o( to wsadź tą namiastkę gdzieś do kąta, wyciągnij z szafy i odkurz schowany na czarną godzinę w pełni sprawny organ myślowy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 05.06.04, 15:37 tezgucio napisał: > to wsadź tą namiastkę gdzieś do kąta, wyciągnij z szafy i odkurz schowany na > czarną godzinę w pełni sprawny organ myślowy ;o) już zrobione, wykorzystane i częściowo zużyte :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 05.06.04, 17:31 afe-lek napisała: > już zrobione, wykorzystane i częściowo zużyte :o) to jeszcze przepłukaj na deszczyku czerwcowym, wygrzej na słoneczku lipcowym i przedmuchaj sierpniowym wietrzykiem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 05.06.04, 22:29 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > już zrobione, wykorzystane i częściowo zużyte :o) > to jeszcze przepłukaj na deszczyku czerwcowym, wygrzej na słoneczku lipcowym i > przedmuchaj sierpniowym wietrzykiem :o) już się robi :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 05.06.04, 23:11 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > już zrobione, wykorzystane i częściowo zużyte :o) > to jeszcze przepłukaj na deszczyku czerwcowym, wygrzej na słoneczku lipcowym i > przedmuchaj sierpniowym wietrzykiem :o) już się robi :O))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 06.06.04, 13:45 afe-lek napisała: > już się robi :O))) i jak? lepiej funkcjonuje? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 10.06.04, 16:13 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > już się robi :O))) > i jak? lepiej funkcjonuje? ;o) chyba tak, tylko, jak się za dużo myśli to też jest niezdrowe ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna wróciła 24.05.04, 21:43 to dzięki Ludziom tam mieszkającym, znam się na tym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 25.05.04, 19:45 fridjof napisała: > to dzięki Ludziom tam mieszkającym, znam się na tym :-) wierzę Ci na słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna wróciła 24.05.04, 11:08 panna_marianna napisał: > nie moze, proza zycie przeszkadza :) Prozak by pomógł. 2 celsjusze pod koniec maja to już letka przesada. Ogrzewanie włączone. Domagam się natychmiastowego rozpoczęcia lata! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 24.05.04, 18:23 aborys napisał: > panna_marianna napisał: > > > nie moze, proza zycie przeszkadza :) > Prozak by pomógł. Tobie Prozac tyle by pomógł co placebo > 2 celsjusze pod koniec maja to już letka przesada. > Ogrzewanie włączone. co za wygody, ogrzewanie ... a ja musze sie hartować, ogrzewania niet :( Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 08:44 panna_marianna napisał: > > Prozak by pomógł. > Tobie Prozac tyle by pomógł co placebo Jeżeli placebo to masaż pleców, to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 15:55 aborys napisał: > panna_marianna napisał: > > > > Prozak by pomógł. > > Tobie Prozac tyle by pomógł co placebo > Jeżeli placebo to masaż pleców, to zapraszam. placebo, inaczej próba ślepa :) a plecy mogę pomasować swoją drogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 19:41 fridjof napisała: > plackiem musi borys leżeć ! to jest to co Borys lubi najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 22:55 potrafi to nawet na dowolnie wybranym boku Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna wróciła 27.05.04, 08:46 panna_marianna napisał: > a plecy mogę pomasować swoją drogą :) Wreszcie coś ciepłego! Kładę się plackiem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 27.05.04, 20:57 aborys napisał: > panna_marianna napisał: > > > a plecy mogę pomasować swoją drogą :) > Wreszcie coś ciepłego! > Kładę się plackiem. a dlaczego nie zdjąłeś koszuli? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna wróciła 28.05.04, 15:29 panna_marianna napisał: > a dlaczego nie zdjąłeś koszuli? Bo jej wcale nie zakładałem! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 28.05.04, 17:13 aborys napisał: > Bo jej wcale nie zakładałem! i jak po masażu? lepiej? teraz pod kołdrę, wygrzej sie i zdrzemnij :) acha, mozesz się ubrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna wróciła 30.05.04, 21:58 panna_marianna napisał: > acha, mozesz się ubrać :) W życiu nie leżałem pod kołdrą w ubraniu! To niezdrowe, gumki tamują obieg krwi (czy co tam kto ma). Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 31.05.04, 17:20 aborys napisał: > W życiu nie leżałem pod kołdrą w ubraniu! > To niezdrowe, gumki tamują obieg krwi (czy co tam kto ma). to kładź sie bez ubrania i nie marudź już :) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna wróciła 01.06.04, 08:43 panna_marianna napisał: > to kładź sie bez ubrania i nie marudź już :) Tak samotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 01.06.04, 21:12 aborys napisał: > panna_marianna napisał: > > > to kładź sie bez ubrania i nie marudź już :) > Tak samotnie? skoro uważasz, że wspólne leżenie jest samotne to ... może masz jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna wróciła 02.06.04, 09:24 panna_marianna napisał: > skoro uważasz, że wspólne leżenie jest samotne to ... może masz jakiś pomysł? No, żebyś po masażu wypoczęła trochę obok mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 02.06.04, 14:34 aborys napisał: > No, żebyś po masażu wypoczęła trochę obok mnie... chyba nie zauważyłeś, ale usiłuję odpocząć, więc moze jednak posuniesz się i zrobisz mi miejsce obok? Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna wróciła 02.06.04, 19:36 na pewno rozwalił się wygodnie na środku Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 02.06.04, 19:49 fridjof napisała: > na pewno rozwalił się wygodnie na środku tja, i jeszcze pyta czy spoczne obok :o) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 02.06.04, 20:03 fridjof napisała: > może obok łoża nie, obok łoża leży Maksiu Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wiosna wróciła 03.06.04, 12:03 panna_marianna napisał: > nie, obok łoża leży Maksiu Maksiu, do budy! No, dobra. Wskakuj Marycha. Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna wróciła 03.06.04, 18:29 I nagroda za wdzięk i bezpretensjonalność Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Wiosna wróciła 03.06.04, 18:56 aborys napisał: > panna_marianna napisał: > > > nie, obok łoża leży Maksiu > Maksiu, do budy! Borys, od kiedy w domu mamy budę? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 03.06.04, 23:40 aborys napisał: > panna_marianna napisał: > > nie, obok łoża leży Maksiu > Maksiu, do budy! > > No, dobra. > Wskakuj Marycha. ulotna granica między Kordianem a Chamem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 24.05.04, 20:38 aborys napisał: > 2 celsjusze pod koniec maja to już letka przesada. > Ogrzewanie włączone. > Domagam się natychmiastowego rozpoczęcia lata! popieram żądanie! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 25.05.04, 10:37 fridjof napisała: > jutro wychodzę na ulicę !!! z letnim usmiechem na twarzy zamiast transparentu w ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 25.05.04, 14:31 tezgucio napisał: > fridjof napisała: > > jutro wychodzę na ulicę !!! > z letnim usmiechem na twarzy zamiast transparentu w ręce! nie zapomnij o przyjaznym machaniu do przechodniów - to możemy być my ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 25.05.04, 17:08 afe-lek napisała: > tezgucio napisał: > > fridjof napisała: > > > jutro wychodzę na ulicę !!! > > z letnim usmiechem na twarzy zamiast transparentu w ręce! > nie zapomnij o przyjaznym machaniu do przechodniów - to możemy być my ;o) dlatego bez drzewca ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: Wiosna wróciła 25.05.04, 17:52 szłem i szłem i tylko policjant coś do mnie machał, zero solidaryzmu społecznego ! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 25.05.04, 23:36 fridjof napisała: > szłem i szłem i tylko policjant coś do mnie machał, zero solidaryzmu > społecznego ! a ja szedłam i też nic, ani nawet policjanta ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 25.05.04, 23:42 afe-lek napisała: > fridjof napisała: > > szłem i szłem i tylko policjant coś do mnie machał, zero solidaryzmu > > społecznego ! > a ja szedłam i też nic, ani nawet policjanta ;o( a gdzie szedliście? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 00:40 tezgucio napisał: > afe-lek napisała: > > fridjof napisała: > > > szłem i szłem i tylko policjant coś do mnie machał, zero solidaryzmu > > > społecznego ! > > a ja szedłam i też nic, ani nawet policjanta ;o( > a gdzie szedliście? wygląda na to, że dwoma różnymi ulicami ;O( Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wiosna wróciła 26.05.04, 00:41 afe-lek napisała: > wygląda na to, że dwoma różnymi ulicami ;O( na drugi raz uzgodnijcie trasę przemarszu ! Odpowiedz Link Zgłoś